Celina12 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Chyba dalej łapie jakiegoś faceta z aparatem...:diabloti: Moja siostra miała kiedyś problemy z trądzikiem-wyleczyła jakimiś lekami, myła się tylko mydłem siarkowym-a FUJ-piła jakieś soki-chyba z łopianu. Quote
AnkaG Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Roxana'] Przecież ja nie podważam autorytetu lekarza- w żadnym razie. Pytałam, bo byłam właśnie ciekawa czy to o Roacutane chodzi.[/quote] Ja nie odebrałam, że coś nie tak z lekarzem. Ja tak informacyjnie napisałam. :lol: Z dziewczynami trochę łatwiej bo jak starsze to można tabletkami anty baby coś zdziałać. Quote
AnkaG Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='monita']A co z mężem ;)[/quote] Jeszcze żyje. :evil_lol: Sprawa we wtorek. Quote
AnkaG Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Oj będą. :cool3: Monita przypomniało mi sie jak zabrałam Nuke i po jakimś miesiącu zawiozłam ją pokazać tej mojej koleżance ze Związku (ona mi strzyże moją gromadę). Mówie, że Nuka ma spory kamień i jakos tak nie moge pilniczkiem sciągnąć - bo do tego panikara. A ona wzięła Nukę na kolana i tipsami o długości 2 cm w cięgu jakieś minuty na czuja nie zagladając w pysk cały kamień zdjęła. :evil_lol: Myślałam, że padnę. Quote
Doginka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Hi hi hi - to się nazywa wyczucie:diabloti: Quote
ariss Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='AnkaG']Oj będą. :cool3: Monita przypomniało mi sie jak zabrałam Nuke i po jakimś miesiącu zawiozłam ją pokazać tej mojej koleżance ze Związku (ona mi strzyże moją gromadę). Mówie, że Nuka ma spory kamień i jakos tak nie moge pilniczkiem sciągnąć - bo do tego panikara. A ona wzięła Nukę na kolana i tipsami o długości 2 cm w cięgu jakieś minuty na czuja nie zagladając w pysk cały kamień zdjęła. :evil_lol: Myślałam, że padnę.[/quote] Powaliło mnie to na kolana:evil_lol: Quote
monita Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Pewnie musiała je później zmienić na nowe :diabloti: Quote
AnkaG Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Tipsy pozostały całe. :p Miałam jechać z Amisią na spacerek ale się rozchorowała. Byłam sama i myślałam, że te dwa wredne kundle (tj. Keysi i Kaję) zostawie już na tych łąkach. Nie wiedziałam gdzie dokładnie zniknęły w trawach. Wylazły po 25 min. mojego darcia się. CZARNE !!! :mad::angryy: Było intensywne szukanie myszy w dziurach. Quote
Doginka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Pańcia się darła, a dziepsinki buszowały w najlepsze po norkach:diabloti::evil_lol::evil_lol::diabloti: Foty brudasów są?????????:crazyeye: Quote
AnkaG Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Nie ma fotek. [SIZE=3]TZ-ta przywrócili do pracy. :lol: [SIZE=2]Więc kupuję nowy aparat.[/SIZE] ;) [SIZE=2]I wtedy fotki bedą. Doginka uwierz dwa psy można upilnować ale jak się czwórka rozlezie w cztery strony świata to koniec. [/SIZE][/SIZE] Quote
monita Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Gratuluje wygranej - jest co oblewać :knajpa: Quote
Doginka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='AnkaG']Nie ma fotek. [SIZE=3]TZ-ta przywrócili do pracy. :lol:[/SIZE] [SIZE=3][SIZE=2]Więc kupuję nowy aparat.[/SIZE] ;) [SIZE=2]I wtedy fotki bedą. [/SIZE] [SIZE=2]Doginka uwierz dwa psy można upilnować ale jak się czwórka rozlezie w cztery strony świata to koniec. [/SIZE] [/SIZE][/quote] Aniu cieszę się razem z Tobą z przywrócenia Tz-ta do pracy:multi: Nareszcie będą foteczki:diabloti: Quote
Roxana Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 To super, że TZ wrócił do pracy! Teraz niech chłop popracuje z Ty Aniu odpoczywaj :cool3: Quote
AnkaG Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 [quote name='Roxana']To super, że TZ wrócił do pracy! Teraz niech chłop popracuje z Ty Aniu odpoczywaj :cool3:[/quote] Z TZ-tem nie wiedzą co zrobić bo na jego stanowisku pracuje juz ktoś inny, więc od dzisiaj pracuje teoretycznie ale go zwolnili do końca roku ze świadczenia pracy i będzie siedział w domu. TZN kasę będą płacić i jest formalnie pracownikiem firmy ale nie musi chodzic do pracy. :cool3: Quote
Doginka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 [quote name='AnkaG']... więc od dzisiaj pracuje teoretycznie ale go zwolnili do końca roku ze świadczenia pracy i będzie siedział w domu. TZN kasę będą płacić i jest formalnie pracownikiem firmy ale nie musi chodzic do pracy. :cool3:[/quote] Też bym tak chciała:razz::diabloti: Quote
Matusz Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [COLOR=Navy][B]super Aniu, że twój TZ wraca do pracy!!! w końcu gdzieś jakaś sprawiedliwość! miłego dnia :multi:[/B][/COLOR] Quote
monita Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [B]Doginka[/B] tzn - siedzieć w domu, a z firmy niech kasa leci :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 hehe najlepsza opcja pracowania - tylko teraz trzeba i tak uważać, bo mogą chcieć szukać jakiegoś haka:shake: kurcze ja jakoś też nie mogę się przekonać do tego zdejmowania kamienia pilnikiem - obie baby mam panikary to one mi pewnie nawet nie pozwola włożyć pilnika do pyska - chyba że sobie tipsy zrobie :evil_lol: Quote
monita Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [B]malawaszka[/B] akurat na święta i jeszcze znich pożytek będzie :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 TAK!!! i na Sylwestra będą :multi::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 kosztami to pewnie podobnie jak usuwanie kamienia u jednego psa u weta - i o ile zdrowiej dla psa bo bez narkozy i zrobię dwóm suczom :evil_lol::evil_lol::evil_lol: same plusy same :lol: Quote
monita Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No koszty te same - a i bezpiczniej :p Quote
Recommended Posts