Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro cisza, to podnosimy kawalera:razz:
Madzia, a na czym stanęło z tą kastracją? Pomyślałam sobie, że gdyby był wykastrowany to może jednak byśmy spróbowały z allegro? Ponoć wiele potencjalnych domów adopcyjnych właśnie z takich kontaktów pochodzi...:cool1:
Można by poprosić którąś Dogomaniaczkę o pomoc z tą aukcją... Ty byś mogła być osobą do kontaktu i wstępnie selekcjonowałabyś chętnych ... pomyśl o tym, może...:cool3:

Posted

[quote name='Ula_czarnuszka']Skoro cisza, to podnosimy kawalera:razz:
Madzia, a na czym stanęło z tą kastracją? Pomyślałam sobie, że gdyby był wykastrowany to może jednak byśmy spróbowały z allegro? Ponoć wiele potencjalnych domów adopcyjnych właśnie z takich kontaktów pochodzi...:cool1:
Można by poprosić którąś Dogomaniaczkę o pomoc z tą aukcją... Ty byś mogła być osobą do kontaktu i wstępnie selekcjonowałabyś chętnych ... pomyśl o tym, może...:cool3:[/quote]

Powiem Ci ,że jesli chodzi o allegro to juz wiele razy wystawiałam takie aukcje i charytatywne i jakoś zawsze trafiałam na jakis ,ż etak powiem *******nietych ludzi,którzy stwarzali problemy.Co do kastracji to nadal cisz,napisze maila jeszce do nich.

Posted

mialam ostanio dwa zapytania o dobki do adopcji ale jak to zwykle bywa, odpisując na te pytania pisze duzymi literami, że do oddania TYLKO I WYŁACZNIE po sterylizacji i kastracji, więc juz więcej odzewu nie ma...Tajfunku czekaj cierpliwe na domek, musi gdzies byc!!!

Posted

Wiecie co to jakas parodia ,dostałam dziś maila z adresu rita cos tam, i słuchajcie wczesniej jak szukałam w wyszukiwarce maila tej Pani z tych ktora chciała tajfuna to znalazłam ogłoszenie pod dokładnie takim samym maile rita cos tam mało tego widze w ogłoszeniu tej Pani ,ze chce oddac labradora a wczesniej pisała jak oduczyc labradora sikania w domu mało tego ta Pani pisze mi w mailu ,ze jest z tych i mało tego to numer telefonu jest taki sam jak poprzedniej Pani ,którachciała go adoptowac .Wklejam maila,ja jestem pewna ,ze to ta sama osoba.

Witam Pania, przegladałam duzo ogłoszen i schronisk znalazłam dobermana w waszym schronisku tajfuna jest bardzo ładny, bardzo chetnie mogie go zabrac , ale potrzebuje jednoczesnie pomocy i wskazowek , mniałm dobermana to wspaniała rasa sa najładniejsze najmadzejsze pieski, postracie mojego kupiłam tez psa ale rasa labrador,ta rasa pieskow ma inne nawiki i zachowania teraz tez szkoda mi tego szczeniaczka sprzedac czy oddac, mysle bez ustanku jak zrobic aby miec z powrotem dobermana, tak bardzo mi sie te pieski podobaja, miszkam w miescie w blokach i tu jest broblem z waszego punku widzenia czy ten dobermanek tajfun zył by w zgodzie z tym szczeniakiem ktorego mam ma 3 .m., jesli było by to blisko napewno by mozna sprawdziec zabrac na pare dni natomniast tu jest daleko, jestem zrozpaczona ze niemam dobermana, tak bardzo chce miec ale jest własnie taki broblem ze chciałam tym razem zmianic sobie pieska na inną rase ale teraz zaluje dlaczego nie kupiłam dobermana, jesli tajfun by zyli w zgodzie to bardzo chetnie mogie go za adoptowac psa tajfuna , bedzie moze nieco z dowozem bo mieszkam na Slasku , bardzo prosze o odpowiedz jakie jest Pani zdanie czy w tym wypadku ze mam juz malego szczeniaka mogie adoptowac tego psa czy nie , czekam na wiadomosc , pozdrawiam Magdalena

Posted

[quote name='aisaK']Ale tamta Pani nie miała labradora i nie miała na imię magdalena...hmmm...zastanawiające...[/quote]

W tych ogłoszeniach ,które znalazłam był pod jednym z nich własnie taki adres e-mail a numer telefonu jest ten sam.Zreszta charatker pisania tego maila-jest bardzo podobny.