Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
Udostępniam też foty na fb/ są kapitalne/ i nic.:(

Nawet mnie nie załamuj, niedługo do mnie na DT mają przyjść dwie takie puchatki i liczyłam, że szybko trafią do siebie :(.

Eh, mam nadzieję, że ludzie wypatrzą Kicię.

Posted

Kicia ma szansę na super domek w Bielsku :) w zasadzie jest to już pewne, no ale dopóki tam się nie przeprowadzi to jeszcze proszę o trzymanie kciuków. w jej nowym domu trwa remont i Kicia musi poczekać 3 tygodnie u mnie. Pani jest zdecydowana, ma 2 wykastrowane kocurki znajdki, w tym jednego też maluszka. Kicia będzie mieszkaniowa z możliwością wychodzenia. Blok znajduje się w lesie, także jest stosunkowo bezpiecznie.

Posted

fonia123 napisał(a):
Kicia ma szansę na super domek w Bielsku :) w zasadzie jest to już pewne, no ale dopóki tam się nie przeprowadzi to jeszcze proszę o trzymanie kciuków. w jej nowym domu trwa remont i Kicia musi poczekać 3 tygodnie u mnie. Pani jest zdecydowana, ma 2 wykastrowane kocurki znajdki, w tym jednego też maluszka. Kicia będzie mieszkaniowa z możliwością wychodzenia. Blok znajduje się w lesie, także jest stosunkowo bezpiecznie.

fajnie ale w 3 tygodnie pewnie skradnie ci serducho. pewnie nie będzie ci łatwo ją oddać.

Posted

fonia123 napisał(a):
niestety dość silnie mnie uczula, także o tyle mi będzie łatwiej ;)
ale fakt faktem byłaby najfajniejsza z naszych kotów...

a pozostałe cię nie uczulają?

Posted

bira napisał(a):
W takim razie nieustajaco trzymam kciuki

tak, jeszcze potrzymajcie kciuki, pliss. co prawda nowa Pani zdecydowana na milion procent, ale trzymać nie zaszkodzi ;)

Posted

ja to jak sprawdzałam domki to im bardziej "zagłębiałam" się w rozmowę i pytania- przerażało mnie to wszystko ;)

nie wiem- kiedyś jakoś łatwiej mi "szły" tymczasowe koty i do fajnych domków.

Posted

fonia123 napisał(a):
Alicja, a czy mogłabyś w moim imieniu pokazać kocię Asiaczkowej? niestety nie mogę znaleźć takiego użytkownika :(

Bo ja jestem Asiaczek, ale nieraz nazywają mnie Asiaczkowa;)

Widze, że obecnie to moge pomoc tylko kciukami. Tak więc trzymam za powodzenie akcji z nowym DS:)

pzdr.

Posted

Asiaczku, dziękuję za przybycie :) i dzięki wszystkim za kciuki :)
kicia jest rewelacyjna, nie boi się niczego, dziś była sprawdzana z odkurzaczem i podchodziła do włączonego bez problemu.

Posted

fonia123 napisał(a):
Asiaczku, dziękuję za przybycie :) i dzięki wszystkim za kciuki :)
kicia jest rewelacyjna, nie boi się niczego, dziś była sprawdzana z odkurzaczem i podchodziła do włączonego bez problemu.

przyznaj że chciałaś ją odkurzyć ;)