weszka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dobrze 偶e Amisia my艣li za Ciebie! Od razu fajniej jak s膮 takie fajne spacerowe fotki :) Quote
madziamn Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ale pieknosci te fotki. Pozdrowienia przesylam dla cioteczki Ani i glaski dla stadka;) Quote
Doginka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ciotce Anusi to sznupiaste powinny ty艂ek wygry藕膰 za zapominalstwo:evil_lol::mad::diabloti: Quote
AnkaG Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Moje sznupki mnie koffaj膮 i doopki nie podgryzaj膮 :eviltong: Dzisiaj zabra艂a aparat :eviltong: W takich chwilach naj艂atwiej ufoci膰 ... Quote
Doginka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Widz臋, 偶e nie tylko ja "w takich chwilach" robi臋 sznupkom foty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Stadko http://img199.imageshack.us/img199/8460/img0569drj.jpg superowe :) Quote
malawaszka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 co艣 si臋 chyba dziewczynki upas艂y troszk臋 co? :lol::loveu: Quote
AnkaG Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Podpasiony jest Misiek czyli Kaja. One s膮 zaro艣ni臋te i na fotach tak jao艣 szeroko wysz艂y. Nuka np. wa偶y 7 kg, Keysi dla odmiany jest pot臋偶nej budowy i wzrostu. One ostatnio nie przyty艂y. Ca艂y czas tyle samo wa偶膮. :razz::eviltong: Ale Misiek jest gruby jak baleron.:cool3: Quote
Doginka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Hihihihihihi, chcia艂am napisa膰 - poka偶 fot臋 grubasa Mi艣ka, ale zaraz doczyta艂am, 偶e chodzi o Kaj臋:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tangerine74 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Nie wiem jak to sie sta艂o, 偶e dopiero teraz znalaz艂am Wasz膮 galeri臋 :shake: Moze napis w banerku za malutki? :razz: Witam sie grzecznie i melduje, ze zaczynam podgladac systematycznie.:p A tak w og贸le to jesli o psy chodzi robisz dok艂adnie to co mi sie marzy: wgarniasz cudownosci do domu i juz nie wypuszczasz :loveu: Mi niestety domu wcia偶 jeszcze brak, ale Tw贸j przyk艂ad jest bardzo motywuj膮cy ;) Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 AnkaG - zobacz - w okol Szczecina dwa sznupki - mo偶e gdzie艣 s艂ysza艂as, 偶e komu艣 zgin臋艂y? porozsy艂aj do znajomych albo do wet贸w? :modla: http://www.dogomania.pl/forum/f96/sznaucerki-okolice-szczecina-znalezione-na-allegro-140557/ Quote
AnkaG Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='tangerine74']Nie wiem jak to sie sta艂o, 偶e dopiero teraz znalaz艂am Wasz膮 galeri臋 :shake: Moze napis w banerku za malutki? :razz: Witam sie grzecznie i melduje, ze zaczynam podgladac systematycznie.:p A tak w og贸le to jesli o psy chodzi robisz dok艂adnie to co mi sie marzy: wgarniasz cudownosci do domu i juz nie wypuszczasz :loveu: Mi niestety domu wcia偶 jeszcze brak, ale Tw贸j przyk艂ad jest bardzo motywuj膮cy ;) W podpisie adres galerii jest od niedawna :evil_lol: A w domku przyby艂a tylko Nuka. Przedtem w mieszkanku mia艂am trzy sztuki. :lol: Mi艂o nam, 偶e zajrza艂a艣. :multi: [quote name='malawaszka']AnkaG - zobacz - w okol Szczecina dwa sznupki - mo偶e gdzie艣 s艂ysza艂as, 偶e komu艣 zgin臋艂y? porozsy艂aj do znajomych albo do wet贸w? :modla: http://www.dogomania.pl/forum/f96/sznaucerki-okolice-szczecina-znalezione-na-allegro-140557/ No ju偶 zajrza艂am - tylko to spory kawa艂ek od Szczecina. Quote
AnkaG Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Ulubiona pozycja Kajci - grube na grubym :diabloti: Quote
JamniczaRodzina. Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Aniu a czyja jest Kajcia panci czy pancia?:razz: Quote
Doginka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 :evil_lol:Ale sie u艣mia艂am z grubego na grubym:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 JamniczaRodzina. napisa艂(a):Aniu a czyja jest Kajcia panci czy pancia?:razz: No przeta wida膰 czyja :razz: Moje s膮 Keysi i Nuka. TZ - ta Esta i Kaja. Doginka napisa艂(a)::evil_lol:Ale sie u艣mia艂am z grubego na grubym:evil_lol::evil_lol::evil_lol: TZ mniej si臋 艣mia艂 - w艂a艣nie przeczyta艂 :cool1: Quote
tangerine74 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 AnkaG napisa艂(a):Ulubiona pozycja Kajci - grube na grubym :diabloti: :lol: Bosko tak z trzema sznupami na kanapie :loveu: M贸j jedynak ostatnio pobija rekordy przytulno艣ci - wykorzystuje kazd膮 moj膮 chwil臋 na kanapie :loveu: Raz ma miesi膮c albo dwa mam te偶 jego psijaciela do opieki i wtedy czasami przytulaja sie obydwa jednocze艣nie :multi: Ale wciaz mi ma艂o :razz: Z ut臋sknieniem wspominam czasy odwidzin Gimlasinej mamy, gdy mia艂a kolejny miot - obk艂ada艂am sie wtedy 4 szczeniaczkami (6 tygodniowymi), a 3 doros艂e sznupy zazdrosnie pcha艂y sie do przytulania.:loveu: A偶 mnie skr臋ca, gdy widze takie 2 sznupy szukajace domu... ale na razie jeszcze logika zwyci臋偶a :shake: Quote
malawaszka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 AnkaG napisa艂(a): TZ mniej si臋 艣mia艂 - w艂a艣nie przeczyta艂 :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ups Quote
AnkaG Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 tangerine74 napisa艂(a)::lol: Bosko tak z trzema sznupami na kanapie :loveu: M贸j jedynak ostatnio pobija rekordy przytulno艣ci - wykorzystuje kazd膮 moj膮 chwil臋 na kanapie :loveu: A偶 mnie skr臋ca, gdy widze takie 2 sznupy szukajace domu... ale na razie jeszcze logika zwyci臋偶a :shake: Z czterema - Esta le偶y z boku i jej nie wida膰 :lol: Mniej fajnie jest jak si臋 艣pi i wszystkie si臋 przytulaj膮 - bo nie ma jak na bok sie przewr贸cic :diabloti: Jak ja bym si膮 logik膮 kierowa艂a to te偶 by艂by jeden no mo偶e dwa ... :razz: Patrz sercem ... tym sposobem jest Nuka i Kaja. Quote
tangerine74 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ja mam czasem problem przewr贸ci膰 si臋 na drugi bok, gdy jeden Gimli sie na ko艂drze rozwali :lol: Na razie nie dam rady wi臋cej si臋 zasznupi膰 :placz: Tak sie mi poplata艂o w zyciu, ze sama jestem i korzystam z pomocy s膮siad贸w i rodzic贸w w opiece nad psiakiem (urlop w Tatrach, wyjazdy s艂uzbowe, praca po godzinach). A oni uparcie powtarzaja, 偶e jednym psem to jeszcze sie zajm膮, ale jak bede mia艂a wiecej, to oni odpadaj膮... :shake: Quote
Bliss Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 pi臋kna fotka :loveu: m贸j TZ odmawia stanowczo wsp贸艂pracy pt pies w 艂贸偶ku - ale c贸偶 - czasem pracuje nocami to nadrabiamy :diabloti: Quote
AnkaG Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 tangerine74 napisa艂(a):Ja mam czasem problem przewr贸ci膰 si臋 na drugi bok, gdy jeden Gimli sie na ko艂drze rozwali :lol: Na razie nie dam rady wi臋cej si臋 zasznupi膰 :placz: Tak sie mi poplata艂o w zyciu, ze sama jestem i korzystam z pomocy s膮siad贸w i rodzic贸w w opiece nad psiakiem (urlop w Tatrach, wyjazdy s艂uzbowe, praca po godzinach). A oni uparcie powtarzaja, 偶e jednym psem to jeszcze sie zajm膮, ale jak bede mia艂a wiecej, to oni odpadaj膮... :shake: Hmm psy to jeden z powod贸w dla kt贸rych si臋 nie rozwodz臋 - bo co podziel臋, oddam wszystkie, zabior臋 wszytkie? :diabloti: Jeszcze b臋dziesz mia艂a dwa sznupy - wszytko w swoim czasie. :lol: Bliss napisa艂(a):pi臋kna fotka :loveu: m贸j TZ odmawia stanowczo wsp贸艂pracy pt pies w 艂贸偶ku - ale c贸偶 - czasem pracuje nocami to nadrabiamy :diabloti: Jak chcia艂am pierwszego psa czyli Est臋 to musia艂m obiecac, 偶e nie b臋d臋 bra艂a do 艂贸zka, pies bedzie tylko na pos艂aniu itp. :p Zgadnij kto po 2 tygodniach wzi膮艂 biedne psi膮tko do 艂贸偶eczka. :eviltong: Ja by艂am s艂owna. :lol: Czasami mnie wkurzaj膮 bo wszystko dla nich ale c贸偶 - rozpie艣ci艂o si臋 to si臋 tak ma. :evil_lol: Ale 偶ebrania przy stole nie ma. Czasami im cos dam ale jak powiem: nie ma nic posz艂y st膮d - to odchodz膮. Nie reaguj臋 na wpatrzone oczka :eviltong: A wog贸le m贸zg mi si臋 dzisiaj lasuje - 12 godzin w pracy generalnie przy kompie. :-( Quote
malawaszka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 AnkaG napisa艂(a): A wog贸le m贸zg mi si臋 dzisiaj lasuje - 12 godzin w pracy generalnie przy kompie. :-( ooo to samo mam :p a jak TZ przeczyta to o powodach do nierozwodzenia si臋? :cool1::lol: Quote
Recommended Posts