Malgoska Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Ikusia']Co do folii (to taka bąbelkowo - piankowa i sama piankowa, porządna) to daj znać gdzie i kiedy, bagażnik mam cały zapchany. Sporo tego. fanty to niestety w większości ubrania różne. Będę musiała poszukać chętnego, bo TZ się burzy. Jeżeli coś potrzebujesz to tylko powiedz. Będę miała to dam lub postaram się zdobyć. O jakiej wielkości "pudełeczek" myślisz? Tylko szkoda, że jakoś ostatnio nie możemy się zgrać:( czasowo.[/QUOTE] bardzo Ci dziękuję, jak nie będzie chętnego to wezme te fanty, może są jakieś cieplejsze, bo ja głównie mam letnie :) Dam znać jak bedę mogła podjechać, pewnie tam gdzie zwykle. Quote
Ikusia Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Malgoska, bardzo się cieszę, że mogę pomóc i nie dziękuj. To Tobie jest za co dziękować!!! W październikowe weekendy jestem raczej niedostępna. I dobrze by było, gdybyśmy mogły się umówić z jednodniowym wyprzedzeniem, poniewaz część fantów mam w piwnicy u mamy i muszę po nie podjechać. Wszystko razem to będzie ok 4 pudełka. Szczerze powiem, że dwa są nawet nie przeglądane, ale w przyszłym tyg postaram się popatrzeć i ewentualnie posegregować, gdyby coś było nie tak. Folii będzie kilka metrów. Jest gruba, musi być zwinięta w rolkę jak dywan. Folia + pudła = mój malutki, pełny samochód. Nie mogę tego wozić ze sobą, bo nie wpuści mnie ochrona do pracy albo będą robić problemy a i tak pół bagażnika (mojego ogromnego :razz:) mam zapchane karmą (ale to już inna sprawa), stąd prośba o wcześniejsze ustalenie terminu. Quote
Malgoska Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Ikusia']Malgoska, bardzo się cieszę, że mogę pomóc i nie dziękuj. To Tobie jest za co dziękować!!! W październikowe weekendy jestem raczej niedostępna. I dobrze by było, gdybyśmy mogły się umówić z jednodniowym wyprzedzeniem, poniewaz część fantów mam w piwnicy u mamy i muszę po nie podjechać. Wszystko razem to będzie ok 4 pudełka. Szczerze powiem, że dwa są nawet nie przeglądane, ale w przyszłym tyg postaram się popatrzeć i ewentualnie posegregować, gdyby coś było nie tak. Folii będzie kilka metrów. Jest gruba, musi być zwinięta w rolkę jak dywan. Folia + pudła = mój malutki, pełny samochód. Nie mogę tego wozić ze sobą, bo nie wpuści mnie ochrona do pracy albo będą robić problemy a i tak pół bagażnika (mojego ogromnego :razz:) mam zapchane karmą (ale to już inna sprawa), stąd prośba o wcześniejsze ustalenie terminu.[/QUOTE] na pewno dam znać wcześniej Quote
iwoniam Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Przeklejam z wątku domowego, mojego Dziś rano wróciliśmy z długiej podróży z Faflastym. Był trochę smutny jakodjeżdżaliśmy, a on zostawał, ale od początku (mam nadzieję, że nic się nie zmieni), zaprzyjaźnił się z suniami - Melody i Megunią. Państwo mają 2 sunie- jedną (mix bernardynki i leonbergerki) adoptowaną ze schroniska we Wrocławiu, a drugą przywiezioną z Grecji podczas "sezonowego odstrzału" psów. w tylu krajach instnieje ten proceder i nikt z tym nic nie robi... Fafelek ma wspaniałą rodzinę. Dwoje opiekunów, do ktorych od razu wystawił brzuszek do głaskania. Dzieci już dorosłe, nie mieszkają z nimi, ale często rodziców odwiedzają. I już nie mogą doczekać się poznania Fafla. A Fafel - tylko czeka na głaskanie, na przytulanie. Pomimo bardzo długiej drogi w deszczu (całą drogę padało), Fafelek dzielnie zniósł podróż. Był grzeczny, a po przyjeździe na miejsce pięknie zjadł kolację. Dziś rano zjadł już swoją porcję. Leży i spaceruje ze swoimi nowymi koleżankami po wielkim ogrodzie i podwórku. Co najważniejsze? W domu nie ma schodów. W przypadku tego, iż Fafel nie jest już młodzieniaszkiem i przez to, co przeszedł, ciężej mu chodzić po wielu schodach, a tu nie będzie tego problemu w ogóle. Będa zdjęcia i filmiki - nie martwcie się, ale nie dziś. Ja przez ostatnie 3 dni spałam łącznie 7 godzin więc teraz czas na odpoczynek. [B]Fafel ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] Quote
iwoniam Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Miodzia ma się dobrze. Bardzo jest kochana przez swoich właścicieli. Jest ich ukochanym zwierzakiem. I proszę... nie odnawiajcie ogłoszęń Amorka, bo on ma dom. Codziennie mam o niego telefony, odsyłam państwa do piesków z Harbutiwic i fakt, część zakochuje się w innym piesku, ale najlepiej jak będziemy ogłaszać pozostałe, a nie Amorka, bo on ma się dobrze i domku już nie szuka :) figunia wczoraj pojechała do nowego domu. Dostałam już mms z malutką śpiącą na swoim posłaniu. Wierzę, że będzie dobrze. jutro 2 pieski, jeśli wszystko dobrze pójdzie, pojadą do domu. Trzymajcie kciuki za Ajszę, za Nagritka. TRZYMAJCIE KCIUKI ZA WSZYSTKIE MALUSZKI. Miałam tyle telefonów ostatnio, że MUSI SIĘ UDAĆ I pieski przed zimą muszą znaleźć dom !!! Quote
Alojzyna Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 super wiadomości :) trzymam kciuki za pozostałe pieski Quote
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='iwoniam']Miodzia ma się dobrze. Bardzo jest kochana przez swoich właścicieli. Jest ich ukochanym zwierzakiem. I proszę... nie odnawiajcie ogłoszęń Amorka, bo on ma dom. Codziennie mam o niego telefony, odsyłam państwa do piesków z Harbutiwic i fakt, część zakochuje się w innym piesku, ale najlepiej jak będziemy ogłaszać pozostałe, a nie Amorka, bo on ma się dobrze i domku już nie szuka :) figunia wczoraj pojechała do nowego domu. Dostałam już mms z malutką śpiącą na swoim posłaniu. Wierzę, że będzie dobrze. jutro 2 pieski, jeśli wszystko dobrze pójdzie, pojadą do domu. Trzymajcie kciuki za Ajszę, za Nagritka. TRZYMAJCIE KCIUKI ZA WSZYSTKIE MALUSZKI. Miałam tyle telefonów ostatnio, że MUSI SIĘ UDAĆ I pieski przed zimą muszą znaleźć dom !!![/QUOTE] Przez przypadek i ja mam zdjęcie Figuni z nowego domu , nie będę sknera i się podzielę :) [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1394253_409769385812936_703802929_n.jpg[/IMG] Oj jak ja trzymam kciuki za Ajszę i Negritka , żeby tak im się poszczęściło ... A gdyby ktoś był ciekaw co słychać u Dinki ;) zapraszam [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247417-Moja-tymczasowiczka-DInka-og%C5%82aszam-casting-na-dom-dla-niej-%29-Nie-b%C4%99dzie-%C5%82atwo-%29/page5[/url] Quote
krakowianka.fr Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 same dobre wiadomosci - i niech tak bedzie dalej, te psiaki sie TYLE naczekaly i naprosily o domki![quote name='iwoniam']Przeklejam z wątku domowego, mojego Dziś rano wróciliśmy z długiej podróży z Faflastym. Był trochę smutny jakodjeżdżaliśmy, a on zostawał, ale od początku (mam nadzieję, że nic się nie zmieni), zaprzyjaźnił się z suniami - Melody i Megunią. Państwo mają 2 sunie- jedną (mix bernardynki i leonbergerki) adoptowaną ze schroniska we Wrocławiu, a drugą przywiezioną z Grecji podczas "sezonowego odstrzału" psów. w tylu krajach instnieje ten proceder i nikt z tym nic nie robi... Fafelek ma wspaniałą rodzinę. Dwoje opiekunów, do ktorych od razu wystawił brzuszek do głaskania. Dzieci już dorosłe, nie mieszkają z nimi, ale często rodziców odwiedzają. I już nie mogą doczekać się poznania Fafla. A Fafel - tylko czeka na głaskanie, na przytulanie. Pomimo bardzo długiej drogi w deszczu (całą drogę padało), Fafelek dzielnie zniósł podróż. Był grzeczny, a po przyjeździe na miejsce pięknie zjadł kolację. Dziś rano zjadł już swoją porcję. Leży i spaceruje ze swoimi nowymi koleżankami po wielkim ogrodzie i podwórku. Co najważniejsze? W domu nie ma schodów. W przypadku tego, iż Fafel nie jest już młodzieniaszkiem i przez to, co przeszedł, ciężej mu chodzić po wielu schodach, a tu nie będzie tego problemu w ogóle. Będa zdjęcia i filmiki - nie martwcie się, ale nie dziś. Ja przez ostatnie 3 dni spałam łącznie 7 godzin więc teraz czas na odpoczynek. [B]Fafel ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/QUOTE] [quote name='iwoniam']Miodzia ma się dobrze. Bardzo jest kochana przez swoich właścicieli. Jest ich ukochanym zwierzakiem. I proszę... nie odnawiajcie ogłoszęń Amorka, bo on ma dom. Codziennie mam o niego telefony, odsyłam państwa do piesków z Harbutiwic i fakt, część zakochuje się w innym piesku, ale najlepiej jak będziemy ogłaszać pozostałe, a nie Amorka, bo on ma się dobrze i domku już nie szuka :) figunia wczoraj pojechała do nowego domu. Dostałam już mms z malutką śpiącą na swoim posłaniu. Wierzę, że będzie dobrze. jutro 2 pieski, jeśli wszystko dobrze pójdzie, pojadą do domu. Trzymajcie kciuki za Ajszę, za Nagritka. TRZYMAJCIE KCIUKI ZA WSZYSTKIE MALUSZKI. Miałam tyle telefonów ostatnio, że MUSI SIĘ UDAĆ I pieski przed zimą muszą znaleźć dom !!![/QUOTE] [quote name='Rudzia-Bianca']Przez przypadek i ja mam zdjęcie Figuni z nowego domu , nie będę sknera i się podzielę :) [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1394253_409769385812936_703802929_n.jpg[/IMG] Oj jak ja trzymam kciuki za Ajszę i Negritka , żeby tak im się poszczęściło ... A gdyby ktoś był ciekaw co słychać u Dinki ;) zapraszam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247417-Moja-tymczasowiczka-DInka-ogłaszam-casting-na-dom-dla-niej-)-Nie-będzie-łatwo-)/page5[/URL][/QUOTE] Quote
Agata.O Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Cieszę się, że kolejne psiaki pojechały do domów. I oczywiście trzymam mocno kciuki za kolejne! Quote
iwoniam Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='krakowianka.fr']same dobre wiadomosci - i niech tak bedzie dalej, te psiaki sie TYLE naczekaly i naprosily o domki![/QUOTE] Ha, i ja mam taką Figunię na zdjęciu :) pani dziś ze mną trochę prozmawiała o malutkiej, na razie wszystko jest dobrze, a wkróce się jeszcze spotkamy :) i będzie więcej zdjęc :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Dzwoniła pani Gosia , Ajsza i Negritek pojechali ;) kciuki zaciskać i szczęścia czterołapy kochane :) A Dinka była dziś na spacerze z moimi łotrami i nauczyła się wskakiwać na łóżko ;) Quote
niepokolorowanka Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Rudzia-Bianca mogłabyś podesłać mi dane do przelewu, to wpłacę kilka złotych na fundusz sterylkowy lub jedzenie dla psiaków. Nie wiem, co teraz jest najpotrzebniejsze. W zeszłym roku brałam udział w Akcji SOS Uczelnie Schroniskom i udało nam się zebrać bardzo dużo jedzenia dla psów i kotów, a także pieniążki oraz koce i inne rzeczy, które zasiliły krakowskie schronisko. W tym roku jedna z osób organizujących tę akcję zaproponowała, żeby wspomóc jeszcze jakieś małopolskie schronisko. Opowiedziałam im o Harbutowicach i podesłałam kontakt do Ciebie i iwoniam, bo wiem że jesteście na bieżąco. Mam nadzieję, że pójdą tym tropem ;) chociaż to jeszcze nic pewnego. Teraz będą załatwiać wszelkie formalności, pozwolenia od UM itd. Sama Akcja będzie się odbywać koniec listopada-grudzień. Oby zdecydowali się pomóc harbutowickim psiakom. Trzymam za to kciuki. Quote
iwoniam Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 I znów mnie wyprzedziłaś... ech nie zdążąm tu nic napisać, bo już są wiadomości zatem - Ajsza ma się wyśmienicie w nowym domu - to nie ten sam pies. I z panią i Ajszunią także będę się widzieć na dniach :) [quote name='Rudzia-Bianca']Dzwoniła pani Gosia , Ajsza i Negritek pojechali ;) kciuki zaciskać i szczęścia czterołapy kochane :) A Dinka była dziś na spacerze z moimi łotrami i nauczyła się wskakiwać na łóżko ;)[/QUOTE] a co do Negritka - jutro napiszę więcej, ale z tgo, co wiem, póki co jest ok. Niestety, pomimo iż bardzo chciałam, aby Żaklinka i Żużunia pojechały do wspólnego domu, pani Małgosia zadecydowała inaczej, więc dziewczynki nadal pozostały w przytulisku :( Pan jest według mnie bardzo świadomy odpowiedzialności i nie zrezygnuje z posiadania pieska (najlepiej 2 małych), bo chce, aby psinki miały towarzystwo gdy on będzie w pracy. Pieski mieszkać i spać będą w domu + jest ogród - 8 arów - ogrodzony, Gdyby ktoś miał jakieś psinki pinczerkowate... (mixy rzecz jasna) proszę o inf, Quote
krakowianka.fr Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 Glosujemy i dary zbieramy: [url]http://psilos.org/jesienna-zbiorka-darow/[/url] Quote
krakowianka.fr Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 Dlaczego nie razem? One sa tak zzyte.... dobra. Nie polemikuje. [quote name='iwoniam']I znów mnie wyprzedziłaś... ech nie zdążąm tu nic napisać, bo już są wiadomości zatem - Ajsza ma się wyśmienicie w nowym domu - to nie ten sam pies. I z panią i Ajszunią także będę się widzieć na dniach :) a co do Negritka - jutro napiszę więcej, ale z tgo, co wiem, póki co jest ok. Niestety, pomimo iż bardzo chciałam, aby Żaklinka i Żużunia pojechały do wspólnego domu, pani Małgosia zadecydowała inaczej, więc dziewczynki nadal pozostały w przytulisku :( Pan jest według mnie bardzo świadomy odpowiedzialności i nie zrezygnuje z posiadania pieska (najlepiej 2 małych), bo chce, aby psinki miały towarzystwo gdy on będzie w pracy. Pieski mieszkać i spać będą w domu + jest ogród - 8 arów - ogrodzony, Gdyby ktoś miał jakieś psinki pinczerkowate... (mixy rzecz jasna) proszę o inf,[/QUOTE] Quote
Justyna Lipicka Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Nie było mnie jakiś czas, teraz też będę rzadko wpadać :( strasznie mi przykro, że nie mogę pomagać jak kiedyś :( jak potrzeba ogłoszeń to mail w podpisie, wysyłać zdjęcia z opisem to w wolnym czasie porobię!! [B]Ikusia podsyłaj Ajrę!! [/B]Super że adopcję posuwają się do przodu!! Iwonko jakaś aktualna lista które pieski z Harbutowic szukają domów?? choć ogłoszeniami w wolnych chwilach wspomogę Quote
Rudzia-Bianca Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='niepokolorowanka']Rudzia-Bianca mogłabyś podesłać mi dane do przelewu, to wpłacę kilka złotych na fundusz sterylkowy lub jedzenie dla psiaków. Nie wiem, co teraz jest najpotrzebniejsze. W zeszłym roku brałam udział w Akcji SOS Uczelnie Schroniskom i udało nam się zebrać bardzo dużo jedzenia dla psów i kotów, a także pieniążki oraz koce i inne rzeczy, które zasiliły krakowskie schronisko. W tym roku jedna z osób organizujących tę akcję zaproponowała, żeby wspomóc jeszcze jakieś małopolskie schronisko. Opowiedziałam im o Harbutowicach i podesłałam kontakt do Ciebie i iwoniam, bo wiem że jesteście na bieżąco. Mam nadzieję, że pójdą tym tropem ;) chociaż to jeszcze nic pewnego. Teraz będą załatwiać wszelkie formalności, pozwolenia od UM itd. Sama Akcja będzie się odbywać koniec listopada-grudzień. Oby zdecydowali się pomóc harbutowickim psiakom. Trzymam za to kciuki.[/QUOTE] Super, trzymam kciuki żeby się udało . Zaraz podsyłam nr konta i pięknie dziękuję :) W listopadzie kończą się terminy szczepień ok 50 psów :( [quote name='iwoniam']I znów mnie wyprzedziłaś... ech nie zdążąm tu nic napisać, bo już są wiadomości zatem - Ajsza ma się wyśmienicie w nowym domu - to nie ten sam pies. I z panią i Ajszunią także będę się widzieć na dniach :) a co do Negritka - jutro napiszę więcej, ale z tgo, co wiem, póki co jest ok. Niestety, pomimo iż bardzo chciałam, aby Żaklinka i Żużunia pojechały do wspólnego domu, pani Małgosia zadecydowała inaczej, więc dziewczynki nadal pozostały w przytulisku :( Pan jest według mnie bardzo świadomy odpowiedzialności i nie zrezygnuje z posiadania pieska (najlepiej 2 małych), bo chce, aby psinki miały towarzystwo gdy on będzie w pracy. Pieski mieszkać i spać będą w domu + jest ogród - 8 arów - ogrodzony, Gdyby ktoś miał jakieś psinki pinczerkowate... (mixy rzecz jasna) proszę o inf,[/QUOTE] I'm sorry , nie będę się już wtrącać z newsami, ale tak mi zawsze palce szaleją jak wiem o takich super nowinach ;) Szkoda że Zaklinka i Żażunia nie pojechały , one pewnie też szybko by się przyzwyczaiły do nowych warunków, no ale nie my decydujemy ;) [quote name='Justyna Lipicka']Nie było mnie jakiś czas, teraz też będę rzadko wpadać :( strasznie mi przykro, że nie mogę pomagać jak kiedyś :( jak potrzeba ogłoszeń to mail w podpisie, wysyłać zdjęcia z opisem to w wolnym czasie porobię!! [B]Ikusia podsyłaj Ajrę!! [/B]Super że adopcję posuwają się do przodu!! Iwonko jakaś aktualna lista które pieski z Harbutowic szukają domów?? choć ogłoszeniami w wolnych chwilach wspomogę[/QUOTE] Justyna tu są galerie psiaków [url]https://www.facebook.com/events/138636936333695/[/url] Quote
Justyna Lipicka Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Rudzia-Bianca'] Justyna tu są galerie psiaków [URL]https://www.facebook.com/events/138636936333695/[/URL][/QUOTE] z aktualnymi danymi które mają dom? bo nie chce robić ogłoszeń niepotrzebnie... Quote
Rudzia-Bianca Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Justyna Lipicka']z aktualnymi danymi które mają dom? bo nie chce robić ogłoszeń niepotrzebnie...[/QUOTE] Tak raczej na bieżąco jest uzupełniana lista . Quote
niepokolorowanka Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Chyba nie dotarło do mnie pw z numerem konta ;) Quote
iwoniam Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Justyna Lipicka']Nie było mnie jakiś czas, teraz też będę rzadko wpadać :( strasznie mi przykro, że nie mogę pomagać jak kiedyś :( jak potrzeba ogłoszeń to mail w podpisie, wysyłać zdjęcia z opisem to w wolnym czasie porobię!! [B]Ikusia podsyłaj Ajrę!! [/B]Super że adopcję posuwają się do przodu!! Iwonko jakaś aktualna lista które pieski z Harbutowic szukają domów?? choć ogłoszeniami w wolnych chwilach wspomogę[/QUOTE] przygotuje coś, ale za kilka dni. To zajmuje spoooooro czasu, a ja go nie mam. Teraz robię zdjęcia rzeczy (9 pudeł), a tomanewrowanie niezłe, aby były tak ładne, lub choć prawie tak ładne, jak w rzeczywistości. a kiedy można do Ciebie zatelefonować? [quote name='Rudzia-Bianca']Super, trzymam kciuki żeby się udało . Zaraz podsyłam nr konta i pięknie dziękuję :) W listopadzie kończą się terminy szczepień ok 50 psów :( I'm sorry , nie będę się już wtrącać z newsami, ale tak mi zawsze palce szaleją jak wiem o takich super nowinach ;) Szkoda że Zaklinka i Żażunia nie pojechały , one pewnie też szybko by się przyzwyczaiły do nowych warunków, no ale nie my decydujemy ;) Justyna tu są galerie psiaków [URL]https://www.facebook.com/events/138636936333695/[/URL][/QUOTE] wtracaj sie, wtracaj, koniecznie :) Dziś widziałąm się z Nagritkiem (mam zdj) i z Figunią (tez mam zdjęcia - obecnie Ginger). Jakie one są kochane... rozmawiam tez regularnie z panią od AJSZY. także będziemy sie widziec na dniach. BEATAF- raz jeszcze wybacz... Ty wiesz za co. I Ole koniecznie ode mnie ucałuj. Dołączę zdjęcia, ale muszę się z wszystkim odrobić Za dużo tego trochę jest, a ubrania teraz najważniejsze Quote
Justyna Lipicka Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 w przyszłym tygodniu mam nocki, więc od 14 dzwoń kiedy chcesz, przez weekend tez możesz dzwonić kiedy chcesz :) póki co będę bazować na facebookowych galeriach :) Quote
krakowianka.fr Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 jak bedzie wiadomo, ktore z psiakow sa najpilniejsze, wpiszcie i tu i na FB proszw. (do ogloszen znaczy sie) Quote
Alojzyna Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [B]Nesca i Nugat[/B] - adoptowane do wspólnego domu! :) te psiaki nadal czekają :( a tu zima za pasem - dobrze by było aby chociaż kilka z nich znalazło ciepły kąt... Pixi i Dixi [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.206530479503027.1073741846.193920527430689&type=3[/URL] Łatek [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.206521992837209.1073741844.193920527430689&type=3[/URL] Kora [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.206518052837603.1073741843.193920527430689&type=3[/URL] Totek [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.206515946171147.1073741842.193920527430689&type=3[/URL] Szczęściarz [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.206404582848950.1073741838.193920527430689&type=3[/URL] Dora [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.207197299436345.1073741851.193920527430689&type=3[/URL] Żaklinka i Żazunia [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.207318199424255.1073741852.193920527430689&type=3[/URL] Lala [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.209267929229282.1073741854.193920527430689&type=3[/URL] Dobosz [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.209355832553825.1073741855.193920527430689&type=3[/URL] Grom [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.209361532553255.1073741856.193920527430689&type=3[/URL] Karat [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.210133212476087.1073741859.193920527430689&type=1[/URL] Bingo [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.210462495776492.1073741861.193920527430689&type=3[/URL] Awa [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.210469875775754.1073741863.193920527430689&type=3[/URL] Wilma [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212019658954109.1073741867.193920527430689&type=3[/URL] Hrabia [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212024885620253.1073741868.193920527430689&type=3[/URL] Czester [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212051028950972.1073741871.193920527430689&type=3[/URL] Gaja [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212091685613573.1073741872.193920527430689&type=3[/URL] Alex [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212050212284387.1073741870.193920527430689&type=3[/URL] Myszka [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212092665613475.1073741873.193920527430689&type=3[/URL] Irys [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212094652279943.1073741874.193920527430689&type=3[/URL] Filon/Bej [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212616922227716.1073741875.193920527430689&type=1[/URL] Tosca (Tosia) [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212628595559882.1073741878.193920527430689&type=3[/URL] Tina i Sara [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212949618861113.1073741881.193920527430689&type=3[/URL] Ares [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212947165528025.1073741880.193920527430689&type=3[/URL] Astor [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.213235578832517.1073741884.193920527430689&type=3[/URL] Roxy [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212956745527067.1073741883.193920527430689&type=3[/URL] Gofi [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212625472226861.1073741877.193920527430689&type=3[/URL] Gruszka [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.213402122149196.1073741886.193920527430689&type=3[/URL] Leda [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.213403755482366.1073741887.193920527430689&type=3[/URL] Pimpek [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.213399812149427.1073741885.193920527430689&type=3[/URL] Sonia [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.216388298517245.1073741889.193920527430689&type=3[/URL] Kama [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.216392668516808.1073741890.193920527430689&type=1[/URL] Astrada [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.216492065173535.1073741892.193920527430689&type=3[/URL] Bielik [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.202902359865839.1073741831.193920527430689&type=1[/URL] Quote
Recommended Posts