Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki za Maluszka.Wyslę pieniązki i postaram sie sponsorować leczenie i chętnie zajmę się chłopaczkiem jak wyzdrowieje.Nie mogę go w czasie choroby zabrać bo mam swoje rasowce - i byłoby głupotą wprowadzać chorobę do hodowli.Synuś jest śliczny i napewno bedzie mu cudownie w "Gangu Rudych" . Szczęsliwych Świąt dla Was Dziewczyny i dla Synusia.

Posted

[quote name='ttossa']Trzymam kciuki za Maluszka.Wyslę pieniązki i postaram sie sponsorować leczenie i chętnie zajmę się chłopaczkiem jak wyzdrowieje.Nie mogę go w czasie choroby zabrać bo mam swoje rasowce - i byłoby głupotą wprowadzać chorobę do hodowli.Synuś jest śliczny i napewno bedzie mu cudownie w "Gangu Rudych" . Szczęsliwych Świąt dla Was Dziewczyny i dla Synusia.

ttossa! Jak to cudownie w świąteczny poranek słyszeć takie wiadomości!!! Jesteś kochana!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Stiniusiowi należy się kochany domek!

Posted

Witamy w swiateczny poranek.;) Dziekujemy za wsparcie i słowa otuchy.
Nocka mineła w miare spokojnie.Troszke popiskiwałem.Potem spałem pod kołderka z Pańcią.Dzisiaj idziemy po południu do weta .

Wszystkiego Naj naj od maleńkiego Stinia i rodzinki Gamoni.;)
A teraz zdjecia

Wreszcie mogę w spokoju bez jazgotu psiaków wypocząć;)

Posted

Kochana psineczka!:iloveyou:
Poza tym, że jest bardzo chudziutka, to nie wygląda na chorą.
A przy tym jamniczku, to wygląda jak okruszek!

Bardzo się cieszę, że Stinio już nigdy nie wróci do schroniska!!!
I ma szansę na stały domek!

Posted

Jestesmy po wizycie u weta.Wiec tak:Stinio ma około 6 miesięcy.Ma 3 krotnie podwyższone leukocyty co wskazuje na stan zapalny.Temperatura 39C.Stinio ma dostawac przez 6 dni antybiotyk i byc nawadniany w razie potrzeby.
Dzisiaj dostał antybiotyk ,przeciwzapalny i witaminy.Jutro idziemy na kolejny antybiotyk.
Biedne maleństwo w te chudziudka dupinke aż żal kłuc.:shake: :shake: :shake:
Teraz wiesci dla potencjalnych włascicieli Stinia ,którzy na mnie patrzą;) .Maleńsstwo juz ponoc nie urosnie.;) Najlepiej aby rozrósł sie w szerz.;)
A teraz kolejne fotki

Posted

Pomału wraca mi apetyt.Zerknałem do miski i zjadłem indyka z ryżem i warzywkami.
Oczywiscie zrobiłem siusiu na dywanik:cool3:
Stinio nie podnosi nózki do góry .siusia jak sunia albo szczeniak;)

Posted

O ile możecie pomóc finansowo Stiniowi to prosze albo o wpłaty na AFN bądź co dla mnie bedzie wygodniejsze i o wiele szybsze na moje konto.
Podajeje na forum
Beata Pladzyk
00-026 W-wa
ul.Widok 19 m 171
BPH 64 106000760000300003684002
Bardzo prosze o pomoc
Dziekuję

Posted

[quote name='gamoń']O ile możecie pomóc finansowo Stiniowi to prosze albo o wpłaty na AFN bądź co dla mnie bedzie wygodniejsze i o wiele szybsze na moje konto.
Podajeje na forum
Beata Pladzyk
00-026 W-wa
ul.Widok 19 m 171
BPH 64 106000760000300003684002
Bardzo prosze o pomoc
Dziekuję

WYSłAłAM 75 PLN - ale masz konto w krakowskim oddziale?mam nadzieje ,ze przelew dojdzie? :cool3:

Posted

Następne informacje o Stiniu.
psinka bardzo pilnuje sie na spacerku .Cały czas biega koło moich psiaków oraz pilnuje sie nogi.
Wrócilismy z lecznicy.Stinio dostał antybiotyk i przeciwzapalny.
Wet zdjał Stinkowi wenflon .Bardzo go bolała łapeczka jak sciagano opatrunek .Plaster przykleił mu sie do ranki i siersci.:shake:
Teraz po kłuciach w pupinke i stresie śpi z Kama na łózeczku.
Psiak bardzo byc cały czas z człowiekiem .Najchetniej by sie tylko wtulał.
Jest poprawa stanu zdrowia.Apetyt sie poprawia.Zagladamy do miski -co sie tam znajduje:cool3:

Posted

:multi: Beatko Droga - bardzo się cieszę , w W-wie mieszka mój syn i jak tylko stan psiaka będzie ok . to on go zaraz zabierze i przywiezie do mnie. jak cos to dawaj znac na gg.5521684 :loveu: