Bjuta Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 To poprzeklejam chociaż fotki Asi_Klero z września 2010 Quote
Mysia_ Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 taki fajny psiak... jak mały jelonek..... Quote
Bjuta Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Ciekawe, czy by był zadowolony z takiego porównania? :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Dziewczyny, wyslijcie mi na maila: [email protected] tekst do ogloszen oraz 4 zdjęcia Brutusa. zamówię dla Niego pakiet ogłoszen..... Quote
obraczus87 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Bjutko, tylko napisz jeszcze jaki ma byc tytul ogloszen :) Chcialabym, aby Brutus w koncu trafil na wlasciwych ludzi.... Quote
Bjuta Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 tekst taki napisałam, zaraz wyślę: Brutus ma około 5 lat - jest słodkim rudzielcem, ciekawym świata i zawsze gotowym na spacer i przytulaki! W schronisku mieszka ponad rok. W trudnych warunkach radzi sobie zupełnie nieźle, bo jest bystry i wie, kiedy wdać się w psią pyskówkę, a kiedy odpuścić. Przeszedł szkolenie i nauczył się wielu komend. Bardzo lubił chodzić do szkoły i byłby szczęśliwy, gdyby ktoś go jeszcze trochę pouczył! Jest takim psem - chwatem! Zawsze w dobrym humorze. Spacer w deszczu? A pewnie! Tarzanie w śniegu? No jasne! "Siad!" na komendę? A czemu nie? Zwłaszcza jeśli w nagrodę jest kawałek czegoś dobrego. Brutus to bardzo pozytywny pies! Szuka domu aktywnego, oglądanie filmów przez cały dzień to jedyna rzecz która Brutusa nudzi... Jest średniej wielkości lecz wielkiego ducha. Pomagamy w transporcie na terenie Polski. [SIZE=4][email protected] 692-581-343. Quote
obraczus87 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 SUPER :) !!!!!!!! Moze warto dopisac informacje o szczepieniach i stanie zdrowia?? Quote
Bjuta Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Już wysłałam - to może tytuł...: Coś rudego w domu musi być! albo Przeszkolony i przekochany może być Twój! EDIT Tak, on jest szczepiony i odrobaczony, chyba nie jest kastrowany? :roll: Quote
obraczus87 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 To dopisze informacje ze Brutus jest zdrowy. To Wy bedziecie juz wiedzialy co powiedziec odnosnie kastracji :) To wysylam "do druku" :) Quote
obraczus87 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Dobrze ze podnioslyscie watek.. bo ja mialam gdzies na szarym końcu..... A czy istnieje szansa na kastracje Brutka w schronie?? Quote
Asia_Klero Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Brutuskowi kochanemu domek bardzo potrzebny!:( z tego co wiem Brutek ma byc jutro kastrowany;) Quote
Mysia_ Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Asia_Klero napisał(a):Brutuskowi kochanemu domek bardzo potrzebny!:( z tego co wiem Brutek ma byc jutro kastrowany;) tak, Brutek już po kastracji - na jądrze miał nowotwór, a drugie było poza moszną (był wnętrem), ale zabieg się udał bez komplikacji i mam nadzieje, że wszystko sie szybciutko zagoi :) Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 O cholera, dobrze ze Brutek po zabiegu!!! A ja czekam na realizacje ogloszen ;/ Quote
ciepluszek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Kochane Dogomaniaczki, a jakie duże tak naprawde jest to rude cudo? Quote
Bjuta Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Hm... taki średniak raczej. Dobrze mówię? Wyszukałam fotki z ludziem - żeby jakoś proporcje chwycić. Quote
obraczus87 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 ogloszenia maja byc ponoc dzisiaj. Mam nadzieje. Quote
ciepluszek Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Myślicie, że taki psiak dałby sobie rade jakby zostawał sam na 8-9 godzin w małym mieszkanku? Quote
obraczus87 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 ciepluszek napisał(a):Myślicie, że taki psiak dałby sobie rade jakby zostawał sam na 8-9 godzin w małym mieszkanku? Jestem pewna, że tak. Ponadto 80% psów w domach stałych i w BDT zostają same na taki okres :) normalna sprawą jest, że człowiek chodzi do pracy, szkoły itd. Najwazniejsze jest zawsze, aby po adopcji psiaka poświęcić Mu dużo więcej uwagi i jesli jest taka mozliwość - wziąć sobie dzień czy dwa dni wolnego. Wtedy psiak czuje się bezpieczniej :) Quote
Recommended Posts