Isadora7 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 (edited) [quote name='Eden']I jeszcze ma nosek zadarty :-)[/QUOTE] i śliczne krzywe, krótkie nóżki Edited December 9, 2012 by Isadora7 Quote
eliza_sk Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Isadora7'][B]To nie jest prawie jamnik a CAŁY JAMNIK dlatego jest na stronie Fundacji SOS dla Jamników [/B]:loveu: [URL]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1102[/URL][/QUOTE] A wyciągnęłaś go ciut w fotoszopie ? Bo bandzioł to ma malo jamniczy ... :) Quote
Isadora7 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='eliza_sk']A wyciągnęłaś go ciut w fotoszopie ? Bo bandzioł to ma malo jamniczy ... :)[/QUOTE] Ależ ma bardzo jamniczy, nie masz pojęcia o jamnikach [IMG]http://lh3.ggpht.com/_qOfX99uDvNQ/TArHJlJ2cwI/AAAAAAAALmY/nluKP76e37M/010105roll_1.gif[/IMG] Quote
Handzia55 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Jednym słowem, świętokrzyski jajnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Handzia55']Jednym słowem, świętokrzyski jajnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tego się trzymajmy Quote
eliza_sk Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Isadora7']Ależ ma bardzo jamniczy, nie masz pojęcia o jamnikach Moja niewiedza wynika prawdopodobnie z tego, że ja skupiam się na psach :diabloti: Quote
DoPi Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 no klasyczny jamnik, zmieści się na długośc do skarpety jak nic:evil_lol: Quote
Handzia55 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Witam serdelka:lol: i jego fanki też:loveu: Quote
Isadora7 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='eliza_sk']Moja niewiedza wynika prawdopodobnie z tego, że ja skupiam się na psach :diabloti:[/QUOTE] Siemka to ja Rambo jeden z jamnikó Isadory, wkroczyłem tutaj bo widzę zę ktoś ma wątpliwości czy jamnik jest psem. Urzedzam, zę zrobię zadymę. Oświadczam zę jestem psem i w życiu nie chciałbym być człowiekiem. Rambo - Jamnik Rambo [quote name='DoPi']no klasyczny jamnik, zmieści się na długośc do skarpety jak nic:evil_lol:[/QUOTE] Eeeeej Tyyy tam, sobie nie pozwalaj, bo jakem Jamnik to dam popalić. Zwołam Jamnicze Bojówki. Rambo - Jamnik Isadory (jeden z jamników Isadory) Quote
AMIGA Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Charakterek to ten Rambo-jajnik ma, nie powiem ;):evil_lol: Quote
Eden Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 To ja sie przywitam z jamnikowata klusencją :-) Quote
Isadora7 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='AMIGA']Charakterek to ten Rambo-jajnik ma, nie powiem ;):evil_lol:[/QUOTE] po mamusi :roflt::roflt::roflt: [quote name='Eden']To ja sie przywitam z jamnikowata klusencją :-)[/QUOTE] Tylko nie z jamnikowatą klusensja a z jamnikiem :scream_3: jako rzekł Rambo - jeden z Jamników Isadory Quote
eliza_sk Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Isadora7']Siemka to ja Rambo jeden z jamnikó Isadory, wkroczyłem tutaj bo widzę zę ktoś ma wątpliwości czy jamnik jest psem. Urzedzam, zę zrobię zadymę. Oświadczam zę jestem psem i w życiu nie chciałbym być człowiekiem. Rambo - Jamnik Rambo Eeeeej Tyyy tam, sobie nie pozwalaj, bo jakem Jamnik to dam popalić. Zwołam Jamnicze Bojówki. Rambo - Jamnik Isadory (jeden z jamników Isadory) Teee Rambo - Ty to ten ryży z długim włosem - władca haremu swego :evil_lol: ? [quote name='Isadora7']po mamusi :roflt::roflt::roflt: Ojjjj w tej kwestii to się z parówczakiem zgodzić należy ... Jestem pełna podziwu, bo jak na syna swojej mamuni Rambuisu wykazujesz się niezwykłą kulturą osobistą i równowagą psychiczną :diabloti: Quote
Handzia55 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Nikt nie zagląda do jajnika?:crazyeye: Co jest:mad: Quote
eliza_sk Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Miałam telefon o Grocha, ale pogoniłam i mają dzwonić po 15 jak stoi w ogłoszeniu :) Zobaczymy co za jedni. Quote
eliza_sk Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Ws. Grocha rozmawiałam dziś z bardzo dobrze brzmiącym anglojęzycznym panem - wizyta na dniach ;) Quote
Eden Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 To ja malucha do snu utulę :-) Śnij o swoim nowym domku ! Quote
mama_Alfika Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='eliza_sk']Ws. Grocha rozmawiałam dziś z bardzo dobrze brzmiącym anglojęzycznym panem - wizyta na dniach ;)[/QUOTE] Na emigrację słodziak pójdzie ? Quote
eliza_sk Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='mama_Alfika']Na emigrację słodziak pójdzie ?[/QUOTE] Nie, ew. do Zabierzowa ;) Quote
mama_Alfika Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Popatrzę sobie na ślicznotę :) Kurcze, trzeci raz "zakochuję się" od pierwszego wejrzenia: pierwszy był Alfik, potem Skuter i teraz ta malizna :loveu: Nelunię oczywiście też bardzo kocham, ale to była inna historia .... :p Quote
Isadora7 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Przyszłam sprawdzić co się dzieje z moim jamnikiem :loveu: Quote
eliza_sk Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Isadora7']Przyszłam sprawdzić co się dzieje z moim jamnikiem :loveu:[/QUOTE] Grochu będzie dwujęzyczny lalalala :) Quote
Handzia55 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='eliza_sk']Grochu będzie dwujęzyczny lalalala :)[/QUOTE] Bo jajniki to zdolne bestie są.:evil_lol: Jajnik mojej Babci zawsze wył jak w radiu leciał hymn narodowy:diabloti: Żadna inna melodia tak na niego nie działała.:shake: Hymn leciał pies zawodził:cool3: Quote
Recommended Posts