Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
już kilka dni temu przesłałam pani zdjęcia Twojej suczynki, ale nie ma odpowiedzi, ani be, ani me, ani kukuryku.
Nie to nie!
i dobrze mówisz ,malagos! nie to nie! niech se pani kupi świstaka nad drzwi!

Posted

Zgłosiłam już Klusię do Sterylkowej Skarbonki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto?p=20104628#post20104628[/url]. Czekamy na zgodę.

Posted

[quote name='toyota']Mamy już zgodę na sterylizację w poście 4951 :multi:: http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto/page199
dzięki:loveu:,
strasznie nie lubię, boję się :oops:,ze cos pójdzie nie tak [tfu tfu] i za kazdym razem jak któregoś psiaka zostawiam na zabieg czuję sie jak zdrajca.ale to niestety konieczne.
Klusia szaleje na sniegu, co chwila wchodzi i wychodzi -:cool3: a szczeka drań jak nie dość szybko lecę :evil_lol:
ide dziergać fartuszek posterylkowy

Posted (edited)

Klusia wczoraj wieczorem miała zabieg. biedna jest bardzo, ciągle zagląda pod brzuszek,muszę ja pilnować -dobrze,że dzisiaj nie ide do pracy.Ale była na dworze,wysikała sie ,więc chyba jest ok.Sama wskoczyła na fotel o który od początku walczą z TZ-em [Klusieńko-wygrałaś!]

Doktor policzył za zabieg 200zł.Przy okazji obejrzał na moja prośbę zęby, Kluska ma masakryczny kamień na trzonowcach -dlatego tak wali jej z pysia:razz: -ale tu potrzebny jest nastepny zabieg za jakis czas .

wstawiłam miniaturki bo nie umiem zmniejszyć zdjęć, po kliknięciu zdjęcie sie powieksza.Na drugim zdjeciu Kluśka jest po spacerze -dlatego bez ubranka,u mnie leży spory snieg na podwórku;)

Edited by mimiś
Posted

Biedne te suczynki po peracji, ale nie ma wyjscia..... Nas czeka niedługo sterylizacja Milusi, a to takie 20-kg maleństwo, nie mam kubraczka dla duzej suni.........

Posted

Dla dużej kubraczka nie mam, ale dla takiej w rozmiarze Klusi posiadam, jakby ktoś reflektował. Żaden szał, ale polarowo-ortalionowy, zielony, ciepły i przecizamoczeniowy.