azalia Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Może w ogłoszeniach Nadyi warto podkreślić,że to mały pies i podać jej wagę. Sunia wygląda na sporego psa i być może to ludzi zniechęca. Quote
Romina_74 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='azalia']Może w ogłoszeniach Nadyi warto podkreślić,że to mały pies i podać jej wagę. Sunia wygląda na sporego psa i być może to ludzi zniechęca.[/QUOTE] zgadzam się zupełnie! Quote
Konrad01998 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Od teraz , gdy odświeżę wszystkie ogłoszenia , podkreślę że to mały pies , wagę zawsze podaje i staram się podać ile ma w kłębie. Dziękuje za sugestię oraz pomysły ! :). Quote
Konrad01998 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Nadya wciąż liczy na to, że znajdzie kochający dom , który obdarzy ją miłością. Liczę na to że Na Dolinie Trzech Stawów ktoś wkoncu się nią zainteresuję. Odkąd ją mam , nie dostałem żadnego telefonu. Co prawda w schronisku 2 rodziny pytały się o Nadye , lecz gdy powiedziałem o lęku separacyjnym, że trzeba nad tym popracować od razu się zniechęcili. Akcja Na Dolinie to kolejna szansa na to aby Psy ze schroniska mogły znaleźć dom, a może poszczęści się Nadyji !. Quote
choba Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Trzymam kciuki, żeby do Nadii w końcu uśmiechnęło się szczęście :) Quote
pela112 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Też mocno trzymam kciuki :D Ach gdyby nie ten lęk separacyjny :-( Quote
pela112 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Na pewno jej się przytyło. Oj Konrad za długo Cię nie było i widzisz co się z psem stało :evil_lol: Quote
choba Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 wczoraj wysłałam do Naszego Miasta ogłoszenie dla Nadii :) Quote
choba Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Konrad, coś mało się udzielasz :mad: Może zaczniesz, jak wrzucę na wątek jakieś twoje zdjęcie? :diabloti: A na razie powiem, że Nadya towarzyszyła Karbonowi w oczekiwaniu na resztę towarzystwa i w późniejszym spacerze w większym gronie :) Na dzisiaj kilka zdjęć Nadii, ale Konrada też mam :eviltong: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-6fLycP6Rbsw/UjxfHy2BiSI/AAAAAAAANJE/OxJ6eZuNI7I/s640/P1080360.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-iYU8nHVxg3A/UjxfISY1j4I/AAAAAAAANJM/DQtTMo2G_zY/s640/P1080361.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-ppfFEIkcVOM/UjxfJFaZnwI/AAAAAAAANJc/Lhwa4lpZeBw/s640/P1080363.JPG[/IMG] Konrad jako zakładnik - dawaj parówki albo zginiesz :evil_lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-3mPI-kWxXxs/UjxfKY6Bw-I/AAAAAAAANJ0/t7gudjNfr0w/s640/P1080368.JPG[/IMG] :evil_lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-z3c1LDEUl_4/UjxfKiFIewI/AAAAAAAANJ8/UZ-YI5Ys5lc/s640/P1080369.JPG[/IMG] Quote
MagdaB Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Na ostatnim zdjęciu słodko wygląda :). Quote
Romina_74 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 no właśnie ... z taką nadzieją patrzy na tym pierwszym zdjęciu :( Quote
choba Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Konrad obiecał, że w ten niedługo uaktualni wątek Nadii - ciekawe czy mu się uda :razz: A ja tymczasem wrzucę kilka fotek i filmik ;) Tutaj nie wiem, kto jest lepszym modelem - Nadya czy Konrad :eviltong: Filmik z Nadyą w roli głównej :) Pod koniec już jej się chyba nie chciało słuchać Konrada, ale zanim wyciągnęłam aparat polecenia wykonywała idealnie :) [video=youtube;BwUs6DdD6Pc]http://www.youtube.com/watch?v=BwUs6DdD6Pc&feature=youtu.be[/video] Quote
Konrad01998 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Bardzo dziękujemy za Firmówkę !! :)) , Przepraszam że mało się wypowiadam , mam dużo testów ale myślę że od jutra wezmę sie w garść i będzie relacja ! :). Quote
BlauPanda Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Dziś Nadia była zemną na spacerku :). Bardzo się ucieszyła jak zauważyła że wychodzi na spacerek. Z początku nieco ciągnęła na smyczy, ale potem już szła ładnie. Towarzyszył nam Skoczek zarówno w spacerku po lesie jak i parku. Próbowałam jej zrobić jakieś zdjęcia niestety za bardzo się wierciła i nie wyszły. Po dwu godzinnym spacerku bez problemu wskoczyła do boksu. Quote
BlauPanda Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Kolejny Skoczkowo-Nadiowy spacerek zaliczony. Nadia ładnie wyszła z boksu i spokojnie dała się zapiąć. Z radością i pełnią energii rozpoczęłyśmy spacerek. Komendy wykonywała z zadowoleniem a smakołyki brała delikatnie. Po godzinie spacerku ze Skoczkiem po lesie Nadia niezbyt chętnie wróciła do boksu. Quote
choba Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Fajnie, że Nadya mogła wyjść na spacer :) Quote
Konrad01998 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 W czwartek Nadya wyszła na spacer z wielką chęcią ;). Pierwsze 5 minut spędziła na przytulaniu się do mnie , skakaniu. Kolejna część to spacer. Co chwile patrzała się na mnie i skakała , cieszyła się :p. Zaczęliśmy wykonywać komendy. wykonywała je znakomicie !. Jest strasznym łasuchem , dla parówek zrobi wszystko hehe :p. Gdy już po 1,5 godzinnym spacerze wracaliśmy do schroniska , do boksu niezbyt się ucieszyła. Chciałaby już na dobre wyjść z boksu i widzieć się z człowiekiem 24/7. Od 10 listopada Nadya już jest pełny rok w schronisku. Myślę że przed świętami uda mi się znaleźć jej dom na zawsze !. [Ale to już tylko moje takie marzenia]. Quote
Konrad01998 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 BlauPanda napisał(a):Kolejny Skoczkowo-Nadiowy spacerek zaliczony. Nadia ładnie wyszła z boksu i spokojnie dała się zapiąć. Z radością i pełnią energii rozpoczęłyśmy spacerek. Komendy wykonywała z zadowoleniem a smakołyki brała delikatnie. Po godzinie spacerku ze Skoczkiem po lesie Nadia niezbyt chętnie wróciła do boksu. Bardzo dziękuję że wychodzisz z Nadya gdy mnie niema w schronisku :)) . Niestety dzisiaj zawadziło auto i nie mogłem się zjawić. Mam kawałek drogi a więc autobusem byłbym na godzinę 12. Quote
Romina_74 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Konrad! Na tym polega właście życie - na spełnianiu marzeń :) Zatem - do dzieła chłopie! Trzymam kciuki, żebyś to marzenie zrealizował przed świętami jeszcze, co byś mógł kolejne obmyslić i realizować ;) Quote
Konrad01998 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Nadya dzisiaj na spacerku zachowywała się jak zupełnie inny pies ! Grzecznie szła przy nodze , nie ciągnęła (wyjątkiem było wyprowadzanie jej ze schroniska , strasznie ciągnęła :P) wykonywała wszystkie polecenia, powtórzyliśmy : siad, łapa , piątka , leżeć , target. Wszystko wykonywała rewelacyjnie ! :). Po powrocie, z spaceru przyszedł czas na wybieg !. Nadya wtedy poszalała , znalazła piłeczkę i cały czas kazała mi rzucać :D:D. Przynosiła piłeczkę , gdy ją poprosiłem zostawiała. Przez ostatni miesiąc ma problemy z wchodzeniem do boksu, nie chce do niego wracać i stara się za wszelką cenę wyjść z niego.. Myślę że to chwilowy bunt i poprostu jej to przejdzie. :D :D Quote
Recommended Posts