Dea Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Podnoszę! Dobrze, że Czaruś spędzi święta pod dachem:p Quote
aneczka0106 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Mały wiercipiętek nie może w domu usiedzieć. Chciałby wciąż na dworze być. Nie tylko ciągnie w kierunku drzwi, ale i o oknach myśli. Mama przeniosła jego posłanko na czas święcenia jajek do pokoju, który jest nie używany i stwierdziła, że tam może robić co chce:razz:. Po wyjściu jakiś czas piszczał, więc miała powody do zmartwień...wielkie zdziwienie ją ogarnęło, gdy zobaczyła po powrocie naszego słodkiego Czarusia śpiącego, zwiniętego w kłębek na posłanku :loveu: Quote
mulinka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 co za wspaniałe wiadomości :multi: :multi: :multi: ucałuj mamę ode mnie :buzi: ja nic nie zapłaciłam, gdy poszłam z Dinem znalezionym w tramwaju do lecznicy Dog sprawdzić czy ma czipa, nie miał ale też najpierw zadzwoniłam i bardzo się zdziwili, że myślałam że za to się płaci Czaruś szczęściarz z Ciebie :loveu: uważajcie na te okna !!! Czaruś szuka domu z ogródkiem !!! Quote
ewatonieja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 czarujący i widać ma dobry charakter! DOMEK POTRZEBNY OD ZARAZ!! Quote
aneczka0106 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Czarujący jest i do tego grzeczny, jedynym problemem może być jego przyzwyczajenie do chodzenia samopas na dwór. W domu popiskuje chcąc wyjśc, ale uważam, że dobry, ciepły, kochający domek szybko zmieniłby jego przyzwyczajenia:lol: Quote
mulinka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Aniu załóż mu wątek na forum schroniska i na forum fundacji Niechciane i Zapomniane - może dzisiaj albo jutro ktoś go zobaczy Quote
aneczka0106 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Już po wizycie u weta-czipa nie ma:-(. Szacowany wiek to ok. roku. Na forum schroniska ma już wątek na psach znalezionych, na forum Fundacji jeszcze nie byłam. Nowe wieście nie są pozytywne: pod nieobecność mamy Czaruś się chyba nudził:roll: pogryzł kołdrę, jakiegoś pluszaka i bardzo nabałaganił. Ona jest nieco podłamana i bardzo prosi o jak najszybsze znalezienie domku stałego. We wtorek nie będzie jej kilka godzin, Czaruś musi zostać sam- oby wszystko było ok. Teraz mam chwilkę, więc wezmę się za ten tekst na Allegro wreszcie. Czaruś, wędruj szybciutko po domek!!! Quote
aneczka0106 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Tekst na Allegro, czy może być? Coś poprawić? Od trzech tygodni mieszkał na osiedlu. Przybył tam bez obroży, nie jest też zaczipowany. Towarzyszył na spacerach wielu psom, szczęśliwym psiakom, wyprowadzanym przez swoich kochających, dbających właścicieli. On był samotny...ale nadal przyjazny ufający, chcący miłości. Niektórzy ludzie nie byli mu przychylni: przeganiali, krzyczeli, straszyli, próbowali przemocy...on nadal tam był. Dobrzy ludzie dawali mu jeść, dbali by miał zawsze czystą wodę, dostał nawet swoje posłanko, obróżkę i smycz. Zbliżały się Święta Wielkanocne...pewna kobieta zgodziła się przetrzymać go jakiś czas... Jest przesłodki, bardzo szuka kontaktu z człowiekiem, zupełnie nieagresywny w stosunki do ludzi, jak i psów. Weterynarz określił jego wiek na około rok. Oto cały Czaruś- prześliczny łódzki przybłęda. Daj mu dom-odda Ci całe swoje serce... Quote
malagos Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Wiem, jak to jest, gdy pies niszczy rzeczy z nudów. Moze mama niech go zamknie w kuchni na czas nieobecności? Moja Lilusia, młoda sunia, pogryzła nowiutką kołdre, przescieradło, komórkę, guziki od pościeli, ale potem zawsze zamykałam drzwi do pokojów, dawałam chrząstkową kostkę i był spokój. Quote
ewatonieja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jestem w trakcie robienia mu allegro jakie mam podac namiary na kontakt? Quote
ewatonieja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Czaruś ma allegro,podałam Aniu,Twoj numer telefonu http://allegro.pl/show_item.php?item=183873159 Quote
aneczka0106 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Tak, oczywiście miał być mój numer telefonu...nawet się nie spodziewałam tak błyskawicznego Allegro:oops: i odstąpiłam na jakiś czas mężowi komputer Dziękuję bardzo w imieniu swoim i Czarusia:calus: Quote
Dea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 No i bądź grzeczny Czaruś, bo pani mama to dobry człowiek, nie wolno jej niszczyć rzeczy;) Quote
mulinka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 warto go ogłosić na www.ale.gratka.pl bo tam jest mniej psów niż na allegro Quote
aneczka0106 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Czaruś już z pewnością się przebudził, ale tymczasowa pańcia na 100% śpi. Niedługo obudzi ją, aby iśc na spacerek. Wczoraj po prostu władował się do łóżka i powiedział "Obudz się, idziemy!":evil_lol: Quote
ewatonieja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ciagnie chłopaka na dwór,przydałby sie dom z ogrodkiem :) Quote
ciapuś Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Czaruś ma ogłoszenia na ; http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/5943 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=26653&id_kat=11 http://ogloszenia4you.pl/ogloszenia-kategorie.php?strona=kategorie&ogloszenia=Natura http://ale.gratka.pl/ogloszenie/539406_czarus_mlody_przybleda_z_lodzi_prosimy.html Quote
aneczka0106 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Ślicznie dziękuję w imieniu Czarusia:lol:, właśnie przyszłam z pracy, jem przed kompem, z Zulcią wyszłam i znów powrót do pracy...boszsz, wtorek to najgorszy dzień mojego tygodnia...Agnieszko, bardzo poprawiłaś mi humor:loveu: Quote
aneczka0106 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Niech Cię zobaczą na 1-szej stronce pięknisiu! Quote
Recommended Posts