Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki za info ...czyli ten trop z forum ASTów był nietrafiony ...ktoś sie na niego napalił mają c 3 psy w domu i czekajac az psa mu dowiozą:angryy:
czyli szukamy dalej...

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] ktoś sie na niego napalił mają c 3 psy w domu i czekajac az psa mu dowiozą:angryy:
czyli szukamy dalej...

Hugo nie akceptuje innych samcow, jedynie sunie, takze Ewa nie wyda psa tam gdzie sa inne samce

Posted

[quote name='daisy']Hugo nie akceptuje innych samcow, jedynie sunie, takze Ewa nie wyda psa tam gdzie sa inne samce
:razz:no to spokojnie ...tragedią by było wieść psa bo się ktoś napalił a potem klops....
ukłony dla pani Ewy i głaski dla Bandosia ...info rozpuszczone

Posted

[quote name='clockwork']oki... ruszamy z akcja promocyjna PIEKNEGO BANDOGA!!!
ludziska po świętach,koniec z przedświąteczną gonitwą... więc może pomyślą o adopcji psiaka... :razz:
:shake:oj o takich psiaczkach chyba nie myślą....Hugo szukamy domku

Posted

[quote name='clockwork']podnosze bandosia
zaś ja...
niewiele ludzisków go tu odwiedza....

a jakie zainteresowanie na amstaffach??
dajcie linka!!!
:shake:nie ma zainteresowania ....bandos jest na niebieskim fo.....był ktoś ale niezbyt to była odpowiedzialna oferta:cool1:

Posted

uparcie podnoszę... mimo i ż wcale nie wiem co sie dzieje z Hugiem...
nic... zupełnie nic nie wiem...nikt nic nie mówi... cisza jak w ..... a chciałabym... bo KOCHAM BANDOGI!!!!

Posted

Słuchajcie ja się totalnie nie oriętuję co to za psiaki, kto jest dla nich dobry.
Zadzwońcie do Ewy, powiedzcie, że jesteście z Dogo, to złota i bardzo kontaktowa osoba.
Chętnie opowie o chłopaku.