Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ale się pięknie wszystko ułożyło :)
Dzięki Danusiu, Basiu, Justynko... I wszystkim cioteczkom, które tu zajrzały :Rose:
Mam nadzieję, ze nawet gdyby się znalazł właściciel to kotek nie będzie wyadoptowany jeszcze przez jakiś czas do nowego domu? Tak jak w schroniskach 14 dni... On został znaleziony 1 grudnia, więc tak do połowy miesiąca...
Danusiu czy wet mówił coś na temat wieku naszego kotusia?
Prosimy jutro o kciuki...

Edited by iwonamaj
Posted

Iwonko wet mówił że kotek może mieć około 6 miesięcy . Aguś no na dworze to on na pewno czuł się zagubiony ale za to u mnie w domu właściwie od początku czuł się jak u siebie . Dom to jes t naturalne środowisko dla niego. Kciuki zaciśnięte :)

Posted

Miałam go przez półtorej godziny w domu :)... On jest cudowny... Lgnie do człowieka, wtula się i ciągle chce być głaskany. Danusi teą było żal się z nim rozstać i bardzo chciałaby znać jego przyszłe losy. Gdyby nie moje mikroskopijne mieszkanie byłby mój.
Mam jeszcze kilka fotek Mimisia, ktoś może mi pomóc?

Posted

Czarny calutki... Słonko kochane, bystry i bardzo miły, taki pro- ludzki, musi cały czas czuć człowieka... Spał na tapczanie i jedną łapką opierał się o moją nogę.
Żeby dobrze trafił, żeby było kochany i szczęśliwy...

Posted

Tak, tak ...mały jest świetny . Najbardziej mi się podoba że choć przeca jeszcze mały to nie da sobie w kaszę dmuchać :) Taki rezolutny i bez kompleksów, zna swoją wartość i wie czego chce :) Świetnie by się sprawdził w domu z innymi kotami. Gdyby nie rozsądek to chętnie bym go przygarnęła ;) Sebastian też pytał czy będziemy wiedzieć czy znalazł dom , też chwycił go za serce ...pewnie dlatego że co wieczór obowiązkowo wtulał się w Sebastianowe kolana ( normalnie zarezerwowane dla Rejka i Rudka ;) Mam nadzieje że znajdzie wspaniały dom. Trzymam za to kciuki :)

Posted

[quote name='iwonamaj']Tak Danusiu i jeszcze dzięki temu, że był u Was zaliczył test na psy i inne koty w domu :) a o to często pytają potencjalne domki.[/QUOTE]
Ooo właśnie Iwonko z psami też nie ma żadnego problemu , spokojnie mógłby pójść do domu gdzie są psy i koty :)

Posted

[quote name='Beatkaa']kotek widzę wszytkim przypadł do gustu :razz: no no ;) Ewu pewnie też zadowolona :)[/QUOTE]

Czy dobrze rozumiem, że mały pojechał do cioteczki Ewu??????

Posted

[quote name='Gabi79']Czy dobrze rozumiem, że mały pojechał do cioteczki Ewu??????[/QUOTE]

Do przyjaciółki naszej kochanej ewu :loveu: wspaniała dziewczyna :loveu: malutki całą drogę wyśpiewywał i dawał do zrozumienia że się nie godzi zamykać go w koszyku ;) Jest naprawdę cudny :loveu: Możemy się nie martwić bo w tej chwili trafił w najlepsze ręce :lol: ewu kochana za wszystko Ci dziękuję :loveu::loveu::loveu: