majuska Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 ja dziś byłam na żywo, wyhasał się z Belką ponad godzinę..im by pasował wspólny dom :D Quote
majuska Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 miałam telefon o Elviego, nie wie m co z tego wyniknie, ale telefon był na poziomie więc samo to cieszy :D Quote
Becia66 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='majuska']miałam telefon o Elviego, nie wie m co z tego wyniknie, ale telefon był na poziomie więc samo to cieszy :D[/QUOTE] oj cieszy, nawet bardzo. Quote
Agula99 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 cieszy, tylko czy będzie ciąg dlaszy...taki biedny ten nasz Elvi, wszyscy biegają a on wiecznie zamknięty...echh , ten typ tam ma Quote
figa33 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 biedny Elvinio ...:shake: kubraczek to chyba odpada w jego przypadku ? Quote
Becia66 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='figa33'] kubraczek to chyba odpada w jego przypadku ?[/QUOTE] on w tamtym roku siedział na dużo gorszych mrozach bez budy bo ją zjadł i jakoś przetrwał, więc myślę że teraz w wypasionej budzie jaką ma niskie temp. mu niestraszne. Quote
majuska Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 u mnie dziś dzień oszołoma, m.in. dzwonił jakiś burak, że chce przyjechać po Elvisa ( w sumie to najpierw było, że po tego psa, po chwili dopiero doszłam, że o Elvisa chodzi ), no to ja: hola, hola, jakie warunki ma pan dla niego? no jak to jakie, dobre, kojec..... Quote
Agula99 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='figa33']biedny Elvinio ...:shake: kubraczek to chyba odpada w jego przypadku ?[/QUOTE] Kubraczek?? czemu nie!!??? tylko kto go mu założy??? :evil_lol: Quote
figa33 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Agula99']Kubraczek?? czemu nie!!??? tylko kto go mu założy??? :evil_lol:[/QUOTE] założyć to może jeszcze by się dało , ale pewnie w minutę było by po kubraczku :-D:-D Quote
asskasiek Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 przydałoby się pomyśleć o Elvisku hmm też już długo czeka... gdyby udało się wyadoptować Sonisławe to może Elvisa oddałybyśmy na szkolenie ale potrzebne byłyby deklaracje to aż 600 zł miesięcznie.. Quote
Agula99 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Dobry pomysł asskasiek, jemu przydałby się behawiorysta, żeby tylko to wszystko było takie łatwe ... Quote
figa33 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 nooo , to by było dobrze... a czy jest jakaś szansa dla miss Soni ? :cool3: Quote
Becia66 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Figuniu, Karolciasz - proszę zróbcie jakieś fajne ogłoszenia dla Elvisa, kurcze nikt nie dzwoni.[COLOR=#000000] Karolakola zgodziła się wziąć na siebie brzemię adopcji Elvisa, tak pięknie opowiada o jego walorach i wadach, jakiego domu potrzebuje i jakich ludzi, nawet bloku nie wyklucza - więc ja doszłam do wniosku że nikt go nie zareklamuje tak jak ona. Więc kolejne Elvisowe ogłoszenia proszę z namiarem na Karolakolę, chyba nikt nie protestuje, nieprawdaż ? [/COLOR]:diabloti: Quote
karolciasz28 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Tekst stary czy planujesz Beciu napisać coś nowego? ;) Quote
Becia66 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='karolciasz28']Tekst stary czy planujesz Beciu napisać coś nowego? ;)[/QUOTE] Juz sama nie wiem, może karolakola cos nowego skleci bo nam się już chyba pomysly wyczerpały. Skoro ma go reklamowac to może niech faktycznie po swojemu coś ułoży. Jak Elvis pójdzie to ja naprawdę będę wery hepi, chyba żadna adopcja mnie tak nie ucieszy. Quote
figa33 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [IMG]http://imageshack.com/a/img841/2857/r2qg.jpg[/IMG] Quote
karolakola Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Dziewczyny jutro coś sklecę bo dziś już głowa nie moja, niedawno do domu wróciłam. Quote
karolakola Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Tutaj macie link do albumu, troszeczkę popracowałam nad treścią ogłoszenia. Generalnie jest lekko przydługawe ale ten opis z pasztecikami na początku jest tak genialny że nie mogłam go wykasować :) Pododawałam do albumu zdjęcia z zabaw z Bellą i piłeczką. Podobnie jak w przypadku Hajdi, poszła prośba o publikację do "Owczarka w potrzebie". Nr kontaktowy podmieniony na mnie zgodnie z ustaleniami. ' [url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.449530998435527.108520.113114285410535&type=3[/url] Quote
majuska Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 oj, o tym pasztecie to chyba moja radosna twórczość :D ..ale to sama prawda :D zajrzałam do pierwszego boksu i tak mnie zastanowiło, jak myśmy dały radę takie dobre foty mu pyknąć :D a ja wczoraj miałam o niego tel. nie dość, że zaczał się od " po ile ten pies " to potem wyszło, że ma iść na wiejskie podwórko, do budy, ogrodzone płotem, powiedziałąm, że on się nie nadaje na psa podwórzowego, nim się trzeba zająć, "to znaczy co ? mam go głaskać ? ":mdleje:...to może niech idzie do bloku jeszcze ...no to niech idzie .....dowidzenia....:placz::placz::placz: Quote
Agula99 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 taka piękna pogoda, a Elvi kiśnie, żal mi tego psa, kurcze z tym wybiegiem...dziś byliśmy na dłuższym spacerze, aż się Elvinio zasapał, piękne słońce, jak go dotknęłam był cały cieplutki, potem długo jeszcze biegał, ale chyba mu Belli brakowało do tych igraszek a ja się niestety nie rozdwoję, patrzył smętnie jak tuliłam nowego maluszka i Czestera....echh, mało psów i ciągle czasu brak....może jakiegoś klona do pomocy???:razz: Quote
Becia66 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Agula jak jestes w przytulisku i zajmujesz sie innymi psami, zostawiaj Elvisa na weselnym wybiegu żeby maksymalnie korzystał z ludzkiej obecności. Dopiero kiedy wychodzisz zamknij go, każda minuta się liczy. Quote
Agula99 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Becia, co ty się boisz!!!! Ja to ogarniam, Elvis nie jest zamykany!! On ma dwa wybiegi, główny i ten ze starym boksem, a ja jestem na wejściowym i tam urzęduje albo z Czesterem, albo jak dzisiaj z tym nowym, w między czasie przechodzę na wybieg do Elisa żeby mu porzucać piłkę (on smętnie patrzy na nas, ale z wybiegu, a nie z klaty), potem przechodzę znowu na wejściowy, żeby trochę poszaleć z innymi, tylko jak się Elvis uprze i stanie przed bramką, to za Boga ojca nie wejdziesz, bo on z jednej strony a inni z drugiej, to trzeba ich chwilę zamknąć w baraczku i wtedy znowu do Elvisa....:lol: dlatego prosiłam o klona ;) chyba mnie źle zrozumiałaś, on ma ze mną jak w raju :razz: Quote
Becia66 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Agula wiem że wszystkie mają z tobą jak w raju :lol:. Quote
karolciasz28 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Nowe ogłoszenia Elvisa :) [B]przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, tablica, morusek, do adopcji, gumtree, cafeanimal, rzeszowiak, brzozowiak, tarnowiak, przemyślak, sanok24, krosno24, alegratka, anonse [/B] Quote
Becia66 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 och Karolciasz ty nasza kochana, bardzo dziękujemy, dzisiaj Haidi, może jutro Elvis dzięki tym ogłoszeniom....:lol: Quote
Recommended Posts