Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AltaCaraya napisał(a):
chcialas chyba napisac prawdziwe niedobre cudo:evil_lol:
Nie no zartuje . Teraz juz jest spoko;) Powiem ze bywalo gorzej:diabloti:

No do aniołków to im dużo brakuje to fakt ;) ale jak się spotykamy z kim kolwiek na ulicy to każdy " a ja jaj goldeny to takie ciapy spokojne " :cool3: a ja sobie myślę tak tak oczywiście :evil_lol: moja Aisha ADHD ma od zawsze :diabloti: a co przewinień na koncie:shake: to nie sposób wymienić :mad:
Tobi kochany to Ci się domek trafił :loveu: Rodzinko to Ci się pies "Ideał" trafił :cool3:

Posted

:D oj z tym adhd to sie zgodze. Niektore maja. Moj miewa "swoje godzinki"
Od 16- 18 sa gwiezdne wojny. Lataja po chacie rzucaja zabawki szczekaja na siebie. Istny cyrk:) Na szczescie przychodzi czas na wieczorynke jedzonko o 21-22 spacer i spac. Inaczej bym chyba zwariowala:)

Posted

AltaCaraya napisał(a):
:D oj z tym adhd to sie zgodze. Niektore maja. Moj miewa "swoje godzinki"
Od 16- 18 sa gwiezdne wojny. Lataja po chacie rzucaja zabawki szczekaja na siebie. Istny cyrk:) Na szczescie przychodzi czas na wieczorynke jedzonko o 21-22 spacer i spac. Inaczej bym chyba zwariowala:)

Dlatego ciocia siły i wytrwałości Ci życzę w tej niejednokrotnie nierównej walce :cool3: Będę Was na pewno odwiedzała i śledziła losy szczęściarza Tobiego :) Buziaki przesyłam dla całego kochanego zwierzyńca :*

Posted

AltaCaraya napisał(a):
Bo padne zaraz:D Kochaniutka tylko jak prawie spia to moge im zdjecia cyknac. inaczej nie da rady:)

Ciocia wierzę na słowo że z masz w domu wesoły autobus :cool3: Zdjęcia urocze a Tobiaszek do zjedzenia :loveu: