Matusz Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='AnkaG']A wczoraj minęło 10 miesięcy jak Nuka jest u nas. :lol:[/quote] [COLOR=Navy][B]gratki !! :) jeszcze 2 miesiące i będzie roczek :multi:[/B][/COLOR] Quote
Helga&Ares Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 moja Nuneńka kochana jakie postępy w tym czasie [COLOR=Navy][B]:multi:[/B][/COLOR] Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 To Ty też masz galerię :razz: ( mam refleks szachisty ) :diabloti: Quote
AnkaG Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Oj dużo z nią pracy było ... Wyprowadzanie z kaszlu kenelowego i nerwicy ... Uczenie załatwiania się na dworze ... Nauka wchodzenia i schodzenia po schodach ... I ciągła, ciągła praca nad socjalizacją ... Ona jak się boi to nie próbuje gryźć tylko się wyrywa albo kuli. Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/2785/obraz021rx8.jpg[/IMG] tam daleko pod lasem 4 kropki-to własnie Ani sznupki:p Nie widzę tych kropek :diabloti: Quote
Matusz Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [COLOR=Navy][B]czyżby to było to miejsce ?:diabloti::diabloti: [IMG]http://tinypic.pl/t1/out.php/i56792_obraz021rx8.jpg[/IMG] [/B][/COLOR] Quote
AnkaG Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Tak to tam. :evil_lol: Amisi jamniorki chodzą przy nodze razem z Nuką. Nuka czasami lata z moimi. Ale moje to muszą zrobić kilometrów. I mają w nosie jak je wołam ... Kiedyś były grzeczne i nie latały jak opętane. A od jakiś trzech lat to za każdym tropem idą. I dlatego Kaja w lutym zaginęła. Czasami to tylko popatrzą po sobie i w długą ... TZ jak bierze do lasu to na smyczach prowadzi. Tylko Nuka chodzi luzem. Dlatego chodzimy na łąki bo tam je widzę. Quote
Helga&Ares Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='AnkaG']Tak to tam. :evil_lol: Amisi jamniorki chodzą przy nodze razem z Nuką. Nuka czasami lata z moimi. Ale moje to muszą zrobić kilometrów. I mają w nosie jak je wołam ... Kiedyś były grzeczne i nie latały jak opętane. A od jakiś trzech lat to za każdym tropem idą. I dlatego Kaja w lutym zaginęła. Czasami to tylko popatrzą po sobie i w długą ... TZ jak bierze do lasu to na smyczach prowadzi. Tylko Nuka chodzi luzem. Dlatego chodzimy na łąki bo tam je widzę.[/QUOTE] pytanie za 100 pkt.;) jak przywolasz? Quote
Matusz Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='AnkaG']Tak to tam. :evil_lol: [/quote] :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Intuicja mi mówiła, że to właśnie tam :diabloti: Tylko brałam jeszcze pod uwagę, ten las po prawej stronie ;) Quote
AnkaG Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Helga jak się powydzieram tak z 10 minut to wracają. :mad: TZ jak dzisiaj był z nimi w lesie to mówi, że jakby Kaja nie była na smyczy to znowu byśmy pewnie szukali. Nos przy ziemi i opętanie w oczach. Coś upolować ... One mają jakiś taki głupi instynkt łowczy ... Nigdy nic nie złapały ale jak wyczują tropy to w długą szukać np. sarenki. Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 A może raczej jakiejś polnej myszy :eviltong: Quote
AnkaG Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Monita a wiesz, że sznaucery kiedyś były hodowane do polowań na szczury ? A twoje też tak myszy szukają ??? Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Dlatego pisałam o tej polnej myszy ;) Mój ma instynkt i to dosyć mocny :diabloti: PyZula raczej nie ;) Quote
AnkaG Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Moje jak dopadną na polach dziurę to tylko doopki widać. I mogę sobie wołać i wołać ... Mojego brata sznaucerka kiedyś pół dnia leżała pod samochodem na działce, żeby upolować nornicę ... A jak jej smakowała. :diabloti: Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Moje dogi z lasem, to tylko czasami mają styczność ( PyZula narazie tylko kilka razy i na smyczy ) Ale Maks jak coś wyniucha, to można wołać i wołaaać :p Lubi też kopać w krecich norach ;) Najlepszą wyprawę, to miał do sklepu zoologicznego, gdzie był pół dnia i ciągle polował na koszatniczi i inne szczuropodobne stwory :diabloti: Quote
weszka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Hmmm... a moje mają zero instynktów łowieckich. Całe szczęście! Quote
Doginka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ojojo, tu taka piękna galeria, a ja dopiero się o niej dowiedziałam:multi: Aniu, czy Nuka dalej się załatwia w domu? A tak w ogóle, to nie wyglądasz na mamę takiego prawie dorosłego syna gratulacje - zdolniacha z Niego:loveu: Ja przeleciałam wszystkie strony, ale musisz mi wybaczyć, że nie czytałam wszystkiego dokładnie, ale foty obejrzałam wszystkie. No i przecież już troszkę znam Twoje sznupki z galeri Maławaszki:diabloti: I wiesz co , ja nie odróżniam tych Twoich pociech - jeszcze, bo jak będę tu częściej zaglądać to pewnie się to zmieni:p Quote
Helga&Ares Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ares uwielbia ptactwo przeganiać, a na myszy nie wiem jak reaguje, do tej pory spotykaliśmy tylko nieżywe:diabloti: Quote
AnkaG Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Michała formacja wygrała (tańczy dwadzieścia kilka osób). Zostali Mistrzami Europy !!! :multi::multi::multi: Jutro solo i miniformacja. Quote
monita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 To teraz masz mistrza w dmu :razz: Gratuluję :mdrmed: PS Był na castingu do You Can Dance ?? Quote
monita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Helga&Ares']Ares uwielbia ptactwo przeganiać[/quote] To tak jak, moje suczydło :p Dzisiaj ganiała gawrony - zabawa na maxa :mdrmed: Quote
AnkaG Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='monita']To teraz masz mistrza w dmu :razz: Gratuluję :mdrmed: PS Był na castingu do You Can Dance ??[/quote] Nie był. Ale sporo osób zna które startowały. On tańczy disco. Hip hopa nie lubi. Czasami mają treningi z współczesnego, jazzu itp. W ubiegły weekend byli na turnieju w Gnieźnie. Wygarneli wszystko co było tzn. same pierwsze miejsca. Michał był jedynym chłopakiem w seniorach wiec tańczył w konkurencji z dziewczynami. No i znowu pierwsze. :cool1: Od przyszłego roku będzie już trenował młodsze grupy. Quote
monita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja się nie znam ( kiedyś chodziłam na lekcje tańca towarzyskiego ) więc jakieś podstawy znam :p Ale jak oglądam YCD, to mi szczena opada :diabloti: Quote
Recommended Posts