Kacha3D Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witam! Przeczytałam wszystko i jest mi smutno a zarazem cieszę się że ten przystojniak ma szanse na lepszy domek:loveu: Quote
daga_27 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madziara1983']Dobra mail poszedł. Dobrze ,że dziewczyny z niemieckiej fundacji za deklarowały się ,że opłaca ta kastracje to chociaz jedna kwestia odpada finansowa.[/quote] rewelacja:multi: :loveu: Quote
Ula_czarnuszka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Eria zrobiła Tajfunowy banerek, dziękujemy :loveu: A zatem: zapraszamy do reklamy:cool3: [URL="http://images20.fotosik.pl/184/8300461184bf2de6.jpg"][img]http://images20.fotosik.pl/184/8300461184bf2de6.jpg[/img][/URL] Quote
aisaK Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Tajfun, piękny i zrównoważona, jakich mało...Szuka domku... Quote
madziara1983 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Witajcie. Narazie nie dostałam żadnego info ze schronu co z ta kastracja ,tak jak mówiłam wczesniej kierownik pewnie już się boi maili czytac odemnie. Dzieki wielkie za banerek . Quote
Ada-jeje Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ten babsztyl z tychow smierdzial mi od samego poczatku. Gdyby tak mozna bylo ten dom pod obserwacje wziasc, wtedy wyszlo by szydlo z worka. Musimy przede wszystkim probowac likwidowac te pseudohodowle. Mozna przeciez czytac ogloszenia typu tanio oddam psa rasowego, po czym umowic sie na spotkanie w celu ogladniecia szczeniaka i dac namiar w Urzedzie Skarbowym. Ja u siebie mysle taka probe zrobic. Zobaczymy czy cos z tego wypali. Quote
Ula_czarnuszka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Madzia, a znasz może historie Tajfuna? Czemu taki piekny pies znalazł się w wieku 6 lat w schronie? A do tego kierownika mogę napisać, mój aders z niczym mu sie nie będzie kojarzyć :cool3: Tylko podaj namiary na priv:p Quote
madziara1983 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Nie niestety nie znam jego dokłądnej historii ale jak będe pisała maila to napisze czy wiedzą coś o nim więcej czy z odłowu jest. Kurcze narazie bez zmian jakos nie ma zainteresowanych,martwi mnie to... Quote
Ula_czarnuszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 No to spacerujemy z pieknotą do góry :shake: Quote
aisaK Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Piękny, stateczny doberman szuka wspaniałego domu!!! Wiecie kiedy będzie kastracja? Quote
Ula_czarnuszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='aisaK']Piękny, stateczny doberman szuka wspaniałego domu!!! Wiecie kiedy będzie kastracja?[/quote] Czekamy na informację :razz: A w międzyczasie wędrujemy do góry! Quote
madziara1983 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Kurcze narazie żadnych nowych informacjii. Quote
aisaK Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Tajfun...skacz do góry...po domek, piękności!!! Quote
amikat Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wczoraj niestety nie zostawiłam mojej Sarci w domku adopcyjnym w Nysie. Doek świetny i państwo chetni na dobermana po przejściach. Mają suke 8 miesieczną dozycę ale mieli 14 lat dobeczka i chcą znowu. Kapitalni ciepli ludzie. Maja 2 letnie dziecko - nie widziałam zeby inny maluch tak sie garnał do psów. Chcą dobermana. Chłopca zeby walk nie było miedzy babami. Jak myslicie - nadał by sie? Maja domek nieduzy z ogrodem na około + warsztat samochodowy - wszystko ogrodzone. Jak myślicie? Quote
dzodzo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 koniecznie test na dziecko trzebaby zrobić,dziewczyny dzialajcie jesli jest taka okazja Quote
Ula_czarnuszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='dzodzo']koniecznie test na dziecko trzebaby zrobić,dziewczyny dzialajcie jesli jest taka okazja[/quote] Tylko jak to zrobić? Ja maluchów do testu nie mam (znaczy wogóle nie mam):evil_lol: Madzia, jakiś pomysł? Nysa niedaleko to i z transportem pewnie nie byłoby kłopotu... [B]amikat[/B], a może państwo byliby chętni do Zgorzelca podjechać z własnym maluchem i pod nadzorem (+pies w kagańcu) zrobić taki test na miejscu? W końcu to z tym konkretnym dzieckiem pies miałby doczynienia ... Ale trzeba przyszłym właścicielom uzmysłowić, że [B]dorosły pies po przejściach nigdy nie powinien zostać z dzieckiem sam[/B]. Quote
dzodzo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dokładnie, to bardzo wazne zeby byli tego swiadomi!!!!!!!! ja mam identyczna sytuacje w domu:dorosła dobermanka ze schronu i 2 maluchów.I chociaz jestem w stanie panowac nad ich kontaktami nie odwaze sie zostawic ich samych bez nadzoru.Mi w schronie zrobili test na kota i wypadl nadzwyczaj pozytwnie ale nie przewidzialm ze Bejka moze nie znac dzieci i bac sie ich...daltego uczulam ale i tak szansa jest:p Quote
madziara1983 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 W schronie to jest mozliwy tylko taki test ,ż eprzyjada z dzieckiem bo kto mi dziecko da do schronu żeby sprawdzic co pies zrobi hehe ;-) Ale taka mozliwosc istnieje gdyby byli chetni do przyjazdu ,jak dla mnie Tajfun jest oaza spokoju więc mysle ,ze by się sprawdził. Przynajmniej sprawia wrażenie psa ,który bardziej wszytsko obserwuje i ocenia ,a nie daje się sprowaokowac. Quote
Ula_czarnuszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='madziara1983']W schronie to jest mozliwy tylko taki test ,ż eprzyjada z dzieckiem bo kto mi dziecko da do schronu żeby sprawdzic co pies zrobi hehe ;-) Ale taka mozliwosc istnieje gdyby byli chetni do przyjazdu ,jak dla mnie Tajfun jest oaza spokoju więc mysle ,ze by się sprawdził. Przynajmniej sprawia wrażenie psa ,który bardziej wszytsko obserwuje i ocenia, a nie daje się sprowaokowac.[/quote] [B] amikat[/B], mogłabyś porozmawiać czy ta rodzina byłaby wstępnie chętna zaadoptować Tajfuna?:razz: [B] Madzia[/B], a kierownik się odezwał w sprawie kastracji? Czy nadal Twojej poczty nie otwiera?:eviltong: Jeśli Państwo od [B]amitkat[/B] byliby chętni na psa, a wiemy, że mają sunię w domu, to kastracja, moim zdaniem, musowa... Quote
madziara1983 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Nie ,na,ale on tak zcasem odpisuje mi dopiero po kilku dniach. Napisze do niego maila jutro rano albo dziś w nocy jak wróce z pracy bo zaraz musze już wychodzic.Mam nadzieje,że tym razem trfimy na odpowiedzialnych ludzi... ;-) Quote
amikat Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 posłałąm zdjećia psiaka . Jeżeli sie tajfun spodoba....... A jak on sie zachowuje w stosunku do dzieci ??? Quote
amikat Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [B]Kurde - zdjecia nie doszły boo oni nie mają neta w tym domu jeszcze. Czy ktoś moze posłam MMSem zdjećia tej dziewczynie?[/B] Bardzo proszę!!!!! Jest duza szansa ze go weźmie! Mozę być juz po kastracji. Albo go wykkastrujemy p adopcji... Czekam na wiadomosć - moje GG 1152505 Quote
Ula_czarnuszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='amikat'] A jak on sie zachowuje w stosunku do dzieci ???[/quote] [quote name='madziara1983'] [B]W schronie to jest możliwy tylko taki test, że przyjada z dzieckiem[/B], bo kto mi dziecko da do schronu żeby sprawdzic co pies zrobi hehe ;-) Ale [B]taka możliwosc istnieje gdyby byli chetni do przyjazdu[/B] ,jak dla mnie Tajfun jest oaza spokoju więc mysle ,ze by się sprawdził. [/quote] :razz: A MMS nie mam :placz: Quote
Recommended Posts