Magda Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hej Madzia! Przyszłam się przywitać i przyniosłam coś na ząb:cool3::evil_lol: Możesz zacząć częstować Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej Madzia! Przyszłam się przywitać i przyniosłam coś na ząb:cool3::evil_lol: Możesz zacząć częstować :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
teqquila Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 to ja chcem pierwsza dostac ciacha :) Madziara witaj gadulo :evil_lol: :evil_lol: tom gdzie plyniemy bo lodz musze przyszykowac :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kiłi Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale to nie moja wina:placz::placz: Niee??:-o :diabloti: [quote name='madzia i medor'] http://video.google.pl/videoplay?docid=-4691948391415711757&q=paranienormalni+blondynka&total=15&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 Crazy night:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='evaxon']doberek moja kochana Madziulu:loveu: Doberek moja kochaniutka Ewuniu:loveu::loveu::loveu: [quote name='Magda_Miki']Hej Madzia! Przyszłam się przywitać i przyniosłam coś na ząb:cool3::evil_lol: Możesz zacząć częstować :mdleje: Bardzo dziękuję:loveu:Teraz muszę iść do cukierni:roll::diabloti: [quote name='evaxon']:mdleje::mdleje::mdleje: Sioo od mojego ciasta:mad::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='teqquila']to ja chcem pierwsza dostac ciacha :) Madziara witaj gadulo :evil_lol: :evil_lol: tom gdzie plyniemy bo lodz musze przyszykowac :evil_lol: :evil_lol: Przyszykuj łóź, a później będziemy się martwić ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Kiłi']Niee??:-o :diabloti: Crazy night:evil_lol: Nie:diabloti::diabloti: Właśnie mi przypomniałaś, że miałam go dziś wysłać:roll: [quote name='Alicjarydzewska']:ppoproszę rureczkę:p cze....Magdaleno;) Częstuj się Alu, częstuj - przynajmniej nie będę musiała sama się odchudzać:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ja tez do kawusi kawałek poproszę...:razz: Proszę się częstować:loveu::loveu: DORRAG napisał(a):Hej Medorki:multi: Witam:loveu: Zaczęłam się uczyć do prawka, na 19 pytań; 9źle:mdleje::diabloti::diabloti:To mówi samo za siebie:diabloti: Quote
Mada&Teodor Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ależ apetycznie wygląda o ciasto :eating::eating::eating: btw:Kobiety drogie: zapoznajcie się z regul. pkt 10 Od tej chwili jeśli chce się zacytować fotkę, należy zamienić ja w link ;) Quote
teqquila Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ttom szykujem :) Madzia moze nie rob jednak tego prawka :) bom bede sie bala po polskich drogach jezdzic :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 madzia i medor napisał(a): Zaczęłam się uczyć do prawka, na 19 pytań; 9źle:mdleje::diabloti::diabloti:To mówi samo za siebie:diabloti: :cool2: calkiem dobrze jak na poczatek:evil_lol: Quote
Kiłi Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Cześć...no ty...jak ty tam miałaś na imię...:diabloti: :diabloti: madzia i medor napisał(a): Zaczęłam się uczyć do prawka, na 19 pytań; 9źle:mdleje::diabloti::diabloti:To mówi samo za siebie:diabloti: ahahah to gorzej ode mnie:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :multi::multi::multi:heellllllllołlllllllllllllllllll wpadłam se z wieczorka na ciastko ....kurde może krakersa do piwa:razz: Quote
Madzika Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witam :) I zapraszam do nas mamy mała niespodziankę dla odwiedzających;) zaczęłam Ci 300 stronę jupi Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Ależ apetycznie wygląda o ciasto :eating::eating::eating: btw:Kobiety drogie: zapoznajcie się z regul. pkt 10 Od tej chwili jeśli chce się zacytować fotkę, należy zamienić ja w link ;) Tak jest pani moderetor:diabloti::diabloti:;) teqquila napisał(a):ttom szykujem :) Madzia moze nie rob jednak tego prawka :) bom bede sie bala po polskich drogach jezdzic :evil_lol: :evil_lol: Spoko, spoko:diabloti:Damy radę:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='evaxon']:cool2: calkiem dobrze jak na poczatek:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::grins: [quote name='Kiłi']Cześć...no ty...jak ty tam miałaś na imię...:diabloti: :diabloti: ahahah to gorzej ode mnie:evil_lol: Magda jezdem:grins::loveu::loveu: Ty się tak nie ciesz, pamiętaj, ostatni będą pierwszymi:grins::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:heellllllllołlllllllllllllllllll wpadłam se z wieczorka na ciastko ....kurde może krakersa do piwa:razz: A ja ani piwka, ani krakersa:roll:I tak KCCiociu:loveu::loveu::loveu: [quote name='Madzika']Witam :) I zapraszam do nas mamy mała niespodziankę dla odwiedzających;) zaczęłam Ci 300 stronę jupi Za 300:knajpa::knajpa::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Właśnie wróciliśmy z dłuższego spacerku:loveu::loveu: Gdzie zastała nas burza i ulewa:diabloti: Psy, jak to one mają w zwyczaju, gdy są mokre - szaleją i roznoszą mi haciende:mdleje: Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Właśnie wróciliśmy z dłuższego spacerku:loveu::loveu: Gdzie zastała nas burza i ulewa:diabloti: Psy, jak to one mają w zwyczaju, gdy są mokre - szaleją i roznoszą mi haciende:mdleje: ooo jak mi przykro:diabloti: sie napije:p :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Madzia :beerchug: Witaj Paula:loveu::loveu::knajpa: evaxon napisał(a):ooo jak mi przykro:diabloti: sie napije:p :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: A mi nie, lubię być mokra:roll::roll::diabloti: Nie pij, bo ciem kacyk bęędzie męczył:p Vectra napisał(a):chcesz korepetycje ? :diabloti: Od Ciebie siostra zawsze:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 madzia i medor napisał(a): A mi nie, lubię być mokra:roll::roll::diabloti: Nie pij, bo ciem kacyk bęędzie męczył:p normalna jestes?:roll: :roll: :diabloti: :evil_lol: pchi:cool1: Quote
Kiłi Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='madzia i medor'] Magda jezdem:grins::loveu::loveu: Ty się tak nie ciesz, pamiętaj, ostatni będą pierwszymi:grins::diabloti: Nie znam:hmmmm: :diabloti: Nie ma tak dobrze:diabloti: [quote name='madzia i medor']Właśnie wróciliśmy z dłuższego spacerku:loveu::loveu: Gdzie zastała nas burza i ulewa:diabloti: Dobrze, że Cie piorun nie trafił:diabloti: Quote
Recommended Posts