Jump to content
Dogomania

GROSZEK-3-4 mies. SZCZENIAK z przepustu - 5 dni i ma dom :)

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7'][B]To nie jest prawie jamnik a CAŁY JAMNIK
dlatego jest na stronie Fundacji SOS dla Jamników [/B]:loveu:
[URL]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1102[/URL][/QUOTE]

A wyciągnęłaś go ciut w fotoszopie ? Bo bandzioł to ma malo jamniczy ... :)

Posted

[quote name='eliza_sk']A wyciągnęłaś go ciut w fotoszopie ? Bo bandzioł to ma malo jamniczy ... :)[/QUOTE]

Ależ ma bardzo jamniczy, nie masz pojęcia o jamnikach [IMG]http://lh3.ggpht.com/_qOfX99uDvNQ/TArHJlJ2cwI/AAAAAAAALmY/nluKP76e37M/010105roll_1.gif[/IMG]

Posted

[quote name='eliza_sk']Moja niewiedza wynika prawdopodobnie z tego, że ja skupiam się na psach :diabloti:[/QUOTE]

Siemka to ja Rambo jeden z jamnikó Isadory, wkroczyłem tutaj bo widzę zę ktoś ma wątpliwości czy jamnik jest psem. Urzedzam, zę zrobię zadymę. Oświadczam zę jestem psem i w życiu nie chciałbym być człowiekiem. Rambo - Jamnik Rambo

[quote name='DoPi']no klasyczny jamnik, zmieści się na długośc do skarpety jak nic:evil_lol:[/QUOTE]

Eeeeej Tyyy tam, sobie nie pozwalaj, bo jakem Jamnik to dam popalić. Zwołam Jamnicze Bojówki.

Rambo - Jamnik Isadory (jeden z jamników Isadory)

Posted

[quote name='AMIGA']Charakterek to ten Rambo-jajnik ma, nie powiem ;):evil_lol:[/QUOTE]

po mamusi :roflt::roflt::roflt:

[quote name='Eden']To ja sie przywitam z jamnikowata klusencją :-)[/QUOTE]

Tylko nie z jamnikowatą klusensja a z jamnikiem :scream_3:

jako rzekł Rambo - jeden z Jamników Isadory

Posted

[quote name='Isadora7']Siemka to ja Rambo jeden z jamnikó Isadory, wkroczyłem tutaj bo widzę zę ktoś ma wątpliwości czy jamnik jest psem. Urzedzam, zę zrobię zadymę. Oświadczam zę jestem psem i w życiu nie chciałbym być człowiekiem. Rambo - Jamnik Rambo

Eeeeej Tyyy tam, sobie nie pozwalaj, bo jakem Jamnik to dam popalić. Zwołam Jamnicze Bojówki.

Rambo - Jamnik Isadory (jeden z jamników Isadory)

Teee Rambo - Ty to ten ryży z długim włosem - władca haremu swego :evil_lol: ?

[quote name='Isadora7']po mamusi :roflt::roflt::roflt:

Ojjjj w tej kwestii to się z parówczakiem zgodzić należy ... Jestem pełna podziwu, bo jak na syna swojej mamuni Rambuisu wykazujesz się niezwykłą kulturą osobistą i równowagą psychiczną :diabloti:

Posted

Popatrzę sobie na ślicznotę :)
Kurcze, trzeci raz "zakochuję się" od pierwszego wejrzenia: pierwszy był Alfik, potem Skuter i teraz ta malizna :loveu:
Nelunię oczywiście też bardzo kocham, ale to była inna historia .... :p

Posted

[quote name='eliza_sk']Grochu będzie dwujęzyczny lalalala :)[/QUOTE]

Bo jajniki to zdolne bestie są.:evil_lol: Jajnik mojej Babci zawsze wył jak w radiu leciał hymn narodowy:diabloti: Żadna inna melodia tak na niego nie działała.:shake: Hymn leciał pies zawodził:cool3: