Matusz Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Laluna, ja bede w piątek w schronisku więc zapytam się o La Negre, wiek itd... Quote
Matusz Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 monita napisał(a):Może ktoś zrobi dla niej bannerek :???: Albo cioteczka lupe też robi przepiękne banerki !! Quote
monita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 To piszcie do Nich :diabloti: Suńka jest baardzo ładna, a jak jest do tego grzeczna to powinna szybciutko znaleźć domek :p Quote
monita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 matusz5 jak będziesz w schronisku, to prosimy o zdjęcia dziewczyny ;) Quote
Matusz Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='monita']matusz5 jak będziesz z schronisku, to prosimy o zdjęcia dziewczyny ;) ok, postaram sie ! ;) Quote
LALUNA Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Zdjęcia a ja napisze o banerek. Monita bierzesz banerek?:razz: Quote
LALUNA Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 La Negra Muchacha to młodziutka sunia w typie briarda. Jest bardzo łagodna, o niezwykłej urodzie. Ma około dwóch lat, lub trochę mniej. Mimo zaniedbanej szaty, jej uroda dalej jest imponująca i oryginalna. Potrzeba jej do szczęścia trochę miłości, od kogoś kto chciałby mieć wierną i piękną przyjaciółkę na dobre i złe. Ale to złe ma już teraz, więc daj jej to dobre, już dosyć czasu spędziła na maleńkim wybiegu, czekając że moze już dziś przyjdzie TEN DZIEŃ. La Negra czeka na adopcje w Ostródzie. Supergoga tekst na allegro już jest:razz: Quote
supergoga Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Już obrabiam tekst i fotki a rano zaraz wstawię - bo padam a coś cała rodzina w kompach i mój chodzi jak czołg z pierwszej wojny światowej. Jutro rano wstawię link i napiszę gdzie jeszcze będzie. Quote
supergoga Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Napiszcie jeszcze jaki do niej kontakt podać - email, telefon. To ważne. Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Aha podrasujcie tekst do Allegro, na troszeczkę smutniejszy, to bardziej chwyci za serducho :p Quote
AniaB Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 jaka ona jest piękna!!:crazyeye: i ten krawat biały pod brodą..zupełnie jak molosy:evil_lol: superowa dziewczyna czarny briard jak nic.. wziełabym cie suczynko, gdybym tylko miała gdzie..:-( naprawde :-( Quote
LALUNA Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 No i nawet psaowałaby Ci do TWojego psa. I co za odmiana, podobna a ma kudełki;) Quote
supergoga Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 http://www.allegro.pl/item182557768_la_negra_niezwyklej_urody_suka_szuka_domu.html Quote
LALUNA Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Jeszcze raz dzięki Supergoga. :multi: Ale podrasowane te tekściki :evil_lol: Quote
LALUNA Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Czekamy na nowe zdjecia i wtedy poproszę o banerek dla Monity. A jak Lula pojedize do domku z mojego banerka to tez sobie walne La Negry Quote
LALUNA Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 A ciotka Aga to mi poskapiła filmiku z La Negrą, ale i tak go wynalazłam:eviltong: Patrzcie La Negra Muchacha http://www.zippyvideos.com/6647678426831326/dzieciaczki_wsio_3_260/ Ide dalej na zwiady, moze jeszcze gdzies jakis ukryła:cool3: Quote
Matusz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='LALUNA']A ciotka Aga to mi poskapiła filmiku z La Negrą, ale i tak go wynalazłam:eviltong: Patrzcie La Negra Muchacha http://www.zippyvideos.com/6647678426831326/dzieciaczki_wsio_3_260/ Ide dalej na zwiady, moze jeszcze gdzies jakis ukryła:cool3: w piątek bedą nowe zdjęcia suni i pewnie też jakiś film ;) Quote
Recommended Posts