Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też bym mogła jechać nad wodę ale dziś się akurat zamieniam na samochody z bratową i wolałabym jej nie przywozić swojego lub oddawać jej autka które woziło takie mokre, dziarskie pieski jak moje :evil_lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

u mnie w firmie obecnie jest taka co poszła na tydzień na l4 bo koleś z którym dojeżdżała do roboty jest na urlopie i pewnie żal jej kasy na paliwo (tak dzielili się po połowie),...pomijam fakt, że jak likwidowali ich biuro w miejscu zamieszkania to jak ktoś chciał przejść do Torunia to dostali dodatkowo na dojazdy po 500zł na głowę ,a i tak dojeżdżają parami i jeszcze na tym lepiej wychodzą...a my teraz za tą dziewczyną robimy podwójnie...

Posted

[quote name='Luzia']Najlepiej bez końca :loveu: :loveu: :diabloti:[/QUOTE]

po miesiącu już się zaczyna nudzić, szczególnie jak się swoją robotę lubi :diabloti:

A tak z innej beczki wszystko wskazuje na to, że nasza Ślązaczką będzie mamusią :razz:

Posted

[quote name='Rinuś']Ooo no to gratulacje :loveu: będą zdjęciuszka jak się w końcu urodzi?[/QUOTE]

foteczki będą ale to jeszcze z rok czekania :roll:
Zrobiła się wybitnie humorzasta, kapryśna, żarłoczna i wstretna do maksimum, wiec zakładam, ze to ciąża :diabloti:

Posted

Witam wszystkich po długiej nieobecności.
Także czekam na foteczki takiego malutekigo konisia :loveu:
Ja siedzę w domu na L4, znowu jestem unieruchomiona po 5 już opracji nogi. Ale rok bez artroskopii kolana rokiem straconym :evil_lol:.
Może w końcu będzie dobrze, jak nie to mamy jeszcze kilka możliwości - autentyczne słowa mojego ukochanego ortopedy.

Posted

[quote name='Rinuś']u mnie w firmie obecnie jest taka co poszła na tydzień na l4 bo koleś z którym dojeżdżała do roboty jest na urlopie i pewnie żal jej kasy na paliwo (tak dzielili się po połowie),...pomijam fakt, że jak likwidowali ich biuro w miejscu zamieszkania to jak ktoś chciał przejść do Torunia to dostali dodatkowo na dojazdy po 500zł na głowę ,a i tak dojeżdżają parami i jeszcze na tym lepiej wychodzą...a my teraz za tą dziewczyną robimy podwójnie...[/QUOTE]

w życiu trzeba umieć się urządzić :cool3:

Posted

[quote name='Mapi']Witam wszystkich po długiej nieobecności.
Także czekam na foteczki takiego malutekigo konisia :loveu:
Ja siedzę w domu na L4, znowu jestem unieruchomiona po 5 już opracji nogi. Ale rok bez artroskopii kolana rokiem straconym :evil_lol:.
Może w końcu będzie dobrze, jak nie to mamy jeszcze kilka możliwości - autentyczne słowa mojego ukochanego ortopedy.[/QUOTE]
z
zawsze można obciąć :diabloti:
Mój TZ siedział 11 miesięcy w domu po artroskopii i rekonstrukcji więzadeł ....dżisys to był horror jak nie był mobilny
Nie próbowałaś zastrzyków z kwasu ??

Kurde konisie strasznie długo w ciąży brykają , mam nadzieję , ze dożyję i małego konisia zobaczę :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
Kurde konisie strasznie długo w ciąży brykają , mam nadzieję , ze dożyję i małego konisia zobaczę :diabloti:[/QUOTE]

Niestety długo, ja mam nadzieje, że ciąża przebiegnie spokojnie, bo osiwieje i wyłysieje do tego czasu :diabloti:

Posted

dzień rozpoczęłam od mega wkurwu :angryy:

musiałam podjechać do rodziców, przy okazji wzięłam sobie ich sukę na szybki spacer. Sielaneczka, piesek grzeczniutki, pusto i cicho. Idziemy sobie na miejsca spacerowe suczydło zaczyna węszyć i po chwili patrze a ma w ryju jakiś kawałek czegoś.
I co widzę? Całą kupę kawałków szynki, kiełbasy, sera, jakies mięso a w środek wbite gwoździe. Takie ostro zakończone i dość spore. :shake:

Ktoś, jakiś debil, cham i idiota, wpadł na genialny pomysł jak się pozbyć piesków i kotków z okolicy. Suka staruszków mała jest i delikatnie żre, ale moje to by łyknęły pewnie w całości i sru, jelita pocharatane.

Uważajcie na spacerach, bo kto wie, może więcej takich geniuszy znajdziecie. :shake:

• 2 weeks later...
Posted

a u nas dzisiaj smutno-rocznicowo dzisiaj minęło by 5 lat z naszym Rotem... :-(
własnie mi to TZ przypomniał. To już tyle czasu jak go z nami nie ma, a jednak nadal się łezka w oku kręci. Najwspanialszy pies z jakim mi przyszło żyć kiedykolwiek.
[IMG]http://i40.tinypic.com/10ofs60.jpg[/IMG]