Dżdżowniś Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='Kara.']:loveu::loveu::loveu: Dawaj oba;)[/QUOTE] Yoreczki uroczaki straszliwe ale jak bardzo chcesz to ci z kolejnego pseudo podeśle. Żaden kłopocik ;) Quote
b-b Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Skąd Ty je bierzesz [URL]http://i.imgur.com/4GVQebn.jpg[/URL] :D Quote
Kara. Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Poleconym poproszę.;) Moja Mama by chyba szału dostała na ich widok. Ale chłopa przekonać nie może. Twierdzi, że nie chce, ale ja sądzę że po odejściu kolejno dwóch psiaków nie ma po prostu odwagi zaryzykować. Ja z kolei choruję od lat na maltanka. Ale ostatnie szare komórki jeszcze się czasem odezwą:evil_lol: Quote
Dżdżowniś Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='b-b']Skąd Ty je bierzesz [URL]http://i.imgur.com/4GVQebn.jpg[/URL] :D[/QUOTE] Z interwencji, z interwencji.Myślisz ze jak mnie nie ma na dogo, to co robie oprócz usiłowania wydostania sie na powierzchnię z długow przy rozpoczętej działalności robie.Kurna siedze ze stadem psów i szukam im domów (((((: Kurna te dwa mi dały tak do wiwatu żeszok trzy dni z życiorysu wyjęte.Znowu opierniczone kable itp itd Ledwo jedne jadą do domu ,to sie kolejne pojawiają.Fabryki nie śpią moja droga to i my zasypiać nie możemy. Quote
Dżdżowniś Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Kara Szare komórki czasem chadzają swoimi drogami przy " chorobach " (((((: Quote
b-b Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Spokojnych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze dla Was i waszych rodzin! Quote
Dżdżowniś Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Na wątku Bombata już pisałam, że Bombat umarł tuż przed gwiazdką. Gryźka zostaje. Dziewczyny, dziękuję wam wszystkim z całego ogromnego serca za pomoc przy ratowaniu i wspomaganiu Gryzeldy. Gryzelda dzisiaj. Quote
b-b Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Szkoda Bombacika... Gryziu udało Ci się maleńka :) Quote
black sheep Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 A ten ogon to tego kotełka spod galerii? Został? Jaka Gryzia sobie siedzi :P Quote
Dżdżowniś Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 Tak Pacicia została. Nie mogłam oddać zwierzaczka, który się ode mnie nie odlepiał. Ona mi tak ufa żeszok, i wyobraź sobie, że nie urosła. Tzn jest większa niż była ale przez leki i niedożywienie mając już półtora roku waży ok 2kg i jest ogólnie drobna ale wielkiego, kociego ducha. Gryźka tak siada. Zupełnie dziwnie można powiedzieć, że na tyłku z nogami do góry :) Quote
black sheep Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Fajny taki mikro-kociak :) Niestety, niedożywienie w młodości ciągnie się całe życie, oby zdrowo się chowała :D Sucz mojego chłopca też czasem tak siedzi, też taki brzuchol ma i urodę podobną :D Quote
black sheep Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Ojoj jak słodko, ale gdzie ta Gryźka łapę włożyła :P Quote
Recommended Posts