Jump to content
Dogomania

Szanti- pojechała do domu ! :) Prosze o przeniesienie do" mają domy" :)

Recommended Posts

Posted (edited)

Tą sunię prawdopodobnie ktoś po prostu wyrzucił !!
Błąkała się po wioskach, aż w końcu życzliwi ludzie postanowili ją przygarnąć.
Nie mogą jej jednak zostawić, ponieważ mają już kilka swoich psów i innych zwierząt.

Suczka jest młoda, to jeszcze szczeniak. Jak dla mnie, nie ma więcej niż rok. Ma dużo energii i jak to szczeniak, uwielbia się bawić.
Dogaduje się z innymi psami i kotami ( lubi się z nimi bawić ), a także jest uczona chodzenia na smyczy.
Może na zdjęciach wydaje się duża, ale jest średniego wzrostu. Może jeszcze jednak trochę urosnąć, kto wie :)

Przed adopcją sunia zostanie odrobaczona, odpchlona i zaszczepiona przeciw wściekliźnie.

Sunia przebywa w okolicach Darłowa, ale możliwy jest transport do innych miejscowości !

Szukam dla suni wspaniałego domu. Wymagam wizyty przed adopcyjnej i podpisania umowy adopcyjnej, która zobowiązuje m.in do sterylizacji suni po osiągnięciu dojrzałości płciowej. Chcę, żeby miała jak najlepszy dom.

Nie oddam suni na łańcuch lub do kojca.
Zasługuje na ciepły, bezpieczny dom !

Pokochaj ją !
Tel: 510 538 560
Mail: [email protected]

ROZLICZENIA

Wpłaty:

- 50zł- Szalony Kot ( miau.pl ), wpłynęło
- 40zł- Weronika W., Szczecin, wpłynęło
- 10zł- MB&Ofelia ( miau.pl ), wpłynęło
- 50zł- zjawka ( miau.pl ), wpłynęło
- 50zł- teresaa118, wpłynęło
- 50zł- Magda L. - Ch., Kraków, wpłynęło
- 25zł- paula_t, wpłynęło
- 30zł- Paulina S., Gdańsk, wpłynęło
- 8zł- od znajomej karmicielki

Razem wpłat: 313zł

Wydatki:

-47zł- Dolpac 2sztx10zł=20zł + Advantix 27zł dla Szanti,
-49,99zł- dowóz Szanti na sterylizację do Sławna i Perły na sterylizację do Darłowa,
-84zł- ( 234zł - 150zł, które miałam od dawna przeznaczone na sterylizację Perł od osoby z FB = 84zł ) - dopłata 30zł do sterylizacji, 10zł Dolpac, 30zł Clavaseptin dla Perły,
-14zł Fiprex dla Perły,
-20zł- antybiotyki i zastrzyki przeciwbólowe ( 2x ) dla Perły po sterylizacji,
-3,75zł- Bobik dla Perły,
-95zł- szczepienie przeciwko wściekliźnie i chorobom wirusowym,

Razem wydatków: 313,74zł

Edited by kinia098
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia ma bardzo awaryjne tymczasowe schronienie. Jest ponoć dość wysoka, sięga do kolana, ma wysokie łapy po prostu. Ja jej nie widziałam, ale tak mówiła moja siostra i tymczasowa opiekunka

Posted

Rozmawiałam jeszcze z opiekunką i powiedziała, że jej nigdzie nie puści w samopas, także myślę, że trochę ma tego czasu...
Jest na FB, dzisiaj ją będę ogłaszać.

Posted

[quote name='kinia098']Nie, to jest DT tylko żeby sunia miała schronienie. Jak znajdzie się DS, zajmę się wetem[/QUOTE]

Szkoda, dobrze by było ja zaszczepić... Ale i tak najważniejsze, ze na dach nad główką.

• 2 weeks later...
Posted

Miałam dzisiaj telefon o sunię, ale nic z tego nie będzie. Jak powiedziałam Pani, ze musiała by poczekać na sunię około 1,5 tygodnia, to błyskawicznie powiedziała, że się jeszcze zastanowi i odłożyła słuchawkę :(