Mortes Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Mazowszanko jutro Krzysiu jedzie do Warszawy i będzie chodził po tych pustostanach i melinach i gwizdał ...Oby to coś dało ...:/ Quote
Mazowszanka13 Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='Mortes']Mazowszanko jutro Krzysiu jedzie do Warszawy i będzie chodził po tych pustostanach i melinach i gwizdał ...Oby to coś dało ...:/[/QUOTE] Ja też mam nadzieję, że coś to da :) [B] Założyłam wątek na zagubionych:[/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252959-WARSZAWA-OK%C4%98CIE-W%C5%81OCHY-okolice-ul-17-Stycznia-zagin%C4%85%C5%82-nieufny-pies-POMOCY-[/url]!!!!! Quote
Kamila Proc Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Mnie się wydaje, że on w krzakach siedzi zaszyty. Tylko których ?![/QUOTE] wlasnie,wlasnie Quote
ania75 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 nie mogę pomóc inaczej ale będę myślami z wami ...... oby się udało Quote
Mazowszanka13 Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='ania75']nie mogę pomóc inaczej ale będę myślami z wami ...... oby się udało[/QUOTE] Dziękujemy bardzo, to też się liczy :) Quote
gluchypies Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Ja też czekam na info, czy coś się udało. I trzymam mocno kciuki! Quote
PaSja Hera Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='Mortes']Mazowszanko jutro Krzysiu jedzie do Warszawy i będzie chodził po tych pustostanach i melinach i gwizdał ...Oby to coś dało ...:/[/QUOTE] Wiem coś na temat skutecznego poszukiwania psiaka.Na fotce Krzyś gdy już straciłam nadzieję,że sunię odnajdziemy...wierzę w Ciebie Krzysiu i mocno trzymam kciuki! [IMG]http://oi57.tinypic.com/izry88.jpg[/IMG] [IMG]http://oi60.tinypic.com/2rqf5u8.jpg[/IMG] Quote
Kamila Proc Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 to ja teraz jeszcze bardziej wierze w Krzysia Quote
Mazowszanka13 Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 Szukalismy dziś po południu. Było gwizdanie, Krzyś zostawił zapach. Podjedziemy jeszcze jutro z samego rana. Zagadywani psiarze nic nie widzieli. Beta1 widziała podobnego psa, ale tak daleko od miejsca ucieczki (Tesco przy Połczyńskiej), że trudno uwierzyć, że to był on. Po drodze szerokie jezdnie i tory. Quote
beataczl Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 tez mam nadzieje,ze sie jeszcze uda...trzymam kciuki pies na pewno rozpozna zapach-obecnosc Krzysia:) Quote
Mazowszanka13 Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 Dzisiaj też się nie udało, Krzysiu wrócił sam do Kielc :-( W miejscu najwiekszej ruiny spotkalismy lokatorów, bezdomnych meneli ( ale spokojnych). Nie widzieli psa. Pytaliśmy też kolejnych psiarzy. Nikt psa nie widział. Już zaczynam wierzyć, że opuścił ten teren. Ale Warszawa wielka, szukaj wiatru w polu. Beta1 widziała podobnego psa jak przekraczał ul.Połczyńską ( wylotówka na Poznań) i biegł w stronę Tesco. Ale takich szaroburych psów jest masa. I nie ma gwarancji, że to on. Zresztą szybko się zmył. Zanim wysiadła z samochodu już go nie było. W przyszłym tygodniu dam ogłoszenie do Wyborczej, w piatkowej stołecznej wychodzi cała strona poświęcona psom. Cała nadzieja w tym czipie NA SZYI. Quote
Mazowszanka13 Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 [quote name='Kamila Proc']do diabla.... szkoda, wierzylam[/QUOTE] Nie Ty jedna :-( Quote
AtaO Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Strasznie żałuję.....liczyłam, że Rubiś się znajdzie..... Nadal trzymam kciuki.... Quote
Mazowszanka13 Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 [quote name='AtaO']Strasznie żałuję.....liczyłam, że Rubiś się znajdzie..... Nadal trzymam kciuki....[/QUOTE] Cud potrzebny ! [SIZE=1]Czasami się zdarzają.[/SIZE] Quote
ania75 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Ja tak myślę,że to że nikt go nie widział nie znaczy że go tam nie ma - może się po prostu chować ..... Quote
PaSja Hera Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='ania75']Ja tak myślę,że to że nikt go nie widział nie znaczy że go tam nie ma - może się po prostu chować .....[/QUOTE] Dokładnie zwłaszcza,że jest pewno mega przestraszony :( Quote
Mazowszanka13 Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='gosia7']rozwieszajcie ogłoszenia z kolorowym zdjęciem![/QUOTE] Ja miałam tylko czarno-białe. Quote
gosia7 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 sprawdzajcie co jakiś czas na Paluchu wyślijcie zdjęcia do Kora- ona ma pamięć fotograficzną,może skojarzy psa Quote
Recommended Posts