Alicja Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 dzięki za info ...czyli ten trop z forum ASTów był nietrafiony ...ktoś sie na niego napalił mają c 3 psy w domu i czekajac az psa mu dowiozą:angryy: czyli szukamy dalej... Quote
daisy Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ktoś sie na niego napalił mają c 3 psy w domu i czekajac az psa mu dowiozą:angryy: czyli szukamy dalej... Hugo nie akceptuje innych samcow, jedynie sunie, takze Ewa nie wyda psa tam gdzie sa inne samce Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='daisy']Hugo nie akceptuje innych samcow, jedynie sunie, takze Ewa nie wyda psa tam gdzie sa inne samce :razz:no to spokojnie ...tragedią by było wieść psa bo się ktoś napalił a potem klops.... ukłony dla pani Ewy i głaski dla Bandosia ...info rozpuszczone Quote
clockwork Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 oki... ruszamy z akcja promocyjna PIEKNEGO BANDOGA!!! ludziska po świętach,koniec z przedświąteczną gonitwą... więc może pomyślą o adopcji psiaka... :razz: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']oki... ruszamy z akcja promocyjna PIEKNEGO BANDOGA!!! ludziska po świętach,koniec z przedświąteczną gonitwą... więc może pomyślą o adopcji psiaka... :razz::shake:oj o takich psiaczkach chyba nie myślą....Hugo szukamy domku Quote
Alicja Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hop........................................................... Quote
Alicja Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :razz:hopek dla bandosia............................ Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 podnosze bandosia zaś ja... niewiele ludzisków go tu odwiedza.... a jakie zainteresowanie na amstaffach?? dajcie linka!!! Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork']podnosze bandosia zaś ja... niewiele ludzisków go tu odwiedza.... a jakie zainteresowanie na amstaffach?? dajcie linka!!! :shake:nie ma zainteresowania ....bandos jest na niebieskim fo.....był ktoś ale niezbyt to była odpowiedzialna oferta:cool1: Quote
clockwork Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 uparcie podnoszę... mimo i ż wcale nie wiem co sie dzieje z Hugiem... nic... zupełnie nic nie wiem...nikt nic nie mówi... cisza jak w ..... a chciałabym... bo KOCHAM BANDOGI!!!! Quote
andzia69 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ojej - tyle czasu i nic - ech, te domki dla faflaków tak ciężko znaleźć:-( a ktoś go wrzucił na molosy?????? może tam coś, ktoś? Quote
AgaiTheta Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Słuchajcie ja się totalnie nie oriętuję co to za psiaki, kto jest dla nich dobry. Zadzwońcie do Ewy, powiedzcie, że jesteście z Dogo, to złota i bardzo kontaktowa osoba. Chętnie opowie o chłopaku. Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 gdzie miłosnicy moloska..........:razz: psiak ma wątek na molosach także ale tam niestety też cisza............ http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=305084&posted=1#post305084 Quote
syla00 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 na jego widok moje serce zaczęło szybciej bić:loveu: Quote
Recommended Posts