Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolciu, dzisiaj nikt nie dzwonił w sprawie szczeniaków więc przypuszczam , ze ogłoszenia już nisko spadły. Proponuję te anulować, a zrobić od nowa jeszcze raz na te same zdjęcia , gdzie są te 2 żółte suczynki. Jak będą ludziska dzwonić, to będę informować ze tamtych pięciu już nie ma, natomiast są 2 nowe jeszcze piękniejsze.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
A co z matką szczeniaków jest u tej kobiety?

Tak, ale jestem w kontakcie z jej synową, która wzięła jeszcze suczkę biszkoptową, bardzo sensowna osoba, obiecała, że przypilnuje, żeby została wysterylizowana.

Posted

Becia66 napisał(a):
Agula zrobiłaś im bodaj jedno ogłoszenie ? każdy dzień na wagę złota, od niedzieli mrozy.

gumtree, morusek, oglaszamy24, tablica.

Karolciu dorób coś, proszę!!!!

Posted

A ja właśnie ostanie telefony z Kraka miałam właśnie z moruska tego co zrobiłam, ale kiedyś pewnie za daleko, a dziś, to najlepiej żebyśmy dowiozły, ja już w ten Kraków też nie bardzo wierzę.

Posted

mnie też bardzo Kraków rozczarował. Dzwonił dzisiaj jakiś gościu spod Krakowa, od początku głos mi sie jego nie podobał, taki oschły, zimny i od razu zaznaczył że interesuje go tylko ten cały czarny, inny nie. Ciul jeden.

Posted

Ciul jeden? Chyba ponosi Cię trochę. Skoro podoba mu się czarny i chce czarnego to dlaczego ma wziąć brązowego? Ma wziąć innego byle wolontariusz zaspokoić?

Posted (edited)

Jara napisał(a):
Ciul jeden? Chyba ponosi Cię trochę. Skoro podoba mu się czarny i chce czarnego to dlaczego ma wziąć brązowego? Ma wziąć innego byle wolontariusz zaspokoić?

wcale mnie nie poniosło ale nie rozwinęłam tematu. Szkoda że nie słyszałaś tej rozmowy, rozmowa krótka jak piłka, tylko czarny bo ma identyczną sunie - niesterylizowaną oczywiście, a kolorowy to taki skundlony i jednoznacznie powiedział o co mu chodzi.

Edited by Becia66
Posted

majuska napisał(a):
No to superowa akcja.

To teraz tamto wielorasowo-wielobarwne stadko:roll: Dziś zostało zaszczepione....

majuska to na gwałt trzeba im ogłoszenia zrobić, takie wspólne w kupie, zgwałcić /ale z czułością :diabloti:/Karolcię, Figę33 i kogo tam jeszcze, niech czym prędzej pomogą bo jak pomyślę o tych mrozach nadchodzących...