medar Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Czekam i czekam...:-( :-( :-( [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/12/f1b15fefd4ff787d.jpg[/IMG][/URL] Czy ktoś pokocha mnie takim jaki jestem??? [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/12/4821a7d94c5696b9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Szyszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Człowieku pokochaj Sułtana i zabierz go do swojego domku. Quote
basiaap Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Jaki piękny pies!!!!:iloveyou: Zupełnie nie to samo zwierzę co ze zdjeć z Bukowskiej, a nawet i z SGGW. Na pewno znajdzie wyjątkowych ludzi na zawsze! Trzymam kciuki! Quote
GoniaP Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cały czas mam na uwadze Sułtana... ale moje dotychczasowe wysilki w znalezieniu dla niego domu spełzły na niczym. Jedno jest pewne, że to wyjątkowy pies, i głęboko wierzę, że znajdzie wyjątkowy dom. Bo wyjątkowych ludzi już zna. Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ja osobiście jestem bardzo zaskoczona, że Sułtanik jeszzcze nie wyleguje się na jakiejś kanapie w kochanjącym domku - jest takim pięknym psem! Quote
GoniaP Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='caroolcia']ja osobiście jestem bardzo zaskoczona, że Sułtanik jeszzcze nie wyleguje się na jakiejś kanapie w kochanjącym domku - jest takim pięknym psem![/quote] Ja też.... Ale kanapa chyba jednak nie dla niego... Emir twierdzi, że on nawet do budy wejść nie chce. Śpi sobie pod gołym niebem, a przed deszczem chowa się pod drzewem... Zamknięty w pomieszczeniu dostaje szału. Rozwalił nawet jedne drzwi. Czyżby to uraz po schronisku? Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='GoniaP']Ja też.... Ale kanapa chyba jednak nie dla niego... Emir twierdzi, że on nawet do budy wejść nie chce. Śpi sobie pod gołym niebem, a przed deszczem chowa się pod drzewem... Zamknięty w pomieszczeniu dostaje szału. Rozwalił nawet jedne drzwi. Czyżby to uraz po schronisku?[/quote] Sa i takie łobuziaczki - Golden sąsiadów też nie chce mieszkać w domku i cały czas spędza na dworze - z własnego wyboru, więc może to ten typ ;) Quote
lupak Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='GoniaP']zamknięty w pomieszczeniu dostaje szału. Rozwalił nawet jedne drzwi. Czyżby to uraz po schronisku?[/quote] To haszcza natura :diabloti: , moim skromnym zdaniem. Czyli chłopak doszedł do siebie :multi: (Bywają kanapowe, ale to raczej wyjątki potwierdzające regułę ;) ) Quote
basiaap Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='GoniaP']Ja też.... Ale kanapa chyba jednak nie dla niego... Emir twierdzi, że on nawet do budy wejść nie chce. Śpi sobie pod gołym niebem, a przed deszczem chowa się pod drzewem... Zamknięty w pomieszczeniu dostaje szału. Rozwalił nawet jedne drzwi. Czyżby to uraz po schronisku?[/quote] Nieeee.... Wszystkie znane mi psy tej rasy i pokrewnych uwielbiają być na dworze. Jeden to najbardziej lubi leżeć sobie w śniegu. Państwo już zrezygnowali z prób zwabienia pieska na kanapę:) Quote
GoniaP Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dziś byłam tak blisko Sułtana, ale nie było jak go odwiedzić :-( Cały dzień dziś o nim myślałam... Quote
caroolcia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Jest ktoś teoretycznie zainteresowanym pieskiem husky, ale na razie nie dostałam potwierdzenia, że to nadal aktualne.... Quote
GoniaP Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Czy o tym, że Sułtan potrzebuje domu ktoś jeszcze pamięta? Quote
Recommended Posts