Jump to content
Dogomania

Samotny, głodny ONek na ulicach miasta.Bruno juz w swoim domu !!!

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Katarzyna Starkiewicz']Emiś, te kubraczki szyjesz sama czy kupujesz?[/QUOTE]

Kupuję zwykłe bezrękawniki lub kurtki w ciuchaczach. Wystarczy ew. przyciąć w strategicznych miejscach :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']I ja zaglądam do chłopaka :)[/QUOTE]

Ja tez zaglądam, ale głównie to bazarku chłopaka pilnuję :razz:
[B]Bela51[/B], na bazarku LUKAS przelicytowany z kretesem :cool3:
Podejmiesz wyzwanie :razz: ?

Posted

[quote name='DONnka']Ja tez zaglądam, ale głównie to bazarku chłopaka pilnuję :razz:
[B]Bela51[/B], na bazarku LUKAS przelicytowany z kretesem :cool3:
Podejmiesz wyzwanie :razz: ?[/QUOTE]
Cóz, trudno bedzie mi przelicytowac Afre. Co najwyzej, Onek bedzie miał na drugie LUKAS;)

Posted

[quote name='bela51']Cóz, trudno bedzie mi przelicytowac Afre. Co najwyzej, Onek bedzie miał na drugie LUKAS;)[/QUOTE]

Nie widzę przeciwwskazań, drugie też musi być ładne;)

Posted

[quote name='bela51']Cóz, trudno bedzie mi przelicytowac Afre. Co najwyzej, Onek bedzie miał na drugie LUKAS;)[/QUOTE]

To samo zaproponowałam na bazarku ;)
NEMO LUKAS :loveu:

Posted

[quote name='bela51'][B]Cóz, trudno bedzie mi przelicytowac Afre.[/B] Co najwyzej, Onek bedzie miał na drugie LUKAS;)[/QUOTE]

A jednak się udało :razz:
Zwerbowałam na bazarek kolejną fajną ciotkę z owczarka :multi:
No i mamy teraz [B]BRUNA [/B]na tapecie :razz:

Posted

Ciotuchny Kochane.......moglybyscie w wolnej chwili zajrzec i troszke oneczki w gore podciagnac?....to tylko zabawa ale.......:):)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/103982-plus-minus-ZABAWA/page906[/url]

Posted

[B]Belu[/B], masz jakieś wieści ?
Jak się sprawuje nasz podopieczny ?
Biegunka minęła ?

[B][COLOR=#ff0000]JUTRO KONIEC BAZARKU IMIENNEGO DLA ONeczka :razz:
ZAPRASZAMY !!![/COLOR]
[/B]

Posted

Biegunka minęła już po pierwszej nocy. Jutro chłopak będzie odrobaczany - koszt 18zł. Ogólnie ma się dobrze, ale jest z typu tych "nakręcających się" owczarków. Już dosyć dobrze załapuje, że nie można buraczyć przez kojce do innych psów, czasem się jeszcze zapomni, ale już łatwiej go odwołać. Zaczyna przybiegać na zawołanie, ale jeszcze nie zawsze. Udało mi się wymusić na nim siad - zna tę komendę, ale bardzo nie chce jej robić, bo go nosi. Na szczęście zaczyna załapywać, że nie otworzę kojca gdy skacze jak guptak i jak chce wyjść, to musi usiąść na tyłku. Wytrzymuje tak z 2 sekundy. Oduczam go też skakania na ludzi. Apetyt ma spory, więc liczę, że niedługo zacznie się zaokrąglać.

Posted

[quote name='Emiś']Biegunka minęła już po pierwszej nocy. Jutro chłopak będzie odrobaczany - koszt 18zł. Ogólnie ma się dobrze, ale jest z typu tych "nakręcających się" owczarków. Już dosyć dobrze załapuje, że nie można buraczyć przez kojce do innych psów, czasem się jeszcze zapomni, ale już łatwiej go odwołać. Zaczyna przybiegać na zawołanie, ale jeszcze nie zawsze. Udało mi się wymusić na nim siad - zna tę komendę, ale bardzo nie chce jej robić, bo go nosi. Na szczęście zaczyna załapywać, że nie otworzę kojca gdy skacze jak guptak i jak chce wyjść, to musi usiąść na tyłku. Wytrzymuje tak z 2 sekundy. Oduczam go też skakania na ludzi. Apetyt ma spory, więc liczę, że niedługo zacznie się zaokrąglać.[/QUOTE]

Dziękujemy [B]Emiś[/B] :loveu:
W sumie dobre wieści :razz:
Fajnie, że próbujesz utemperować naszego "dzikusa"
Kurcze, myślałam, że to pobudzenie mu przejdzie, że wynikało z okoliczności ...:roll: