Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam i czekam...:-( :-( :-(

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/12/f1b15fefd4ff787d.jpg[/IMG][/URL]

Czy ktoś pokocha mnie takim jaki jestem???

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/12/4821a7d94c5696b9.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Jaki piękny pies!!!!:iloveyou:

Zupełnie nie to samo zwierzę co ze zdjeć z Bukowskiej, a nawet i z SGGW.
Na pewno znajdzie wyjątkowych ludzi na zawsze!
Trzymam kciuki!

Posted

Cały czas mam na uwadze Sułtana... ale moje dotychczasowe wysilki w znalezieniu dla niego domu spełzły na niczym. Jedno jest pewne, że to wyjątkowy pies, i głęboko wierzę, że znajdzie wyjątkowy dom. Bo wyjątkowych ludzi już zna.

Posted

[quote name='caroolcia']ja osobiście jestem bardzo zaskoczona, że Sułtanik jeszzcze nie wyleguje się na jakiejś kanapie w kochanjącym domku - jest takim pięknym psem![/quote] Ja też.... Ale kanapa chyba jednak nie dla niego... Emir twierdzi, że on nawet do budy wejść nie chce. Śpi sobie pod gołym niebem, a przed deszczem chowa się pod drzewem... Zamknięty w pomieszczeniu dostaje szału. Rozwalił nawet jedne drzwi. Czyżby to uraz po schronisku?

Posted

[quote name='GoniaP']Ja też.... Ale kanapa chyba jednak nie dla niego... Emir twierdzi, że on nawet do budy wejść nie chce. Śpi sobie pod gołym niebem, a przed deszczem chowa się pod drzewem... Zamknięty w pomieszczeniu dostaje szału. Rozwalił nawet jedne drzwi. Czyżby to uraz po schronisku?[/quote]

Sa i takie łobuziaczki - Golden sąsiadów też nie chce mieszkać w domku i cały czas spędza na dworze - z własnego wyboru, więc może to ten typ ;)

Posted

[quote name='GoniaP']zamknięty w pomieszczeniu dostaje szału. Rozwalił nawet jedne drzwi. Czyżby to uraz po schronisku?[/quote]
To haszcza natura :diabloti: , moim skromnym zdaniem. Czyli chłopak doszedł do siebie :multi:
(Bywają kanapowe, ale to raczej wyjątki potwierdzające regułę ;) )

Posted

[quote name='GoniaP']Ja też.... Ale kanapa chyba jednak nie dla niego... Emir twierdzi, że on nawet do budy wejść nie chce. Śpi sobie pod gołym niebem, a przed deszczem chowa się pod drzewem... Zamknięty w pomieszczeniu dostaje szału. Rozwalił nawet jedne drzwi. Czyżby to uraz po schronisku?[/quote]

Nieeee....
Wszystkie znane mi psy tej rasy i pokrewnych uwielbiają być na dworze. Jeden to najbardziej lubi leżeć sobie w śniegu. Państwo już zrezygnowali z prób zwabienia pieska na kanapę:)