Jump to content
Dogomania

Basha mix podhalańca- CUDOWNY PIES W CUDOWNYM DOMU...A DT placze...ze szczęścia;)

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AltaCaraya']Wiesci z nowego domku sa takie ze Basha wraz z Keya spokojnie przezyly sylwestra:)
strzelanko bylo ale paniki nie bylo:) Pani mowila takze ze Basha jak opetany biegal z nia
po ogrodzie- szczesliwy:)[/QUOTE]

Zuch chłopak :)
I taki swobodny...poczuł uroki psiego życia :)

Posted

Marysiu, bo zawsze powtarzam, że lepiej wyadoptować 5 psów rocznie dobrze, niż 50 byle jak.... Bo wtedy ani psy nie są szczęśliwe ani adoptujący. Każdy starający się o psa najpierw musi dać coś z siebie. I to powinna być zasada przyświecająca wszystkim, którzy zajmują się pomocą psiakom :)

Posted

[quote name='_Goldenek2']Marysiu, bo zawsze powtarzam, że lepiej wyadoptować 5 psów rocznie dobrze, niż 50 byle jak.... Bo wtedy ani psy nie są szczęśliwe ani adoptujący. Każdy starający się o psa najpierw musi dać coś z siebie. I to powinna być zasada przyświecająca wszystkim, którzy zajmują się pomocą psiakom :)[/QUOTE]

właśnie postępując zgodnie z tą zasadą uzbierałam niemałe stadko ;)
jedną sunię koleżanka dwa razy wyadoptowała, raz sami oddali, raz ja odebrałam i po pół roku u mnie znalazła cudowny domek - podobny trochę do tego z filmiku, z dużym ogrodem i dużym psim kolegą ;))
Choćbym ich jeszcze więcej miała ( tfu, tfu ;)) nie oddam psiaka, choćby i staruszka pierwszemu lepszemu chętnemu, bo w adopcji nie tylko człowiek ma być szczęśliwy, ale przede wszystkim pies !

Posted

Ja sie upewnialam po stokroc ze dobrze robie. Ale jak widac nie pomylilam sie!! :)
Bashe czeka cudowne zycie przy naprawde fajnych ludziach. Swoja droga jakby pani Grazynka chciala jeszcze jakiegos nie pogniewalabym sie:evil_lol:

Posted

ie tu ciocie bazar do dźwigania:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238039-modny-modnie-pchn%C4%85cy-bazarek-%29-do-23-01-2013-do-20-00?p=20215048#post20215048[/url]

Posted

[quote name='danavas']ie tu ciocie bazar do dźwigania:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238039-modny-modnie-pchnący-bazarek-)-do-23-01-2013-do-20-00?p=20215048#post20215048[/URL][/QUOTE]

Bylam dzwigalam dzwigac bede;)
Wielkie dzieki Aga:loveu:

Posted

Piękne filmiki, bo widać na nim szczęście wszystkich biorących udział :)

Ryczę...jak sobie porównam te ze schronu zza krat i obecne...cudny widok.
Alta, możesz być z siebie dumna :)

Posted

[quote name='AltaCaraya']W tym wszystkim zasluga moja byla mala.. Pies mial farta ze sam z siebie znalazl sie tak kochany domek:)[/QUOTE]

Niby tak..ale gdybyś go nie wyciągnęła zza tych krat...czy jego zycie potoczyłoby się tak samo?
Sama widzisz jaki jest szczęśliwy :) Ogon w górze...merdający ogon ...mogę patrzeć i patrzeć i wciąż nie mam dość :)

Posted

A ja nie patrze:oops: Obejrzalam raz.. wiecej nie moge....
Wczoraj Basha zostawiony z Keya porozwalal doniczki.
Dzisiaj ma zostac jeszcze dluzsza chwilke sam.
Panstwo juz na dniach sciagaja pania od szkolen i beda z nimi pracowac.
Dobry kierunek- mam nadzieje ze chlopak spisze sie na medal:)

Posted

[SIZE=5][COLOR=#000000][COLOR=#ff0000]Rozliczenie
[/COLOR][COLOR=#0000ff]przychody:[/COLOR]
[COLOR=#008000]grudzien 2012:[/COLOR]
[SIZE=3][SIZE=4]85 zł z bazarku "napełnij miskę" Dogomaniacy[/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=#000000]5,- Magdalena Ż.K. z Kobyłki (30.11.) z FB[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=#000000]
20,- Anna G. z Czeladzi (03.12.) z FB[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=#000000][SIZE=3]
8zł z fb
10 zl z FB
400zł -Na kastracje i badania nowa rodzinka
89 z bazarku ciuchy od Magdyski
900zł- darowizna od ANONIM:smile:
2,50 z bazarku butelkowego
27,32 z bazarku transportowego
[SIZE=5][COLOR=#0000cd]wydatki:
[/COLOR][COLOR=#008000]grudzien 2012[/COLOR][COLOR=#0000cd]
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][B]PURINA PRO PLAN PERFORMANCE CHICKEN & RISE 14kg 145zł
Aurizon 68zl 20 ml
za weta kompleks badan plus kastracja 446zł
Royal gastro 14 kg 280zł
16 puszek gastro 160zł
650- operacja leki i opieka
45 zł -chipowanie
[SIZE=5][SIZE=3]
[SIZE=5][I][B][COLOR=#ff0000]************************************************** **********************
[/COLOR]- 247,18
[/B][/I][/SIZE]

[/SIZE][/SIZE][/B]

Posted

No coz.. probuje wygladac przez okno.. Wiec popsiul delikatnie mowiac firanki;)
Kilka doniczek tez polecialo:roll: Panstwo sie jednak nie zrazaja pracuja z chlopakiem:p
No i panstwo powtorzyli badania krwi. Niestety ale chlopak ma obciazone nerki.
Zmieniaja mu takze karme na Royala dla nerkowcow:roll: Dzisiaj rozmawialam z pania godzine.
Martwie sie ze to ja mu nereczki troszke obiazylam tym zabiegiem:roll: w koncu dwa razy
narkoza... mnostwo lekow antybiotyki.. Panstwo maja powtorzyc badania za 3 mc..