Ula_czarnuszka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A na razie : spokojnych Świąt życzymy:) Kiedyś nam się w końcu ten domek uda:razz: Quote
madziara1983 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Witam wszytskich,Niestety dopiero po pracy.To ludki wesołych i zdrowych świąt.Dzieki wszytskimz a pomoc w sprawie Tajfuna. Quote
madziara1983 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 No Tajfun ,już po świętach hop do góry!!!!111 Quote
Ula_czarnuszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Poranny spacerek Tajfuna na 1 stronę :razz: Quote
Ula_czarnuszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 A co to Tajfunka nikt dziś nie zagląda?:shake: Quote
madziara1983 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Witajcie,narazie nadal żadnych nowych wieści nie mam.Ehh cisza i cisza... Quote
Ula_czarnuszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Skoro cisza, to podnosimy kawalera:razz: Madzia, a na czym stanęło z tą kastracją? Pomyślałam sobie, że gdyby był wykastrowany to może jednak byśmy spróbowały z allegro? Ponoć wiele potencjalnych domów adopcyjnych właśnie z takich kontaktów pochodzi...:cool1: Można by poprosić którąś Dogomaniaczkę o pomoc z tą aukcją... Ty byś mogła być osobą do kontaktu i wstępnie selekcjonowałabyś chętnych ... pomyśl o tym, może...:cool3: Quote
Ula_czarnuszka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witam przystojniaku, na spacer zapraszam:razz: Może jednak ten właściwy domek się trafi... Taki przeciez jesteś piękny ... Quote
madziara1983 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Ula_czarnuszka']Skoro cisza, to podnosimy kawalera:razz: Madzia, a na czym stanęło z tą kastracją? Pomyślałam sobie, że gdyby był wykastrowany to może jednak byśmy spróbowały z allegro? Ponoć wiele potencjalnych domów adopcyjnych właśnie z takich kontaktów pochodzi...:cool1: Można by poprosić którąś Dogomaniaczkę o pomoc z tą aukcją... Ty byś mogła być osobą do kontaktu i wstępnie selekcjonowałabyś chętnych ... pomyśl o tym, może...:cool3:[/quote] Powiem Ci ,że jesli chodzi o allegro to juz wiele razy wystawiałam takie aukcje i charytatywne i jakoś zawsze trafiałam na jakis ,ż etak powiem *******nietych ludzi,którzy stwarzali problemy.Co do kastracji to nadal cisz,napisze maila jeszce do nich. Quote
madziara1983 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 I znów Tajfunek bardzo nisko,gdzie ten domek... Quote
dzodzo Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 mialam ostanio dwa zapytania o dobki do adopcji ale jak to zwykle bywa, odpisując na te pytania pisze duzymi literami, że do oddania TYLKO I WYŁACZNIE po sterylizacji i kastracji, więc juz więcej odzewu nie ma...Tajfunku czekaj cierpliwe na domek, musi gdzies byc!!! Quote
madziara1983 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Wiecie co to jakas parodia ,dostałam dziś maila z adresu rita cos tam, i słuchajcie wczesniej jak szukałam w wyszukiwarce maila tej Pani z tych ktora chciała tajfuna to znalazłam ogłoszenie pod dokładnie takim samym maile rita cos tam mało tego widze w ogłoszeniu tej Pani ,ze chce oddac labradora a wczesniej pisała jak oduczyc labradora sikania w domu mało tego ta Pani pisze mi w mailu ,ze jest z tych i mało tego to numer telefonu jest taki sam jak poprzedniej Pani ,którachciała go adoptowac .Wklejam maila,ja jestem pewna ,ze to ta sama osoba. Witam Pania, przegladałam duzo ogłoszen i schronisk znalazłam dobermana w waszym schronisku tajfuna jest bardzo ładny, bardzo chetnie mogie go zabrac , ale potrzebuje jednoczesnie pomocy i wskazowek , mniałm dobermana to wspaniała rasa sa najładniejsze najmadzejsze pieski, postracie mojego kupiłam tez psa ale rasa labrador,ta rasa pieskow ma inne nawiki i zachowania teraz tez szkoda mi tego szczeniaczka sprzedac czy oddac, mysle bez ustanku jak zrobic aby miec z powrotem dobermana, tak bardzo mi sie te pieski podobaja, miszkam w miescie w blokach i tu jest broblem z waszego punku widzenia czy ten dobermanek tajfun zył by w zgodzie z tym szczeniakiem ktorego mam ma 3 .m., jesli było by to blisko napewno by mozna sprawdziec zabrac na pare dni natomniast tu jest daleko, jestem zrozpaczona ze niemam dobermana, tak bardzo chce miec ale jest własnie taki broblem ze chciałam tym razem zmianic sobie pieska na inną rase ale teraz zaluje dlaczego nie kupiłam dobermana, jesli tajfun by zyli w zgodzie to bardzo chetnie mogie go za adoptowac psa tajfuna , bedzie moze nieco z dowozem bo mieszkam na Slasku , bardzo prosze o odpowiedz jakie jest Pani zdanie czy w tym wypadku ze mam juz malego szczeniaka mogie adoptowac tego psa czy nie , czekam na wiadomosc , pozdrawiam Magdalena Quote
dzodzo Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ta pani to ma chyba cos teges.........rozdwojenie jaźni może:crazyeye: Quote
daga_27 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 a mi to czyms innym pachnie. macie nr tel do tej osoby? Quote
madziara1983 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='daga_27']a mi to czyms innym pachnie. macie nr tel do tej osoby?[/quote] Tychy:woj ,śląskie 508296101 Quote
daga_27 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 chyba jednak to nie jest o o czym myslalam:oops: Quote
aisaK Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ale tamta Pani nie miała labradora i nie miała na imię magdalena...hmmm...zastanawiające... Quote
madziara1983 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='aisaK']Ale tamta Pani nie miała labradora i nie miała na imię magdalena...hmmm...zastanawiające...[/quote] W tych ogłoszeniach ,które znalazłam był pod jednym z nich własnie taki adres e-mail a numer telefonu jest ten sam.Zreszta charatker pisania tego maila-jest bardzo podobny. Quote
madziara1983 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Chciałam wam wkleic linki do ogłoszeń ,które były podpisane tymi tamtym mailem Pani poprzedniej. Ale niestety wszystkie ogłoszenia podpisane tym mailem znikneły... Quote
aisaK Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Kurcze, a może jakieś dziecko robi sobie jaja? Quote
madziara1983 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Nie wiem sama mozliwe.W każdym razie ja stawiam ,ze to ta sama osoba. A co z tym telefonem dzwonił ktos i co??? Quote
Ula_czarnuszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Te ogłoszenia tyskie są podejrzane :mad: i myślę, że nie rokują ... Szkoda sobie głowę zawracać. Wracamy na pierwsza stronę:p Quote
Ula_czarnuszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 I jeszcze raz przypominamy się światu:p Quote
daga_27 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ja myslalam tez o dziecku ale nie dziecko odebralo telefon Quote
Recommended Posts