Martika&Aischa Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='bela51']Witaj Piekny ! Jeszcze nikt Cie dzisiaj nie odwiedził ?[/QUOTE] I ja zaglądam do chłopaka :) Quote
Bjuta Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Belu, podrzuć mi nr kotna. Stałą deklarację go nie wspomogę, ale coś jednorazowo wygrzebię. Quote
Emiś Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Katarzyna Starkiewicz']Emiś, te kubraczki szyjesz sama czy kupujesz?[/QUOTE] Kupuję zwykłe bezrękawniki lub kurtki w ciuchaczach. Wystarczy ew. przyciąć w strategicznych miejscach :) Quote
elzunia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Dzieńdoberek i ja zaglądam do chłopczyka Quote
wolf122 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Jestem u Lukasa;) Dużo psiaków ostatnio:shake: Quote
ma_ga Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Super zdjęcia Emiś, no i piękny chłopak (Lukas? bardzo ładnie :)) Quote
Aimez_moi Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Lukas? Kurcze pasuje do slicznoty.....:) Quote
egradska Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Aimez_moi']Lukas? Kurcze pasuje do slicznoty.....:)[/QUOTE] heheh, na imienkowym póki co Nemo górą Quote
DONnka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Martika@Aischa']I ja zaglądam do chłopaka :)[/QUOTE] Ja tez zaglądam, ale głównie to bazarku chłopaka pilnuję :razz: [B]Bela51[/B], na bazarku LUKAS przelicytowany z kretesem :cool3: Podejmiesz wyzwanie :razz: ? Quote
bela51 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='DONnka']Ja tez zaglądam, ale głównie to bazarku chłopaka pilnuję :razz: [B]Bela51[/B], na bazarku LUKAS przelicytowany z kretesem :cool3: Podejmiesz wyzwanie :razz: ?[/QUOTE] Cóz, trudno bedzie mi przelicytowac Afre. Co najwyzej, Onek bedzie miał na drugie LUKAS;) Quote
Afra3 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='bela51']Cóz, trudno bedzie mi przelicytowac Afre. Co najwyzej, Onek bedzie miał na drugie LUKAS;)[/QUOTE] Nie widzę przeciwwskazań, drugie też musi być ładne;) Quote
DONnka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='bela51']Cóz, trudno bedzie mi przelicytowac Afre. Co najwyzej, Onek bedzie miał na drugie LUKAS;)[/QUOTE] To samo zaproponowałam na bazarku ;) NEMO LUKAS :loveu: Quote
DONnka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='bela51'][B]Cóz, trudno bedzie mi przelicytowac Afre.[/B] Co najwyzej, Onek bedzie miał na drugie LUKAS;)[/QUOTE] A jednak się udało :razz: Zwerbowałam na bazarek kolejną fajną ciotkę z owczarka :multi: No i mamy teraz [B]BRUNA [/B]na tapecie :razz: Quote
Aimez_moi Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Ciotuchny Kochane.......moglybyscie w wolnej chwili zajrzec i troszke oneczki w gore podciagnac?....to tylko zabawa ale.......:):) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/103982-plus-minus-ZABAWA/page906[/url] Quote
Maruda666 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Zaglądam do szczęśliwego nareszcie Lukasa - Bruna- ... :) Quote
DONnka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [B]Belu[/B], masz jakieś wieści ? Jak się sprawuje nasz podopieczny ? Biegunka minęła ? [B][COLOR=#ff0000]JUTRO KONIEC BAZARKU IMIENNEGO DLA ONeczka :razz: ZAPRASZAMY !!![/COLOR] [/B] Quote
Emiś Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Biegunka minęła już po pierwszej nocy. Jutro chłopak będzie odrobaczany - koszt 18zł. Ogólnie ma się dobrze, ale jest z typu tych "nakręcających się" owczarków. Już dosyć dobrze załapuje, że nie można buraczyć przez kojce do innych psów, czasem się jeszcze zapomni, ale już łatwiej go odwołać. Zaczyna przybiegać na zawołanie, ale jeszcze nie zawsze. Udało mi się wymusić na nim siad - zna tę komendę, ale bardzo nie chce jej robić, bo go nosi. Na szczęście zaczyna załapywać, że nie otworzę kojca gdy skacze jak guptak i jak chce wyjść, to musi usiąść na tyłku. Wytrzymuje tak z 2 sekundy. Oduczam go też skakania na ludzi. Apetyt ma spory, więc liczę, że niedługo zacznie się zaokrąglać. Quote
DONnka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Emiś']Biegunka minęła już po pierwszej nocy. Jutro chłopak będzie odrobaczany - koszt 18zł. Ogólnie ma się dobrze, ale jest z typu tych "nakręcających się" owczarków. Już dosyć dobrze załapuje, że nie można buraczyć przez kojce do innych psów, czasem się jeszcze zapomni, ale już łatwiej go odwołać. Zaczyna przybiegać na zawołanie, ale jeszcze nie zawsze. Udało mi się wymusić na nim siad - zna tę komendę, ale bardzo nie chce jej robić, bo go nosi. Na szczęście zaczyna załapywać, że nie otworzę kojca gdy skacze jak guptak i jak chce wyjść, to musi usiąść na tyłku. Wytrzymuje tak z 2 sekundy. Oduczam go też skakania na ludzi. Apetyt ma spory, więc liczę, że niedługo zacznie się zaokrąglać.[/QUOTE] Dziękujemy [B]Emiś[/B] :loveu: W sumie dobre wieści :razz: Fajnie, że próbujesz utemperować naszego "dzikusa" Kurcze, myślałam, że to pobudzenie mu przejdzie, że wynikało z okoliczności ...:roll: Quote
lika1771 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Zagladam do piesia i ciesze sie z dobrych wiesci. Quote
bela51 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Witaj Piekny ! Juz niedlugo bedziesz miał imie :lol: Quote
Martika&Aischa Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='bela51']Witaj Piekny ! Juz niedlugo bedziesz miał imie :lol:[/QUOTE] Imię w prezencie na Mikołaja :):):) :lol: Quote
Aaagulka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 No choć CHRZEŚNIAKU do mamuchny :calus: Od dziś jesteś[B] BRUNO[/B] i trzymam kciukasy za twoje zdrówko :happy1: Quote
Recommended Posts