Jump to content
Dogomania

Azor,polski molos,ktory mysli,ze jest labradorem.Tanczy mambo i ma DOM :)

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz nie wiem,co zrobic z Azorem... Pies,ktory kocha ludzi całym soba.
Dzis wypuszczałam Mike i on tak bardzo chciał wyjsc,w koncu mu sie udało-musialam go wziac na rece i zaprowadzic do boksu (swoje wazy),bylo mi strasznie przykro,ale wszystkich nie dam rady wyprowadzic na spacer.On nawet nie chciał wyjsc,on chciał sie tylko miec zainteresowanie człowieka...
a nikt o niego nie pyta!

Posted

Psy wyprowadzac moga tylko wolontariusze.A takich,ktorzy wytrzymuja schronisko i moga dowolnie wyprowadzac psy-niewielu.
No i jednorazowe wyprowadzenie Azora,tylko obudzi jego frustracje
(i moja)
:shake: :shake: :shake: :shake:

Posted

Bardzo potrzebny dom dla niego-takie cudo do kochania,nie moze marnowac sie w schronie.
Ja nawet zaczelam myslec,zeby go dawac tam,gdzie szukaja labow-w koncu on ma posture i wage laba o charakterze juz nie mowiac,bo laby to przy nim chłodne i dystyngowane ;)

Posted

akucha napisał(a):
Kochany Azor...

Chcialam go dzis dokladnie wyczesac.Nie da rady!Wtula sie tak bardzo,doopka ciagle w ruchu,pare razy z milosci malo mnie nie przewalił,potem dostał ataku głupawki na budach i biegal jak szczeniak,wpadajac na zakretach mi w ramiona,ukradl "kamien szczescia" Miki i mi przyniosł pod nogi,potem ukradl moja smycz i nosil w pysku,a na koniec,jak juz poprzynosil mi wszystko,co bylo do przyniesienia na wybiegu,to wział w pysk moje przedramie,delikatnie,delikatnie
i moglam odrobine go poczesac.Wybuch radosci w jego wykonaniu jest tak duzy,ze nie ma kiedy go czesac.Ten pies KOCHA ludzi.
Usmialam sie oczywiscie z niego.
Millarca podrzucila mi mysl-ludzie sie go boja..nie chce im sie wierzyc,ze ten masywny,niemały pies jest maskotka do kochania....

Posted

Gabryjella napisał(a):
Może myśli, że jest labradorem.

Zrobimy mu reklame, teraz wszyscy chcą labradory, trzeba napisać Azor, polski molos, który myśli, że jest labradorem :niewiem:

bardzo dobry pomysł :multi: :multi: :multi: