Moriaaa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Sorki, wiem sprawa się przeciągnęła...ale sunia jest Jewki. Sterylka będzie już w tym tygodniu i dziewczynka może jechać:) Jewka jak będzie po wszystkim zadzwonie do Ciebie. Quote
jewka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Moriaa, dlaczego się nie odzywasz do mnie, to trochę dziwne (nie uważasz?), chwilami tracę nadzieję i ochotę na tę adopcję. Widzę, że jesteś na dogo, to napisz coś do mnie na wątku, jeśli nie chcesz dzwonić..... Quote
Moriaaa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Ciotka nie pisze, bo mała ma już dom..mamy kilkanaście psiaków, którego tego domu nie mają. Rozmawiałyśmy już przecież, że za ok. sdwa tyg jest transport do Ciebie..co mam pisać???? Hop do góry??? Quote
jewka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 No ciekawe, czy sunia już ciachnięta (jak to mowi Moriaaa...)w piatek mam transport Quote
Matusz Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 napiszcie cos ??? Moria ?? sunia już po sterylce ?? Quote
Moriaaa Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Steryylka przełożona na wtorek. Lekarz stwierdził, że weekend byłby zbyt ryzykowny z uwagi na upał. Jewka, czy transport przyjedzie po sunie do Łodzi? Quote
Matusz Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Moriaaa napisał(a):Steryylka przełożona na wtorek. Lekarz stwierdził, że weekend byłby zbyt ryzykowny z uwagi na upał. Jewka, czy transport przyjedzie po sunie do Łodzi? wtorek czyli na jutro ?? czy za tydzien???:roll: Quote
Moriaaa Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Fineczka już po strerylce :) Teraz tylko czekamy na transport ;) Quote
jewka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Kiedy miała sterylkę? Jak sie czuje, jak ją znosi? Czy teraz jest w samej Łodzi? Kiedy zdejmą jej szwy? Quote
Moriaaa Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Jewciu..sterylka była we wtorek tak jak napisałam powyżej. Sunieczka zniosła ją dobrze, co prawda po powrocie do domku , wyjęła sobie sama wenflon, ale generalnie wszystko oki. Dzisiaj wizyta kontrolna, a szwy jesli transport jest na ten piątek to już chyba u siebie zdejmiesz ;) Ma założone szwy wchłanialne, ale jak się wchłaniają to potwornie swędzi, więc tak czy siak lepiej je wyjąć niz czekac aż się wchłoną. Sunia nie jest w łodzi tylko cały czas na tymczasie u rodziców TZta. Ale myślę że jeśli transport dojedzie po nia do Łodzi to rodzice ją tu przywiozą. Kiedy ten transport cioteczko??? Jutro??? Quote
jewka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Niestety nie, ten chlopak teraz jest w Ostrodzie ale chyba zaraz jedzie do W-wy. Moze przyjedzie do Ostródy na Boże Cialo to wtedy wziąłby sunię. dzisiaj dokladnie z nim porozmawimy i bedziemy wiedzily coś wiecej. Nie mowilysmy mu nic, bo juz tyle bylo terminów, ze jest nam glupio i wszyscy sie z nas smieja......Jak bede wiedziala konkretnie ,to napisze... Quote
jewka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Wspaniały mężczyzna, Krzysztof, przyjedzie po sunię, najprawdopodoniej we wtorek 5.06. Będzie wracał z Katowic i zajedzie po nią do Łodzi. Wstępnie ustaliliśmy, że moglibyście ją przywieźć na stację BP znajdujacą się przy wjeździe do Łodzi od Katowic. Krzysztof maTwój numer Moriaaa i bedzie jeszcze do Ciebie dzwonił...........:lol: Co o tym sadzisz? Quote
malagos Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Już myślałam, ze sunia dawno u Jewka, a tu jeszcze termin na dobre nie ustalony?.... Quote
Moriaaa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Jewka..oczywiście tylko napisz mniej wiecej o ktorej będzie kolega w Łodzi abym mogła dowieźć laleczkę z tymczasu. Quote
jewka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 sory Moriaa, ale przed chwila rozmawiłam z nim i powiedzial mi, ze bedzie jechał z Katowic dopiero w piątek,po Bozym Ciele, a o ktorej godzinie, to dogadamy sie poźniej...ok Quote
jewka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Także termin znowu przesuwa się troche ale to od nas niezalezne:roll: Quote
Moriaaa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Jewka..czy w ten piątek? Czy następny? Jeśli ten to koniecznie dowiedz się o której, bo od 12 mamy nagranie z TV i nie wiem o której skończymy, a ciężko się będzie wyrwać jakoś. Dowiedz się ciotka mniej więcej o której. Quote
jewka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 To będzie jednak sobota, więc chyba dobrze..... o jesli chodzi o godzinę , to jeszcze nie wiem, ale jak już Ci pisałam, on, czyli Krzysiu, ma Twój telefon i bedzie się z Tobą kontaktował.....:lol: Quote
jewka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 w sobotę też nie, on myśli o poniedziałku 11.czerwca, dopiero w ten dzień bedzie jechał do Katowic Quote
AMIŚKA Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jewka czy naprawdę nie lepiej ,żebyś sama pojechala w niedzielę odebrać jamnisię, niz liczyla na kogoś??? Przecież naprawdę szkoda suni aby tyle czekała na staly domek!!! młoda,wysterylizowana jamnisia szybciutko znajdzie domek staly!!! Nie gniewaj się Jewka ale to coś nie tak ,jak mnie zależało na suni a nie moglam pojechać to wysłałam kogoś i juz ją mam w domu!!!! Ja w Szczecinie a sunia z Katowic!!! A u Ciebie to trwa taaak dlugo???? Tylko Moriiię podziwiam za cierpliwość!!!!! i pisanie : Także termin znowu przesuwa się troche ale to od nas niezalezne:roll:04-06-2007 14:41 to nie tak ten termin tylko od Ciebie zależy!!!!!!!!!!!! Quote
malagos Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 AMIŚKA napisał(a):Jewka czy naprawdę nie lepiej ,żebyś sama pojechala w niedzielę odebrać jamnisię, niz liczyla na kogoś??? Przecież naprawdę szkoda suni aby tyle czekała na staly domek!!! młoda,wysterylizowana jamnisia szybciutko znajdzie domek staly!!! Nie gniewaj się Jewka ale to coś nie tak ,jak mnie zależało na suni a nie moglam pojechać to wysłałam kogoś i juz ją mam w domu!!!! Ja w Szczecinie a sunia z Katowic!!! A u Ciebie to trwa taaak dlugo???? Tylko Moriiię podziwiam za cierpliwość!!!!! i pisanie : Także termin znowu przesuwa się troche ale to od nas niezalezne:roll:04-06-2007 14:41 to nie tak ten termin tylko od Ciebie zależy!!!!!!!!!!!! Świete slowa, Amiśka, świete! Quote
jewka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Teraz się do mnie przyczepiliscie!!!!!!!!!!, a jak ja czekałam na jakieś wieści a potem na sterylizację suni prawie dwa miesiace, to nikt sie nie odzywał.... nikt nic nie pisał.... nie martwił się, że to tak długo trwa... To ja dzwoniłam do Moriii i niepokoiłam się, że Finka przyzwyczai się do tymczasu. A teraz jeszcze transport Wam się nie podoba!!!!!!!!!!!!! mam bardzo dobry transport, tylko chlopak konczy pisac prace magisterską i z nią jedzie do Katowic, po czym wracając odbierze sunię. Dzwoni do mnie i przedluza, bo pracy nie skończył...Moriaaa do tego nic nie ma, a Wy tu podnosicie larum!!!!!!!!!!!!ZOSTAWCIE TĘ SPRWĘ W SPOKOJU I NAM ZAINTERESOWANYM Quote
Recommended Posts