LALUNA Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 w piątek bedą nowe zdjęcia suni i pewnie też jakiś film ;-) Widzisz Monita? Przycisnąc, zastraszyc i inaczej gadają :mad: Teraz to jedynym filmem sie nie wykpicie za ukrycie tego. Maja być dwa. I spacerek i miziańsko dla La Negry i powiedzieć jej kto wymusił spacerek na wolontariuszach:eviltong: Quote
Matusz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 LALUNA napisał(a):Widzisz Monita? Przycisnąc, zastraszyc i inaczej gadają :mad: Teraz to jedynym filmem sie nie wykpicie za ukrycie tego. Maja być dwa. I spacerek i miziańsko dla La Negry i powiedzieć jej kto wymusił spacerek na wolontariuszach:eviltong: spacerku to raczej nie bedzie, ale to na pewno nie będzie, widziałaś cioteczka ile tam sun jest na tym wybiegu? zeby La Negra wyszła to by musiały wszystkie inne też... a to nie możliwe do wykonania...:razz: Quote
LALUNA Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 LA Negra duza, da radę, nikt jej nie podskoczy jak wróci ze spacerku :evil_lol: Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Spacer musi być obowiązkowo :eviltong: I proszę ją też pomiziać ode mnie ;) Quote
Paola06 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Niezwykłej urody--Muchacha---czeka na domek!!!!!! Quote
LALUNA Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 LA Negra dzisiaj na dogo na spacerek a w weekend z Matuszem na prawdziwy:mad: Quote
AniaB Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 same sliczności w schronisku macie, ostródzianie..:loveu: same ślicznosci... Quote
Matusz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 LALUNA napisał(a):LA Negra dzisiaj na dogo na spacerek a w weekend z Matuszem na prawdziwy:mad: proszę mnie tu nie grozić:eviltong::eviltong: bo nie będzie nawet zdjęć, nie wspominam już o filmikach:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LALUNA Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 proszę mnie tu nie grozić:eviltong::eviltong: bo nie będzie nawet zdjęć, nie wspominam już o filmikach:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:: evil_lol::evil_lol: Ja Ci nie groze, tylko uzywam mocnych środków persfazji :eviltong: :evil_lol: Quote
monita Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ma być duuużo zdjęć, ślicznej mordeczki :loveu: Quote
LALUNA Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 monita napisał(a):A czy Negra jest na briardzim wątku :???: Oczywiscie, razem z filmikiem Quote
monita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Aha i od razu trzeba je wkleić na briardzie forum ;) Niech podziwiają ślicznotkę :loveu: Quote
lidka_park Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Napisała wczoraj do mnie pewna pani, która jest zainteresowana La Negrą ;) Quote
LALUNA Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 lidka_park napisał(a):Napisała wczoraj do mnie pewna pani, która jest zainteresowana La Negrą ;) IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ?:razz: A skad jest, a ma jakieś dosiadczenie z Psami no i wogóle czy prześwietliłaś czy bedzie super Pania dla niezwykłej LA Negry? :razz: I kiedy chce wziasć i czy juz mozemy sie cieszyć tak ? :multi: Quote
Recommended Posts