fibi:) Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Mój kolega z Pomiechówka poprosił mnie o pomoc dla swojej koleżanki. to jej status z facebooka "Proszę pomóżcie.. Bezdomna suczka o imieniu Czika którą od jakiegoś czasu dokarmiam urodziła 10 szczeniaków. Idzie zima, nie wiem co z nimi zrobić i boje się że zamarzną.. To nie będą duże psy - Czika jest małym kundelkiem. Jeśli ktoś zlituje się nad losem tych maluchów i chciałby pieska to proszę o kontakt: 509 141 272 a jeśli nie to chociaż opublikuj tę wiadomość. Z góry dziękuję." jest ktoś z Pomiechówka na dogo? na dniach bede miała zdjęcia szczeniaków.... Quote
Poker Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ile dni mają maluchy? Nie lepiej je uśpić?:-( Quote
fibi:) Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Poker napisał(a):Ile dni mają maluchy? Nie lepiej je uśpić?:-( no maluchy widzą i biegają już.....moja pierwsza myśl też oczywiście taka była, ale niestety..... Quote
malagos Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Z Pomiechówka jest na dogo Neris, ma hotelik, ale co ona poradzi z taką gromadką? Czarno to widzę. Szkoda rzeczywiscie, ze małe nie zostały od razu uśpione. Quote
fibi:) Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 malagos napisał(a):Z Pomiechówka jest na dogo Neris, ma hotelik, ale co ona poradzi z taką gromadką? Czarno to widzę. Szkoda rzeczywiscie, ze małe nie zostały od razu uśpione. no ja sie o nich dwa dni temu dowiedziałam..... Quote
fibi:) Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 iwonamaj napisał(a):Podajcie linka do FB, porozsyłam... ale to nie jest wydarzenie na fb- tylko post na prywatnym koncie:( Quote
iwonamaj Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Mogę zrobić wydarzenie, ale fotka potrzebna... Quote
fibi:) Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 miałam mieć fotki na maila od tej dziewczyny- czekam...... ogólnie to moge tam sama podjechać jutro i chyba tak zrobię. umowie sie z nią telefonicznie Quote
fibi:) Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 http://www.pomiechowek.pl/index.php?cmd=aktualnosci&opt=pokaz&id=475 właśnie znalazłam to.... Quote
Recommended Posts