mari23 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Ada-Vebby']Fajne fotki,radosne psiaki :)[/QUOTE] a Daszka lśni, jakby ją ktoś wypolerował ;) Quote
Ada-Vebby Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='mari23']a Daszka lśni, jakby ją ktoś wypolerował ;)[/QUOTE] ..kto wie..;)albo jakąś olivką potraktował..;):) Quote
danavas Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Yoana']A co to za słodziak razem z Danką?[/QUOTE] a ja taką mała prywatę.....;) Asiek, Mr G to nasz Ron, tylko mu Wiolka nowe imię dała , tym razem wystrzałowe:) jeśli ktoś jest zainteresowany adopcją braciszka Mr-a G: Taya albo Pi...to polecam gorąco...:) [url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.513988555327842.1073741827.100001501078797&type=1[/url] a Daszkę pozdrawiam:) Quote
Sieropsiniec Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='danavas']a ja taką mała prywatę.....;) Asiek, Mr G to nasz Ron, tylko mu Wiolka nowe imię dała , tym razem wystrzałowe:) jeśli ktoś jest zainteresowany adopcją braciszka Mr-a G: Taya albo Pi...to polecam gorąco...:) [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.513988555327842.1073741827.100001501078797&type=1[/URL] a Daszkę pozdrawiam:)[/QUOTE] ale że co? Imię Maks ci się nie podobało :razz: p.s tak Danuta została specjalnie odpicowana do zdjęć (oliwka, specjalne lampy, fotoshop i inne ;)) Quote
terra Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Bazarek dla Daszy i Narni zakończył się. Udało się zebrać 129 zł. z czego połowa czyli [B]64,50 zł.[/B] jest [B]dla Daszy[/B] i połowa 64,50 zł. dla Narni. Proszę o dane do przelewu. jak pieniążki dojdą, poproszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, link w podpisie. Quote
handzia Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='terra']Bazarek dla Daszy i Narni zakończył się. Udało się zebrać 129 zł. z czego połowa czyli [B]64,50 zł.[/B] jest [B]dla Daszy[/B] i połowa 64,50 zł. dla Narni. Proszę o dane do przelewu. jak pieniążki dojdą, poproszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, link w podpisie.[/QUOTE] Już do Ciebie wysylam :) Quote
danavas Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Sieropsiniec']ale że co? Imię Maks ci się nie podobało :razz: p.s tak Danuta została specjalnie odpicowana do zdjęć (oliwka, specjalne lampy, fotoshop i inne ;))[/QUOTE] nie no wiesz..... mega oryginalne... :eviltong: Quote
handzia Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='terra']Bazarek dla Daszy i Narni zakończył się. Udało się zebrać 129 zł. z czego połowa czyli [B]64,50 zł.[/B] jest [B]dla Daszy[/B] i połowa 64,50 zł. dla Narni. Proszę o dane do przelewu. jak pieniążki dojdą, poproszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, link w podpisie.[/QUOTE] Pieniądze wczoraj dotarły :) Bardzo dziękujemy :) Już potwierdzam na wątku bazarkowym. Quote
Sieropsiniec Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Zastanawiam się czy byłyście grzeczne.... Bo jesli tak to może, pomyśle o zdjęciach Daszki ku ucieszce oka:) Quote
andegawenka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='Sieropsiniec']Zastanawiam się czy byłyście grzeczne.... Bo jesli tak to może, pomyśle o zdjęciach Daszki ku ucieszce oka:)[/QUOTE] Cała poprzednia strona w fotkach;) Quote
Sieropsiniec Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='andegawenka']Cała poprzednia strona w fotkach;)[/QUOTE] Myślałem że, chcecie.. ale jak nie chcecie to... więcej czasu dla nas :eviltong: Quote
handzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Sieropsiniec']Zastanawiam się czy byłyście grzeczne.... Bo jesli tak to może, pomyśle o zdjęciach Daszki ku ucieszce oka:)[/QUOTE] Ja byłam bardzo grzeczna :diabloti: bardzo proszę o foteczki :) Quote
Sieropsiniec Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 No to jakoś w nowym tygodniu będą;) Słowa andegawędki nastawiły Mnie na lenistwo;) Quote
handzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Pewnie nie chciała Was przemęczać :) Ja czekam niecierpliwie...;) Quote
andegawenka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Sieropsiniec']No to jakoś w nowym tygodniu będą;) Słowa andegawędki nastawiły Mnie na lenistwo;)[/QUOTE] eeeee żartowałam:evil_lol::scared: Quote
funia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 A ja prosze o jakieś info na temat jej zachowania i jej ...kupek i ogólnie jak tam ona sie ma . Bo gdyby zdrowotnie było w porzadku to chyba jedziemy z ogłoszeniami . Daszka musi znalezc dom stały . Bedzie pewnie trudno ,ale musimy juz zacząc działac , Quote
Sieropsiniec Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='funia']A ja prosze o jakieś info na temat jej zachowania i jej ...kupek i ogólnie jak tam ona sie ma . Bo gdyby zdrowotnie było w porzadku to chyba jedziemy z ogłoszeniami . Daszka musi znalezc dom stały . Bedzie pewnie trudno ,ale musimy juz zacząc działac ,[/QUOTE] Kupki ok, śpi, je, bawi się z MR G. Zero problemów. Wiola jej robiła jakieś tam ogłoszenia. Już jesteśmy po całkowitym odrobaczaniu. Wszystko jest w normie. Kilka telefonów o laskę było ale ma Pani (Wiola) powiedziała że, odpadają. Jeśli macie tylko chęci to ogłaszajcie. Danuta jest już zdrowa:) Quote
handzia Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Łał...;) było kilka telefonów... czyli jest jakieś zainteresowanie :multi: super Quote
Sieropsiniec Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='handzia']Łał...;) było kilka telefonów... czyli jest jakieś zainteresowanie :multi: super[/QUOTE] Telefony były owszem, ale nie trafione strasznie. Quote
Yoana Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Zadzwoni jeszcze ten odpowiedni domek :lol: No a kiedy te fotki ? :razz: Quote
Sieropsiniec Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 W weekend obfocimy:) Wiadomo czasu mamy nie za wiele;) Quote
Recommended Posts