Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='figa33']
kubraczek to chyba odpada w jego przypadku ?[/QUOTE]

on w tamtym roku siedział na dużo gorszych mrozach bez budy bo ją zjadł i jakoś przetrwał, więc myślę że teraz w wypasionej budzie jaką ma niskie temp. mu niestraszne.

Posted

u mnie dziś dzień oszołoma, m.in. dzwonił jakiś burak, że chce przyjechać po Elvisa ( w sumie to najpierw było, że po tego psa, po chwili dopiero doszłam, że o Elvisa chodzi ), no to ja: hola, hola, jakie warunki ma pan dla niego? no jak to jakie, dobre, kojec.....

Posted

[quote name='Agula99']Kubraczek?? czemu nie!!??? tylko kto go mu założy??? :evil_lol:[/QUOTE]

założyć to może jeszcze by się dało , ale pewnie w minutę było by po kubraczku :-D:-D

Posted

przydałoby się pomyśleć o Elvisku hmm też już długo czeka... gdyby udało się wyadoptować Sonisławe to może Elvisa oddałybyśmy na szkolenie ale potrzebne byłyby deklaracje to aż 600 zł miesięcznie..

Posted

Figuniu, Karolciasz - proszę zróbcie jakieś fajne ogłoszenia dla Elvisa, kurcze nikt nie dzwoni.[COLOR=#000000] Karolakola zgodziła się wziąć na siebie brzemię adopcji Elvisa, tak pięknie opowiada o jego walorach i wadach, jakiego domu potrzebuje i jakich ludzi, nawet bloku nie wyklucza - więc ja doszłam do wniosku że nikt go nie zareklamuje tak jak ona. Więc kolejne Elvisowe ogłoszenia proszę z namiarem na Karolakolę, chyba nikt nie protestuje, nieprawdaż ? [/COLOR]:diabloti:

Posted

[quote name='karolciasz28']Tekst stary czy planujesz Beciu napisać coś nowego? ;)[/QUOTE]

Juz sama nie wiem, może karolakola cos nowego skleci bo nam się już chyba pomysly wyczerpały. Skoro ma go reklamowac to może niech faktycznie po swojemu coś ułoży. Jak Elvis pójdzie to ja naprawdę będę wery hepi, chyba żadna adopcja mnie tak nie ucieszy.

Posted

Tutaj macie link do albumu, troszeczkę popracowałam nad treścią ogłoszenia. Generalnie jest lekko przydługawe ale ten opis z pasztecikami na początku jest tak genialny że nie mogłam go wykasować :) Pododawałam do albumu zdjęcia z zabaw z Bellą i piłeczką. Podobnie jak w przypadku Hajdi, poszła prośba o publikację do "Owczarka w potrzebie". Nr kontaktowy podmieniony na mnie zgodnie z ustaleniami.
'
[url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.449530998435527.108520.113114285410535&type=3[/url]

Posted

oj, o tym pasztecie to chyba moja radosna twórczość :D ..ale to sama prawda :D zajrzałam do pierwszego boksu i tak mnie zastanowiło, jak myśmy dały radę takie dobre foty mu pyknąć :D
a ja wczoraj miałam o niego tel. nie dość, że zaczał się od " po ile ten pies " to potem wyszło, że ma iść na wiejskie podwórko, do budy, ogrodzone płotem, powiedziałąm, że on się nie nadaje na psa podwórzowego, nim się trzeba zająć, "to znaczy co ? mam go głaskać ? ":mdleje:...to może niech idzie do bloku jeszcze ...no to niech idzie .....dowidzenia....:placz::placz::placz:

Posted

taka piękna pogoda, a Elvi kiśnie, żal mi tego psa, kurcze z tym wybiegiem...dziś byliśmy na dłuższym spacerze, aż się Elvinio zasapał, piękne słońce, jak go dotknęłam był cały cieplutki, potem długo jeszcze biegał, ale chyba mu Belli brakowało do tych igraszek a ja się niestety nie rozdwoję, patrzył smętnie jak tuliłam nowego maluszka i Czestera....echh, mało psów i ciągle czasu brak....może jakiegoś klona do pomocy???:razz:

Posted

Agula jak jestes w przytulisku i zajmujesz sie innymi psami, zostawiaj Elvisa na weselnym wybiegu żeby maksymalnie korzystał z ludzkiej obecności. Dopiero kiedy wychodzisz zamknij go, każda minuta się liczy.

Posted

Becia, co ty się boisz!!!! Ja to ogarniam, Elvis nie jest zamykany!! On ma dwa wybiegi, główny i ten ze starym boksem, a ja jestem na wejściowym i tam urzęduje albo z Czesterem, albo jak dzisiaj z tym nowym, w między czasie przechodzę na wybieg do Elisa żeby mu porzucać piłkę (on smętnie patrzy na nas, ale z wybiegu, a nie z klaty), potem przechodzę znowu na wejściowy, żeby trochę poszaleć z innymi, tylko jak się Elvis uprze i stanie przed bramką, to za Boga ojca nie wejdziesz, bo on z jednej strony a inni z drugiej, to trzeba ich chwilę zamknąć w baraczku i wtedy znowu do Elvisa....:lol: dlatego prosiłam o klona ;) chyba mnie źle zrozumiałaś, on ma ze mną jak w raju :razz:

Posted

Nowe ogłoszenia Elvisa :)
[B]przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
tablica,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
cafeanimal,
rzeszowiak,
brzozowiak,