ANETTTA Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 witam ogłosiłam nowy komplcik na alegro nikkt go ni kupił chciałam te kase ze sprzedazy przeznaczyc na ktoregos z tych psiaków miłam na mysli moze misia nie umie i nie wiem jak si etu robi te bazarki podaj ewam linka [url]http://www.allegro.pl/item188378189_komplet_zakiet_spodnie_spodnica_rozmiar_42_44.html[/url] mojej aukcji z allegro jesli ktos potrafi i chce zróbcie te aukcje na bazarku moze ktos kupi ten komplecik i cos wpadnie misiowi do skarpety .... pozdrawaim was serdecznie Quote
asiakliny Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 [quote name='Beata J.']dziewczyny, meldujcie do kogo dotarła przesyłka i czy wszystko w porządku [/quote] Melduję, że kolczyki dotarły:lol: Quote
Tootiki Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Misiulo, przypomnij się chłopcze!!! Coś tu ucichło... Co u Misiaka??? Quote
Hakita Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Jak się czuje Misio??? Pisałam już, ale poznikało... Dziękuję bardzo, przesyłeczka dotarła, a córcia przyjaciółki już dumnie na szyjce wisioreczek nosi...:eviltong: Dzięki wielkie!!! :loveu: Quote
Beata J. Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Mam nadzieję, że wszyscy juz otrzymali przesyłki :lol: Ja natomiast dopiero dzisiaj zrobiłam wpłatę na konto Tiger za kolczyki, z których zrezygnowała ludwa, a które chętnie za 20zł przejęła moja koleżanka :lol: Quote
Alaa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Kuku, czy cos o Misiu wiadomo? Bardzo prosze o info, jak zdrowie i w ogole jakie postanowienia odnosnie przyszlosci psiaka? Ile bedzie kosztowal kojec? Quote
Alaa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Pisalam pos ktory oczywiscie wcielo:angryy: Jak sie czuje Misiu? Quote
ANETTTA Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 i co z tym naszym misiem ....... jak on sie czuje itd itd czekamy Quote
Tiger Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Przepraszam za brak wieści , ale nie było mnie kilka dni .... Wróciłąm dziś w nocy i od rana urwanie głowy :-o Nie miałam czasu nawet dziś skontaktować się z Moniką , więc jutro dopiero będą wieści o Misiu:( Jest jednak jedna bardzo zła wiadomość :( : Miejsce , w któym miał stanąc kojec Misia jest nieauktualne :( (nieporozumienia rodzinne ) Nie wiem co teraz będzie , bo Misio musi na dniach opuści klinikę .... Jestem załąmana - szczegółw postaram dowiedzieć się jutro Nie wiem co teraz będzie - będziemy szukać nowego miejsca , ale naprawdę nie wiem co robić :( Obiecuję jutro wieści - postaram się dowiedzieć jak najwięcej szczegółów o Misiu...... Boże ............co teraz będzie ? (Większośc materiałów już wybraliśmy na budowe tego kojca ....):placz: Quote
ANETTTA Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 materiały przydadza sie .....ale gdzie to nowe lokum dla misia :shake: Quote
Alaa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Tiger, jak sie czuje Misiu? Jak w ogole sprawy sie maja? Quote
Hakita Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ojej...:placz: :placz: :placz: Musimy wierzyć, że uda się jednak znaleźć inne miejsce... I czekamy na wieści o Misiu... Quote
solito Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Alaa']Czekamy na info o Misiu- martwimy sie bardzo[/quote] Ciągle czekamy Quote
Hakita Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Czekamy cały czas i pytamy, czy może pojawiło się też jakieś nowe miejsce??? :cool3: Quote
Beata J. Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Przykra ta cisza. Ostatnie wieści, a wsumie zapowiedź nowych wiadomości to post z 07.05 zaraz będzie 13.05 :-( Quote
Alaa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Nie ukrywam ze jestem z lekka rozdrazniona - zdaje sobie sprawe z tego ze nie kazdy ma czas siedziec przy kompie calymi dniami ale jednak wypadaloby cos nam powiedziec, pare osob naprawde poruszl los tego biedaka, troszke pomoglismy wszyscy finansowo to pasowaloby nam jednak od czasu do czasu jakies info kapnac. Zadeklarowalam chec pomocy ale w tej sytuacji chyba nic z tego... Quote
Recommended Posts