Gabi79 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Nareszcie Dogo działa:loveu: Bezunia w schronie była smutaskiem, a teraz widać, że jest szczęśliwa Quote
toyota Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 Beza swym cudnym charakterem zauroczyła mamę właściciela hoteliku i zostanie w najbliższym czasie przez nią adoptowana :):multi:. Wczoraj dowiedziałam się, że Beza trafiła do schroniska jako trochę podrośnięty szczeniak. Może to jest wytłumaczenie tego, że była dosyć radosnym psem jak na warunki schroniskowe ? Nie znała innego życia i cieszyła się z tego co miała :p. Na szczęście opuściła już kraty i poznaje czym jest życie u boku swojego człowieka :). Quote
Kryzia Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Dopiero teraz przeczytałam cudowną wiadomość :) Quote
toyota Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 Bezunia moja kochana wreszcie wiedzie godne życie: Cyt.: "Pani jest nią zachwycona, bo jest mądra i kochana". Quote
kolejna kobietka Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Kochana rybeczka :) mam nadzieję, że to dobry domek. Quote
kolejna kobietka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Łatwiej jest wejść niż zejść ;) Bezunia pozdrawia :) [IMG]http://img39.imageshack.us/img39/9754/kzj7.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts