Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na dokładkę jeszcze dziecko mi się rozchorowało nie wiadomo na co:placz:. Dotarłam już do domku, gdy sytuacja z małą będzie w miarę opanowana mogę popracować nad plakatem, tylko nie mam jak wydrukować. Może nawet nie plakaty, ale bardziej ulotki- takie do powieszenia na tablicach przy klatkach?

Posted

Niestety nie mamy za wiele czasu! Mama się nie określiła do kiedy, ale nogi odmawiają jej posłuszeństwa, a Czaruś zaczął troszkę ciągnąć:shake: Ma problem ze spacerami
...poza tym nasz piękny psiur się całkiem "udomowił"...już nie popiskuje tak bardzo za dworem.
Poczuł chyba ciepło domowego ogniska...no i w łóżku się ulokował:lol: jako stały gość. Podobno rozwala się do góry kołami i o wyciągnięciu kołdry spod niego mozna pomarzyć. Nadal jest słodki, chodzi za tymczasową pańcią krok w krok błagając o pieszczoty tylko że sił brak...potrzebny nowy tymczas!!!

Posted

Kurde widać, że sprawa pilna...od początku przyglądam się temu cudeńku-Czarusiowi.
Dziś Myszka pojechała do domu. Zostaliśmy z Rublem sami, więc....
W prawdzie dziewczyny po weekendzie na tydzień przywożą do nas Erę, ale dla Czarusia miejsce też się chyba znajdzie:-)
Tylko, że ja 28 kwietnia wylatuje do Londynu w służbową i wrócę 6 maja dopiero. Zapytam kumpele czy przez ten czas nie przetrzymałaby Czarusia u siebie. Jak juz kiedys Ani pisalam wole, zeby podczas mojej nieobecnosci byl tylko jeden pies w domu-moja mama nie ogarnie wiekszej ilosci;-)
kontakt do mnie : 503041685 gg 8196968
[email protected]

Posted

[quote name='ewatonieja']Czaruś ma allegro,podałam Aniu,Twoj numer telefonu

http://allegro.pl/show_item.php?item=183873159

Czaruś ma już allegro;)

Kamilko, z nieba spadłaś:multi: Ja jestem cały dzień w sob i większość niedzieli na uczelni, więc na necie mnie nie będzie...czekam ze ściśniętymi kciukami na decyzję koleżanki. Poproszę o smska choćby: 698-648-144

Buziaki dla wszystkich cioteczek, które czuwają podczas mojej nieobecności;)

Posted

Właśnie rozmawiałam z Aneczką przez telefon. Ustaliłyśmy, że Czaruś przyjedzie do mnie na tymczas:-) Więc właściwie szukamy teraz docelowo DOMU STAŁEGO:-)