Jump to content
Dogomania

Na dom wciąż czeka Bibiś;( Sterka, Bieluch, Bohun, Brioszka i Baja w nowych domach!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malgoska']juz ustalone z missia:)
bierze fanty do siebie, kiedy da znać:)[/QUOTE]
Aktualnie rozlicza i wysyla fanty z poprzedniego :lol:

[quote name='Marta72']cieszę sie:)
czekam z niecierpliwościa i gotowością do podnoszenia bazarku:)[/QUOTE]
Tak będziemy pomagać :lol:

Posted

Dzięki dziewczyny :) Właśnie skończyłam pakować i ważyć zeszło mi dużo czasu....teraz sprawdzanie cen wysyłki na stronie poczty.... a później jeszcze PW do wszystkich kupujących.... zabieram się do roboty :)

Posted

[quote name='missiaa']Dzięki dziewczyny :) Właśnie skończyłam pakować i ważyć zeszło mi dużo czasu....teraz sprawdzanie cen wysyłki na stronie poczty.... a później jeszcze PW do wszystkich kupujących.... zabieram się do roboty :)[/QUOTE]
A jak się z wszystkim uporasz to pamiętaj o filmiku Su. :lol: ;)

Posted

[quote name='missiaa']Dzięki dziewczyny :) Właśnie skończyłam pakować i ważyć zeszło mi dużo czasu....teraz sprawdzanie cen wysyłki na stronie poczty.... a później jeszcze PW do wszystkich kupujących.... zabieram się do roboty :)[/QUOTE]

znam ten ból, ja przed rozliczaniem notuje sobie z boku kartki ile każdy list kosztuje:) jest minimalnie szybciej;)

Posted

Misia ponieważ jesteście stałymi klientami naszej lecznicy od kilku lat, leczycie, szczepicie i kastrujecie wszystkie uratowane zwierzęta zasponsoruje wam odrobaczenie i szczepienie całej gromadki w odpowiednim czasie. Pozdrawiam Grzegorz Komenda.

Posted

[quote name='Marta72']a ja bardzo po cichu przymierzam się do debiutu bazarkowego;)
bedzie to w dalszej przyszłosci, ale bedzie:)

pozdrawiamy ze Szczęściarką;)[/QUOTE]

Czekamy na debiut :lol:
[quote name='Therion']Misia ponieważ jesteście stałymi klientami naszej lecznicy od kilku lat, leczycie, szczepicie i kastrujecie wszystkie uratowane zwierzęta zasponsoruje wam odrobaczenie i szczepienie całej gromadki w odpowiednim czasie. Pozdrawiam Grzegorz Komenda.[/QUOTE]
:multi:

Posted

[quote name='Therion']Misia ponieważ jesteście stałymi klientami naszej lecznicy od kilku lat, leczycie, szczepicie i kastrujecie wszystkie uratowane zwierzęta zasponsoruje wam odrobaczenie i szczepienie całej gromadki w odpowiednim czasie. Pozdrawiam Grzegorz Komenda.[/QUOTE]

Cudownie ,sa jeszcze ludzie z sercami ,na tym świecie.

Posted

[quote name='missiaa']Sterka ma się bardzo dobrze :) Apetyt dopisuje, otwiera się na człowieka-zastanawiam się czy ten pijak ją bił, bo na początku była bardzo nie ufna. Ciężko ją było wyłapać w ogóle z ulicy. A teraz wita mnie radośnie. Szczeniaczki również mają się bardzo dobrze:) Zdrowe i głośne :)[/QUOTE]

Zastanawiam się ,czy taka wygłodzona ,słaba sunia ,gdyby została poddana narkozie podczas sterylki ,czy by sie wogóle obudziła? Ważne ,że dzieciaczki sa zdrowe. Sunia też dojdzie do siebie i szybko domek znajdzie,bo śliczna jest ,a będzie jeszcze ładniejsza ,jak się ją odkarmi.

Posted

Dziękuję Ci!:loveu: W takim razie pieniążki uzbierane z bazarku będzie można przeznaczyć na sterylizację suni, gdy już będzie na to gotowa i ew. na pierwszą szczenięcą karmę dla maluszków kiedy zaczną same podjadać:)

Posted

[quote name='Marta72']a ja bardzo po cichu przymierzam się do debiutu bazarkowego;)

to cudnie:)
ja też się bałam pierwszego:)
a potem poleciało....:)
czekam i melduje sie do podrzucania:)

Wspaniała informacja.
Serdecznie dziękujemy w imieniu psiaków:)

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']znam ten ból, ja przed rozliczaniem notuje sobie z boku kartki ile każdy list kosztuje:) jest minimalnie szybciej;)[/QUOTE]
ja mam wydrukowaną tabelę z excela a w niej wypisaną każdą osobę, napisane co kupiła, czy dostała jakiś gratis, ile wyniosły jej zakupy, ile waży paczka, ile kosztuje koperta, wysyłka jakim listem i za ile, ostateczna suma do przelewu po dodaniu koperty i usługi pocztowej, adres odbiorcy, etap wysyłki i ewentualne nadpłaty. Chcę mieć wszystko w jednym miejscu i czytelnie. Bo po moim pierwszym bazarku miałam taki chaos(tysiące kartek i obliczeń), że po każdym powrocie z poczty zastanawiałam się czy dobre rzeczy wysłałam, czy dobrym listem czy ..czy .czy... i spać nie mogłam :P

Posted

[quote name='missiaa']ja mam wydrukowaną tabelę z excela a w niej wypisaną każdą osobę, napisane co kupiła, czy dostała jakiś gratis, ile wyniosły jej zakupy, ile waży paczka, ile kosztuje koperta, wysyłka jakim listem i za ile, ostateczna suma do przelewu po dodaniu koperty i usługi pocztowej, adres odbiorcy, etap wysyłki i ewentualne nadpłaty. Chcę mieć wszystko w jednym miejscu i czytelnie. Bo po moim pierwszym bazarku miałam taki chaos(tysiące kartek i obliczeń), że po każdym powrocie z poczty zastanawiałam się czy dobre rzeczy wysłałam, czy dobrym listem czy ..czy .czy... i spać nie mogłam :P[/QUOTE]

no to poprosze Małgosiu o przesłanie tej ściągi:):):)
na

Posted

Nie tylko świetna lecznica, ale też Osoby z Wielkim Sercem.:multi:

Posted

[quote name='missiaa']ja mam wydrukowaną tabelę z excela a w niej wypisaną każdą osobę, napisane co kupiła, czy dostała jakiś gratis, ile wyniosły jej zakupy, ile waży paczka, ile kosztuje koperta, wysyłka jakim listem i za ile, ostateczna suma do przelewu po dodaniu koperty i usługi pocztowej, adres odbiorcy, etap wysyłki i ewentualne nadpłaty. Chcę mieć wszystko w jednym miejscu i czytelnie. Bo po moim pierwszym bazarku miałam taki chaos(tysiące kartek i obliczeń), że po każdym powrocie z poczty zastanawiałam się czy dobre rzeczy wysłałam, czy dobrym listem czy ..czy .czy... i spać nie mogłam :P[/QUOTE]

ja tak samo robie tabelki,...
dpisuje w niej tez kiedy wyslano,
kiedy odebrano
i w komentarzu jaki byl problem albo szczegolna prosba itd

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

[quote name='missiaa']Dziękuję Ci!:loveu: W takim razie pieniążki uzbierane z bazarku będzie można przeznaczyć na sterylizację suni, gdy już będzie na to gotowa i ew. na pierwszą szczenięcą karmę dla maluszków kiedy zaczną same podjadać:)[/QUOTE]

bardzo dobry pomysl :)

Posted

[quote name='missiaa']Dziękuję Ci!:loveu: W takim razie pieniążki uzbierane z bazarku będzie można przeznaczyć na sterylizację suni, gdy już będzie na to gotowa i ew. na pierwszą szczenięcą karmę dla maluszków kiedy zaczną same podjadać:)[/QUOTE]Javena kiedy wroci może wpisac to w pierszym poście bazarku i zmienic tytul ? Jak myslicie ?