malagos Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Sliczna jest! Jako długoletni dom tymczasowy powiem ci, ze największe "wziecie" mają własnie małe długowlose białe sunie! Quote
Poker Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 co u suńki słychać? malagos, mam pod opieką śliczną biała kudłatą i niewielką sunię. MA kupę ogłoszeń i jak na razie guzik z miodem. Quote
Kredka na baterie Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Psinka jest po operacjach. W sobotę została zabrana z Kliniki Weterynaryjnej do domu pani z fundacji. Wczoraj rozmawiałam z Nią o Misi- podobno jest bardzo grzeczna, nie załatwia się w domu i bardzo lubi przebywać z ludźmi :) :) :) Teraz czeka ją długa rekonwalescencja i rehabilitacja w Gdański. Może w sobotę, albo niedzielę uda mi się odwiedzić Misiunię.. :) Quote
malagos Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Wyrazy szacunku dla Ciebie, Kredka! Uratowałas tę psinkę Quote
Poker Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='malagos']Wyrazy szacunku dla Ciebie, Kredka! Uratowałas tę psinkę[/QUOTE] zgadzam się , świetnie zadziałałaś. Quote
Kredka na baterie Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Psinka jest już na stronie fundacji: [url]http://psy.centaurus.org.pl/pozostale/bajka_49/[/url] Także można przesyłać pieniążki już bezpośrednio tam z oficjalnym tytułem przelewu :) Quote
Recommended Posts