Sabina02 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='BIANKA1']Pobaw się ze mną :cool3: Tak ładnie proszę :loveu: O! Jaka sroga mama!!! Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kropa chętnie by je pogonila , tylko boi się mojej reakcji :cool1: . Raz już scierą dostała to teraz się pilnuje :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 A co to się dzieje , że do maluszków nikt już nie zagląda:angryy: Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Szczylki zamiast porannego cyckania butelki , bawily się smoczkiem :mad: . wreszcie się wkoo-łam i przelalam im mleczko na spodeczki . I wychłeptały !!!!!!:evil_lol: . Chyba koniec cyckania - nareszcie :multi::multi::multi: Quote
fizia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No proszę jakie dorosłe Dziewczyny:) Wysłałam informację o Nich Pani, która poszukuje malutkiego pieska Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 A ja dostałam maila :diabloti: Odpisalam i czekam:cool1: Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cola zabiera się za gotowanie objadu:evil_lol: Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 hmmm Bianka za dlugo maluszkow miec nie bedziesz, jestem tego pewna!!! :) pozdrawiam:) Quote
ice_t Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='BIANKA1']Fanta woli beztroskie zabawy :diabloti: są poprostu cud miód malina. cos mi się wydaje że bardzo szybko się ich z domu pozbędziesz;) Quote
Sabina02 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ja tez dostalam e-mail od kogos z Alegratka... Pani pislala ze chce przygarnac szczeniaka i pytala gdzie nasze maluchy przebywaja (bo w Alegratka jest tylko podane wojewodztwo)... tez odpisalam i czekam.... O! I patrze na e-mail w tej chwili...i mam nastepny e-mail w sprawie maluchow. Tym razem z Allegro... Oto tresc: "proszę mi powiedzieć ile mają szczeniaczki i czy jest możliwość rozdzielenia psiaków? interesowałby mnie tylko jeden. ten bardziej spokojniejszy. czy będą szczepione przy odbiorze i kiedy można by było się spodziewać psiaków do odbioru? ps. obie suczki tak? proszę jaknajszybciej o kontakt i jeśli można było to wysłać jeszcze kilka zdjęć z psiakami na emaila.... dziękuję i pozdrawiam". BIANKA, przesle Ci ten e-mail zebys mogla odpisac... Prosze, sprawdz skrzynke... Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dziękuję Sabinko . Tylko skąd ja mam brać tą kase na szczepienia :mad: .Jutro jestem umówiona na kastracje Punia i zastrzyk Kropona . Jeszcze drugie odrobaczanie szczylków i szczepienie Kropki1 .:cool1: Quote
Sabina02 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 BIANKA1 napisał(a):Dziękuję Sabinko . Tylko skąd ja mam brać tą kase na szczepienia :mad: .Jutro jestem umówiona na kastracje Punia i zastrzyk Kropona . Jeszcze drugie odrobaczanie szczylków i szczepienie Kropki1 .:cool1: Oj, nie zlosc sie...Pani tylko pyta...;) Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 hmm Bianka jesli potrzebujesz pieniedzy to wolaj-pozbieramy sie do kupy:diabloti: i cos sie uzbiera:) Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Telefonów było kilka . Ale to dzieciaki dzwonią .:angryy: Jak za darmo , to mogą przyjść od razu :mad: Quote
Sabina02 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 BIANKA1 napisał(a):Telefonów było kilka . Ale to dzieciaki dzwonią .:angryy: Jak za darmo , to mogą przyjść od razu :mad: Oj! Z dziecmi to trzeba uwazac! Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dlatego od razu mówię , że trzeba przejść przez rozmowę kwalifikacyjna w TOZie i podpisać umowę adopcyjną.:evil_lol: . I słyszę grzeczne " dziękuje":eviltong: Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 hahahahahaaaa :) niech rodzicow namowia ... ;) Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Szczeniaki same jedzą !!!!!!:multi::multi::multi: TO TAKIE WYGODNE :evil_lol: Daję im miseczke i piję w tym czasie kawusię :diabloti: Szczylki wciągają , aż miło słyszeć :diabloti: Gorzej , że odkryly schody i strasznie je ciągnie zeby pozwiedzać inne piętra :razz: . Muszę teraz bardzo uważać bo nawet wiaderko z wodą, stojące w pogotowiu, jest dla nich niebezpieczne :mad: Najbardziej ciągną je otwarte drzwi za zewnątrz :angryy: Wchodząc lub wychodząc z domu można na nich zęby wybić tak pędzą w ich kierunku :lol: Quote
MagYa^^ Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Bianka :D alez Ty masz ogromne serce! :loveu:...maluchy sa cudne!!! Szybciutko musza znalezc odpowiednio odpowiedzialny dom. Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 MagYa^^ napisał(a):Bianka :D alez Ty masz ogromne serce! :loveu:...maluchy sa cudne!!! Szybciutko musza znalezc odpowiednio odpowiedzialny dom. Taaak . Serce mam , ale nogi mam ogryzione do kości :mad: Quote
MagYa^^ Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 nie boj nic ;) ja kilka miesiecy temu mialam takie same "problemy" ;) teraz "moje dzieci" maja juz 10,5 m-cy i kostki zostawily w spokoju... za to inne rzeczy...:mad: (nawet buty sasiadow :evil_lol:) Quote
Recommended Posts