Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='szyszunia557']Rozliczenie zaktualizowane w pierwszym poście. Na dzień 13.12.12 uzbierana kwota to [COLOR=#ff0000][B]2.264.00 zł ![/B][/COLOR][/QUOTE]

Cudownie, brawo!!!!

Frodo przepiękny :D :D :D

Posted

Frodo po spacerku i chwileczce zabawy z piłeczką i piszczącą kaczuchą padł jak kawka-pochrapuje sobie-a ja co chwilę przez okno listonosza wyglądam-może płytę z ćwiczeniami przywiezie?
ps. Diabełek mały szczekał prawie całą noc-u sąsiada piętro niżej goście byli,a on czujny stróż-najpierw zaczynał ziapać Frodo,podłączał się Hades...na końcu Tolek-całe szczęście,że sąsiad wyrozumiały i nie dzwonił do drzwi ze skargą na hałasy:siara::siara:

Posted

Kochane Ciocie i Wujkowie,zbliżają się piękne i radosne święta i zanim w każdym domu rozbłysną choinki chcę złożyć wszystkim życzenia-zdrowych,wesołych,radosnych chwil,aby w każdym domu na świecie znalazło się miejsce dla pieska,kotka-nie na jeden dzień,tydzień,rok-ale na zawsze. Aby każde zwierzę było kochane,miziane-bez względu na rasę,urodę,charakter. Aby nie było zwierzaków bitych i wyrzucanych,aby chorych i starych nie przywiązywano do drzew,aby te długo czekające na swojego człowieka-w końcu go znalazły,żeby pies nie służył za maskotkę dla dziecka i stróża podwórka-przy lichej budzie i mikro-łancuchu,żeby ludzie zrozumieli,że zwierzę nie jest rzeczą,a najwspanialszym przyjacielem,członkiem rodziny,który za odrobinę uwagi i miłości odwdzięczy się wielkim sercem i wiernością-jakiej nigdy nie zaznamy od innego człowieka. Aby naszych podopiecznych nie kąsały pchły i kleszcze...
Tego wszystkiego życzę Wam i sobie-a do życzeń dołącza Frodo,Tolek i Hades oraz moje/nie moje 3 koty:tree1:

[quote name='Celina12'][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-3TkMTmjid74/UM_KH1gpQjI/AAAAAAAAAkY/QwE82QyMy7k/s627/Hope2ramka.jpg[/IMG]

CUDO...[/QUOTE]

Posted

[quote name='Hope2']Kochane Ciocie i Wujkowie,zbliżają się piękne i radosne święta i zanim w każdym domu rozbłysną choinki chcę złożyć wszystkim życzenia-zdrowych,wesołych,radosnych chwil,aby w każdym domu na świecie znalazło się miejsce dla pieska,kotka-nie na jeden dzień,tydzień,rok-ale na zawsze. Aby każde zwierzę było kochane,miziane-bez względu na rasę,urodę,charakter. Aby nie było zwierzaków bitych i wyrzucanych,aby chorych i starych nie przywiązywano do drzew,aby te długo czekające na swojego człowieka-w końcu go znalazły,żeby pies nie służył za maskotkę dla dziecka i stróża podwórka-przy lichej budzie i mikro-łancuchu,żeby ludzie zrozumieli,że zwierzę nie jest rzeczą,a najwspanialszym przyjacielem,członkiem rodziny,który za odrobinę uwagi i miłości odwdzięczy się wielkim sercem i wiernością-jakiej nigdy nie zaznamy od innego człowieka. Aby naszych podopiecznych nie kąsały pchły i kleszcze...
Tego wszystkiego życzę Wam i sobie-a do życzeń dołącza Frodo,Tolek i Hades oraz moje/nie moje 3 koty:tree1:[/QUOTE]

AMEN ! :santagri:

Posted

Frodziak słodko chrapie-chyba śni mu się,że biegnie,bo przebiera łapkami:lol:dzisiaj był wyjątkowo grzeczny-raz tylko okradł kosz na śmieci z skórek po parówkach (parówki zjadł,skórki mu odebrałam). Ma świetny apetyt-powolutku robi się z niego kuleczka

Posted

[SIZE=4][COLOR=#FF0000]kochani-jest tu może ktoś z Sosnowca? Uciekł tam dzisiaj pies z dt,w okolicach ratusza-poniżej jego wątek
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235485-Staruszek-Willy-U-C-I-E-K-%C5%81-Z-D-T-!!!/page6"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235485-Staruszek-Willy-U-C-I-E-K-%C5%81-Z-D-T-!!!/page6[/URL][/COLOR][/SIZE]

Posted

piekne zyczenia
i ja tez wam tego zycze!

[quote name='Hope2']Kochane Ciocie i Wujkowie,zbliżają się piękne i radosne święta i zanim w każdym domu rozbłysną choinki chcę złożyć wszystkim życzenia-zdrowych,wesołych,radosnych chwil,aby w każdym domu na świecie znalazło się miejsce dla pieska,kotka-nie na jeden dzień,tydzień,rok-ale na zawsze. Aby każde zwierzę było kochane,miziane-bez względu na rasę,urodę,charakter. Aby nie było zwierzaków bitych i wyrzucanych,aby chorych i starych nie przywiązywano do drzew,aby te długo czekające na swojego człowieka-w końcu go znalazły,żeby pies nie służył za maskotkę dla dziecka i stróża podwórka-przy lichej budzie i mikro-łancuchu,żeby ludzie zrozumieli,że zwierzę nie jest rzeczą,a najwspanialszym przyjacielem,członkiem rodziny,który za odrobinę uwagi i miłości odwdzięczy się wielkim sercem i wiernością-jakiej nigdy nie zaznamy od innego człowieka. Aby naszych podopiecznych nie kąsały pchły i kleszcze...
Tego wszystkiego życzę Wam i sobie-a do życzeń dołącza Frodo,Tolek i Hades oraz moje/nie moje 3 koty:tree1:[/QUOTE]

Posted

Piękne życzenia, nawzajem :)

Posted

[quote name='Isadora7']piekne życzonka, wrzucę to na aukcje, reka już mniej boli (przewróciłam sie i mam usztywnioną) wiec jutro ... upssss dzisiaj do roboty rusze[/QUOTE]
Ty się ciesz,że ja daleko mieszkam!!! Miałaś się wysypiać! Odpoczywać!

Posted

[quote name='Hope2']Ty się ciesz,że ja daleko mieszkam!!! Miałaś się wysypiać! Odpoczywać![/QUOTE]

Wcale się nie cieszę, takie Osoby jak Ty chciałabym miec "pod ręką"

Posted

[quote name='Isadora7']Wcale się nie cieszę, takie Osoby jak Ty chciałabym miec "pod ręką"[/QUOTE]
:lol:
nasłałabym na Ciebie Frodziaka-sapałby Ci,chrapał-ani byś się nie obejrzała,a juz byś spała:lol:

Posted

obudziłby Cię dopiero jakby musiał iść na dwór:eviltong:a swoją drogą-zadziwia mnie ten mały cwaniak-co noc kłade się bez jamnika,a budzę z jamnikiem sapiącym do ucha

Posted

[quote name='Hope2']:lol:
nasłałabym na Ciebie Frodziaka-sapałby Ci,chrapał-ani byś się nie obejrzała,a juz byś spała:lol:[/QUOTE]

przyganiał kocioł garnkowi...
A Ty co o tej porze robisz?:evil_lol:

[B]Jeśli mogę to też do tych pięknych życzeń pozwolę sobie się przyłączyć:)[/B]

Posted

[quote name='Hope2']lepiłam pierożki,miziałam Frodusia...i pilnuję cioci Isadory,żeby się nie przemęczała;)[/QUOTE]

A no tak, oczywiście:)

A Frodzik sobie pewnie słodko śpi:loveu:

Posted

[quote name='krakowianka.fr']nie zebym specjalnie chciala bombe na watek sialankowy wrzucic ale 31 XII tuz tuz... jak finanse Fordzia?
I jakie mamy bazarki do podrzucania/rozsylania?[/QUOTE]

Jutro będzie cegielkowa aukcja i jak sie wyrobie bazarek. Teraz jest - praktycznie się skończył ten bazarek [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237521-Bo%C5%BConarodzeniowe-E-KARTKI-Z-TWOIM-ZWIERZEM!!!-Na-dwa-jamnisie-do-20-XII-2012[/url]

Posted

Dzisiaj Frodo ma problem z zrobieniem kooopki-wychodzimy,mały się składa-i nic:-( wczoraj wymiotował pianą(apetyt miał normalny,chęć do zabawy też),dzisiaj przed chwilą na dworze zwymiotował wodą,jesć nie chce:-(jak nie polepszy mu się w ciągu godz-jedziemy do weta