Marta72 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 cieszę sie:) czekam z niecierpliwościa i gotowością do podnoszenia bazarku:) Quote
barb Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='Malgoska']juz ustalone z missia:) bierze fanty do siebie, kiedy da znać:)[/QUOTE] Aktualnie rozlicza i wysyla fanty z poprzedniego :lol: [quote name='Marta72']cieszę sie:) czekam z niecierpliwościa i gotowością do podnoszenia bazarku:)[/QUOTE] Tak będziemy pomagać :lol: Quote
missiaa Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Dzięki dziewczyny :) Właśnie skończyłam pakować i ważyć zeszło mi dużo czasu....teraz sprawdzanie cen wysyłki na stronie poczty.... a później jeszcze PW do wszystkich kupujących.... zabieram się do roboty :) Quote
barb Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='missiaa']Dzięki dziewczyny :) Właśnie skończyłam pakować i ważyć zeszło mi dużo czasu....teraz sprawdzanie cen wysyłki na stronie poczty.... a później jeszcze PW do wszystkich kupujących.... zabieram się do roboty :)[/QUOTE] A jak się z wszystkim uporasz to pamiętaj o filmiku Su. :lol: ;) Quote
Justyna Lipicka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='missiaa']Dzięki dziewczyny :) Właśnie skończyłam pakować i ważyć zeszło mi dużo czasu....teraz sprawdzanie cen wysyłki na stronie poczty.... a później jeszcze PW do wszystkich kupujących.... zabieram się do roboty :)[/QUOTE] znam ten ból, ja przed rozliczaniem notuje sobie z boku kartki ile każdy list kosztuje:) jest minimalnie szybciej;) Quote
Malgoska Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']znam ten ból, ja przed rozliczaniem notuje sobie z boku kartki ile każdy list kosztuje:) jest minimalnie szybciej;)[/QUOTE] też znam......eh Quote
Marta72 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 a ja bardzo po cichu przymierzam się do debiutu bazarkowego;) bedzie to w dalszej przyszłosci, ale bedzie:) pozdrawiamy ze Szczęściarką;) Quote
Therion Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Misia ponieważ jesteście stałymi klientami naszej lecznicy od kilku lat, leczycie, szczepicie i kastrujecie wszystkie uratowane zwierzęta zasponsoruje wam odrobaczenie i szczepienie całej gromadki w odpowiednim czasie. Pozdrawiam Grzegorz Komenda. Quote
barb Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Marta72']a ja bardzo po cichu przymierzam się do debiutu bazarkowego;) bedzie to w dalszej przyszłosci, ale bedzie:) pozdrawiamy ze Szczęściarką;)[/QUOTE] Czekamy na debiut :lol: [quote name='Therion']Misia ponieważ jesteście stałymi klientami naszej lecznicy od kilku lat, leczycie, szczepicie i kastrujecie wszystkie uratowane zwierzęta zasponsoruje wam odrobaczenie i szczepienie całej gromadki w odpowiednim czasie. Pozdrawiam Grzegorz Komenda.[/QUOTE] :multi: Quote
szczypireczek Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Therion']Misia ponieważ jesteście stałymi klientami naszej lecznicy od kilku lat, leczycie, szczepicie i kastrujecie wszystkie uratowane zwierzęta zasponsoruje wam odrobaczenie i szczepienie całej gromadki w odpowiednim czasie. Pozdrawiam Grzegorz Komenda.[/QUOTE] Cudownie ,sa jeszcze ludzie z sercami ,na tym świecie. Quote
szczypireczek Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='missiaa']Sterka ma się bardzo dobrze :) Apetyt dopisuje, otwiera się na człowieka-zastanawiam się czy ten pijak ją bił, bo na początku była bardzo nie ufna. Ciężko ją było wyłapać w ogóle z ulicy. A teraz wita mnie radośnie. Szczeniaczki również mają się bardzo dobrze:) Zdrowe i głośne :)[/QUOTE] Zastanawiam się ,czy taka wygłodzona ,słaba sunia ,gdyby została poddana narkozie podczas sterylki ,czy by sie wogóle obudziła? Ważne ,że dzieciaczki sa zdrowe. Sunia też dojdzie do siebie i szybko domek znajdzie,bo śliczna jest ,a będzie jeszcze ładniejsza ,jak się ją odkarmi. Quote
missiaa Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Therion']Misia ponieważ jesteście stałymi klientami naszej lecznicy od kilku lat, leczycie, szczepicie i kastrujecie wszystkie uratowane zwierzęta zasponsoruje wam odrobaczenie i szczepienie całej gromadki w odpowiednim czasie. Pozdrawiam Grzegorz Komenda.[/QUOTE] Dziękuję Ci!:loveu: W takim razie pieniążki uzbierane z bazarku będzie można przeznaczyć na sterylizację suni, gdy już będzie na to gotowa i ew. na pierwszą szczenięcą karmę dla maluszków kiedy zaczną same podjadać:) Quote
Malgoska Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Marta72']a ja bardzo po cichu przymierzam się do debiutu bazarkowego;) bedzie to w dalszej przyszłosci, ale bedzie:) pozdrawiamy ze Szczęściarką;)[/QUOTE] to cudnie:) ja też się bałam pierwszego:) a potem poleciało....:) czekam i melduje sie do podrzucania:) [quote name='Therion']Misia ponieważ jesteście stałymi klientami naszej lecznicy od kilku lat, leczycie, szczepicie i kastrujecie wszystkie uratowane zwierzęta zasponsoruje wam odrobaczenie i szczepienie całej gromadki w odpowiednim czasie. Pozdrawiam Grzegorz Komenda.[/QUOTE] Wspaniała informacja. Serdecznie dziękujemy w imieniu psiaków:) Quote
missiaa Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']znam ten ból, ja przed rozliczaniem notuje sobie z boku kartki ile każdy list kosztuje:) jest minimalnie szybciej;)[/QUOTE] ja mam wydrukowaną tabelę z excela a w niej wypisaną każdą osobę, napisane co kupiła, czy dostała jakiś gratis, ile wyniosły jej zakupy, ile waży paczka, ile kosztuje koperta, wysyłka jakim listem i za ile, ostateczna suma do przelewu po dodaniu koperty i usługi pocztowej, adres odbiorcy, etap wysyłki i ewentualne nadpłaty. Chcę mieć wszystko w jednym miejscu i czytelnie. Bo po moim pierwszym bazarku miałam taki chaos(tysiące kartek i obliczeń), że po każdym powrocie z poczty zastanawiałam się czy dobre rzeczy wysłałam, czy dobrym listem czy ..czy .czy... i spać nie mogłam :P Quote
Marta72 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='missiaa']ja mam wydrukowaną tabelę z excela a w niej wypisaną każdą osobę, napisane co kupiła, czy dostała jakiś gratis, ile wyniosły jej zakupy, ile waży paczka, ile kosztuje koperta, wysyłka jakim listem i za ile, ostateczna suma do przelewu po dodaniu koperty i usługi pocztowej, adres odbiorcy, etap wysyłki i ewentualne nadpłaty. Chcę mieć wszystko w jednym miejscu i czytelnie. Bo po moim pierwszym bazarku miałam taki chaos(tysiące kartek i obliczeń), że po każdym powrocie z poczty zastanawiałam się czy dobre rzeczy wysłałam, czy dobrym listem czy ..czy .czy... i spać nie mogłam :P[/QUOTE] no to poprosze Małgosiu o przesłanie tej ściągi:):):) na Quote
missiaa Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Marta72']no to poprosze Małgosiu o przesłanie tej ściągi:):):) na[/QUOTE] Mówisz do mnie czy do Małgosi ?:P Quote
Malgoska Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='missiaa']Mówisz do mnie czy do Małgosi ?:P[/QUOTE] do Ciebie to chyba było moja tabelka jest mniej skomplikowana ;) Quote
Marta72 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 hi,hi ściaga bedzie konieczna, bo strasznie zakręcona jestem:) do CIebie Missia:) a myślałm o Małgosi:) Quote
Malgoska Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Marta72']hi,hi ściaga bedzie konieczna, bo strasznie zakręcona jestem:) do CIebie Missia:) a myślałm o Małgosi:)[/QUOTE] jak miło :):oops: Quote
Marta72 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 pewno ze miło:loveu::loveu::loveu: idolko moja bazarkowa:evil_lol: Quote
sybil Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Therion']Misia ponieważ jesteście stałymi klientami naszej lecznicy od kilku lat, leczycie, szczepicie i kastrujecie wszystkie uratowane zwierzęta zasponsoruje wam odrobaczenie i szczepienie całej gromadki w odpowiednim czasie. Pozdrawiam Grzegorz Komenda.[/QUOTE] Nie tylko świetna lecznica, ale też Osoby z Wielkim Sercem.:multi: Quote
missiaa Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 rudy chłopak i kremowa sunia już patrzą oczkami na mamusię :) Quote
majku33krakow Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 wujciu ubocze aleś mi pojechał po ambicji z tym zwierzolubem,ale to było bardzo dobrze napisane Quote
krakowianka.fr Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Marta72']a ja bardzo po cichu przymierzam się do debiutu bazarkowego;) bedzie to w dalszej przyszłosci, ale bedzie:) pozdrawiamy ze Szczęściarką;)[/QUOTE] [quote name='missiaa']ja mam wydrukowaną tabelę z excela a w niej wypisaną każdą osobę, napisane co kupiła, czy dostała jakiś gratis, ile wyniosły jej zakupy, ile waży paczka, ile kosztuje koperta, wysyłka jakim listem i za ile, ostateczna suma do przelewu po dodaniu koperty i usługi pocztowej, adres odbiorcy, etap wysyłki i ewentualne nadpłaty. Chcę mieć wszystko w jednym miejscu i czytelnie. Bo po moim pierwszym bazarku miałam taki chaos(tysiące kartek i obliczeń), że po każdym powrocie z poczty zastanawiałam się czy dobre rzeczy wysłałam, czy dobrym listem czy ..czy .czy... i spać nie mogłam :P[/QUOTE] ja tak samo robie tabelki,... dpisuje w niej tez kiedy wyslano, kiedy odebrano i w komentarzu jaki byl problem albo szczegolna prosba itd [quote name='Therion']Misia ponieważ jesteście stałymi klientami naszej lecznicy od kilku lat, leczycie, szczepicie i kastrujecie wszystkie uratowane zwierzęta zasponsoruje wam odrobaczenie i szczepienie całej gromadki w odpowiednim czasie. Pozdrawiam Grzegorz Komenda.[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='missiaa']Dziękuję Ci!:loveu: W takim razie pieniążki uzbierane z bazarku będzie można przeznaczyć na sterylizację suni, gdy już będzie na to gotowa i ew. na pierwszą szczenięcą karmę dla maluszków kiedy zaczną same podjadać:)[/QUOTE] bardzo dobry pomysl :) Quote
barb Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='missiaa']Dziękuję Ci!:loveu: W takim razie pieniążki uzbierane z bazarku będzie można przeznaczyć na sterylizację suni, gdy już będzie na to gotowa i ew. na pierwszą szczenięcą karmę dla maluszków kiedy zaczną same podjadać:)[/QUOTE]Javena kiedy wroci może wpisac to w pierszym poście bazarku i zmienic tytul ? Jak myslicie ? Quote
Recommended Posts