Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

Posted

Chyba dalej łapie jakiegoś faceta z aparatem...:diabloti:

Moja siostra miała kiedyś problemy z trądzikiem-wyleczyła jakimiś lekami, myła się tylko mydłem siarkowym-a FUJ-piła jakieś soki-chyba z łopianu.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roxana']
Przecież ja nie podważam autorytetu lekarza- w żadnym razie.
Pytałam, bo byłam właśnie ciekawa czy to o Roacutane chodzi.[/quote]

Ja nie odebrałam, że coś nie tak z lekarzem. Ja tak informacyjnie napisałam. :lol:

Z dziewczynami trochę łatwiej bo jak starsze to można tabletkami anty baby coś zdziałać.

Posted

Oj będą. :cool3:

Monita przypomniało mi sie jak zabrałam Nuke i po jakimś miesiącu zawiozłam ją pokazać tej mojej koleżance ze Związku (ona mi strzyże moją gromadę).

Mówie, że Nuka ma spory kamień i jakos tak nie moge pilniczkiem sciągnąć - bo do tego panikara.

A ona wzięła Nukę na kolana i tipsami o długości 2 cm w cięgu jakieś minuty na czuja nie zagladając w pysk cały kamień zdjęła. :evil_lol: Myślałam, że padnę.

Posted

[quote name='AnkaG']Oj będą. :cool3:

Monita przypomniało mi sie jak zabrałam Nuke i po jakimś miesiącu zawiozłam ją pokazać tej mojej koleżance ze Związku (ona mi strzyże moją gromadę).

Mówie, że Nuka ma spory kamień i jakos tak nie moge pilniczkiem sciągnąć - bo do tego panikara.

A ona wzięła Nukę na kolana i tipsami o długości 2 cm w cięgu jakieś minuty na czuja nie zagladając w pysk cały kamień zdjęła. :evil_lol: Myślałam, że padnę.[/quote]

Powaliło mnie to na kolana:evil_lol:

Posted

Tipsy pozostały całe. :p

Miałam jechać z Amisią na spacerek ale się rozchorowała.

Byłam sama i myślałam, że te dwa wredne kundle (tj. Keysi i Kaję) zostawie już na tych łąkach. Nie wiedziałam gdzie dokładnie zniknęły w trawach. Wylazły po 25 min. mojego darcia się.

CZARNE !!! :mad::angryy:

Było intensywne szukanie myszy w dziurach.

Posted

Nie ma fotek.

[SIZE=3]TZ-ta przywrócili do pracy. :lol:

[SIZE=2]Więc kupuję nowy aparat.[/SIZE] ;) [SIZE=2]I wtedy fotki bedą.

Doginka uwierz dwa psy można upilnować ale jak się czwórka rozlezie w cztery strony świata to koniec.
[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='AnkaG']Nie ma fotek.

[SIZE=3]TZ-ta przywrócili do pracy. :lol:[/SIZE]

[SIZE=3][SIZE=2]Więc kupuję nowy aparat.[/SIZE] ;) [SIZE=2]I wtedy fotki bedą. [/SIZE]

[SIZE=2]Doginka uwierz dwa psy można upilnować ale jak się czwórka rozlezie w cztery strony świata to koniec. [/SIZE]
[/SIZE][/quote]
Aniu cieszę się razem z Tobą z przywrócenia Tz-ta do pracy:multi:
Nareszcie będą foteczki:diabloti:

Posted

[quote name='Roxana']To super, że TZ wrócił do pracy!
Teraz niech chłop popracuje z Ty Aniu odpoczywaj :cool3:[/quote]

Z TZ-tem nie wiedzą co zrobić bo na jego stanowisku pracuje juz ktoś inny, więc od dzisiaj pracuje teoretycznie ale go zwolnili do końca roku ze świadczenia pracy i będzie siedział w domu. TZN kasę będą płacić i jest formalnie pracownikiem firmy ale nie musi chodzic do pracy. :cool3:

Posted

[quote name='AnkaG']... więc od dzisiaj pracuje teoretycznie ale go zwolnili do końca roku ze świadczenia pracy i będzie siedział w domu. TZN kasę będą płacić i jest formalnie pracownikiem firmy ale nie musi chodzic do pracy. :cool3:[/quote]
Też bym tak chciała:razz::diabloti:

Posted

hehe najlepsza opcja pracowania - tylko teraz trzeba i tak uważać, bo mogą chcieć szukać jakiegoś haka:shake:

kurcze ja jakoś też nie mogę się przekonać do tego zdejmowania kamienia pilnikiem - obie baby mam panikary to one mi pewnie nawet nie pozwola włożyć pilnika do pyska - chyba że sobie tipsy zrobie :evil_lol: