gamoń Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Trochę jestem zmeczony po dniu pełnym wrażeń;) Quote
solito Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zrobiłam bazarek dla Stinio. Jest tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58527 Zapraszam do licytacji! Quote
ttossa Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Trzymam kciuki za Maluszka.Wyslę pieniązki i postaram sie sponsorować leczenie i chętnie zajmę się chłopaczkiem jak wyzdrowieje.Nie mogę go w czasie choroby zabrać bo mam swoje rasowce - i byłoby głupotą wprowadzać chorobę do hodowli.Synuś jest śliczny i napewno bedzie mu cudownie w "Gangu Rudych" . Szczęsliwych Świąt dla Was Dziewczyny i dla Synusia. Quote
solito Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='ttossa']Trzymam kciuki za Maluszka.Wyslę pieniązki i postaram sie sponsorować leczenie i chętnie zajmę się chłopaczkiem jak wyzdrowieje.Nie mogę go w czasie choroby zabrać bo mam swoje rasowce - i byłoby głupotą wprowadzać chorobę do hodowli.Synuś jest śliczny i napewno bedzie mu cudownie w "Gangu Rudych" . Szczęsliwych Świąt dla Was Dziewczyny i dla Synusia. ttossa! Jak to cudownie w świąteczny poranek słyszeć takie wiadomości!!! Jesteś kochana!!!:loveu: :loveu: :loveu: Stiniusiowi należy się kochany domek! Quote
gamoń Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Witamy w swiateczny poranek.;) Dziekujemy za wsparcie i słowa otuchy. Nocka mineła w miare spokojnie.Troszke popiskiwałem.Potem spałem pod kołderka z Pańcią.Dzisiaj idziemy po południu do weta . Wszystkiego Naj naj od maleńkiego Stinia i rodzinki Gamoni.;) A teraz zdjecia Wreszcie mogę w spokoju bez jazgotu psiaków wypocząć;) Quote
solito Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Kochana psineczka!:iloveyou: Poza tym, że jest bardzo chudziutka, to nie wygląda na chorą. A przy tym jamniczku, to wygląda jak okruszek! Bardzo się cieszę, że Stinio już nigdy nie wróci do schroniska!!! I ma szansę na stały domek! Quote
romenka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Do góry maleństwo.Napewno cioteczki Cię nie zostawią bez pomocy:modla: :help1: Quote
gamoń Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Jestesmy po wizycie u weta.Wiec tak:Stinio ma około 6 miesięcy.Ma 3 krotnie podwyższone leukocyty co wskazuje na stan zapalny.Temperatura 39C.Stinio ma dostawac przez 6 dni antybiotyk i byc nawadniany w razie potrzeby. Dzisiaj dostał antybiotyk ,przeciwzapalny i witaminy.Jutro idziemy na kolejny antybiotyk. Biedne maleństwo w te chudziudka dupinke aż żal kłuc.:shake: :shake: :shake: Teraz wiesci dla potencjalnych włascicieli Stinia ,którzy na mnie patrzą;) .Maleńsstwo juz ponoc nie urosnie.;) Najlepiej aby rozrósł sie w szerz.;) A teraz kolejne fotki Quote
gamoń Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Pomału wraca mi apetyt.Zerknałem do miski i zjadłem indyka z ryżem i warzywkami. Oczywiscie zrobiłem siusiu na dywanik:cool3: Stinio nie podnosi nózki do góry .siusia jak sunia albo szczeniak;) Quote
gamoń Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 O ile możecie pomóc finansowo Stiniowi to prosze albo o wpłaty na AFN bądź co dla mnie bedzie wygodniejsze i o wiele szybsze na moje konto. Podajeje na forum Beata Pladzyk 00-026 W-wa ul.Widok 19 m 171 BPH 64 106000760000300003684002 Bardzo prosze o pomoc Dziekuję Quote
ttossa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='gamoń']O ile możecie pomóc finansowo Stiniowi to prosze albo o wpłaty na AFN bądź co dla mnie bedzie wygodniejsze i o wiele szybsze na moje konto. Podajeje na forum Beata Pladzyk 00-026 W-wa ul.Widok 19 m 171 BPH 64 106000760000300003684002 Bardzo prosze o pomoc Dziekuję WYSłAłAM 75 PLN - ale masz konto w krakowskim oddziale?mam nadzieje ,ze przelew dojdzie? :cool3: Quote
gamoń Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Następne informacje o Stiniu. psinka bardzo pilnuje sie na spacerku .Cały czas biega koło moich psiaków oraz pilnuje sie nogi. Wrócilismy z lecznicy.Stinio dostał antybiotyk i przeciwzapalny. Wet zdjał Stinkowi wenflon .Bardzo go bolała łapeczka jak sciagano opatrunek .Plaster przykleił mu sie do ranki i siersci.:shake: Teraz po kłuciach w pupinke i stresie śpi z Kama na łózeczku. Psiak bardzo byc cały czas z człowiekiem .Najchetniej by sie tylko wtulał. Jest poprawa stanu zdrowia.Apetyt sie poprawia.Zagladamy do miski -co sie tam znajduje:cool3: Quote
ttossa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :multi: Beatko Droga - bardzo się cieszę , w W-wie mieszka mój syn i jak tylko stan psiaka będzie ok . to on go zaraz zabierze i przywiezie do mnie. jak cos to dawaj znac na gg.5521684 :loveu: Quote
gamoń Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Stinio -czujnie kontrolue co ta tymczasowa Pańcia o nim wypisuje:cool3: Quote
Recommended Posts