Bjuta Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Ja w weekendy. Będę jutro. To znaczy ostatnio się udaje, że jestem tydzień w tydzień, bo generalnie to raz na miesiąc niestety... :oops: Quote
angineuuka Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='Raczyna']a w ogóle na spacery macie swoje smycze?[/QUOTE] lepiej mieć swoje. :) Quote
Bjuta Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Demon chodzi po schodach! Nawiasem mówiąc przez godzinę szukaliśmy schodów... Dosyć były niskie. W górę wbiega, w dół się trochę boi i schodzi ostrożnie. Rozmawiałam z Sandrą, ona jest zdania, że niedobrze byłoby rozdzielać Demona i Mangę. Manga jest dla niego olbrzymim wsparciem. No i co teraz... To chyba już dożyje Demon swoich dni w Psitulu. Manga też bardzo ciężko zniesie rozstanie. Eh... :( Quote
Aimez_moi Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Najlepsza opcja aby ich zabrac razem tylko jak? Quote
Bjuta Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 To jest naprawdę trudna sprawa. Bo Manga może mieć duży kłopot ze znalezieniem domu. Ona jest przekochana, no ale nie przypomina yorka. No i nie nadaje się np do dzieci. Teraz to można zrobić z nią wszystko, była z Kasią, nową wolontariuszką, widziała ją pierwszy raz na oczy i pozwoliła sobie podnieść nogę, żeby odplątać smycz. Jeszcze rok temu to było nie do pomyślenia. \ Przypuszczam, że gdyby nam się udało nazbierać na hotelikowanie tej pary, to za jakiś tam czas, zostanie sama, czteroletnia Manga no i zostanie po prostu. A może ja mam deprechę po powrocie Reiko i wszystko tak czarno widzę... Quote
Ingrid44 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 (edited) ja bede na watku I jesli zdecydujecie ze Pieski lub piesek jedzie do Hoteliku to ja zawsze sie doloze . Bardzo mi zal staruszkow. Edited March 10, 2013 by Ingrid44 Quote
Bjuta Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Raczyno, a miałabyś szansę umieścić Demona w domowych warunkach?? :roll: Quote
Aimez_moi Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Mnie sie marzy hotelik dla dwojga....wiem glupia jestem.... Quote
Bjuta Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 No właśnie. Jeśli hotelik to dla dwojga, jeśli dom - to co innego. Mangę i tak to doświadczenie rozstanie nie minie. A gdyby Demon mógł być adoptowany - to by dał radę. Bo w grupę psów, bez Mangi, to faktycznie bez sensu... Quote
Aimez_moi Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Trudna sytuacja..... za hotel dla dwojga to chyba cos okolo 800zl by bylo prawda? Quote
Raczyna Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Bjuta']Raczyno, a miałabyś szansę umieścić Demona w domowych warunkach?? :roll:[/QUOTE] myślałam o sobie :oops: wiesz, bezpłatny DT za karmę, weta tzn na karmę to pewnie nie będzie problemu, bo głównie domowe by dostawał, przy wecie wolałabym wsparcie Quote
Bjuta Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Oj to by było wspaniale... A może mogłabyś przyjechać do nas w weekend, albo w czwartek czy piątek, ja bym przyjechała z Katowic i byśmy poszły z nimi na wspólny spacer? Poznałabyś Demona miałabyś więcej danych, żeby się zastanowić... :) Ja bym go przy okazji wyczesała, bo już wygląda okropnie... Quote
Raczyna Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Bjuta']Oj to by było wspaniale... A może mogłabyś przyjechać do nas w weekend, albo w czwartek czy piątek, ja bym przyjechała z Katowic i byśmy poszły z nimi na wspólny spacer? Poznałabyś Demona miałabyś więcej danych, żeby się zastanowić... :) Ja bym go przy okazji wyczesała, bo już wygląda okropnie...[/QUOTE] no myślałam o tym spacerku jeszcze nie wiem jak mi się tydzień ułoży, jutro pewnie będę miała więcej danych :) Quote
Bjuta Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 O to super! Ja sobie uprzytomniłam, że w piątek jednak nie mogę się wyrwać z pracy. W czwartek tak i oczywiście w weekend. Te spacery to jest ogromna przyjemność!! Tylko są restrykcje godzinowe. W weekendy w Pstitulu można wyprowadzać psiaki w godzinach 10-15, a w dni powszednie 10-17. Mamy tam piękne tereny (łąki, stawy, więc to naprawdę jest przyjemność! :) Quote
Raczyna Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 jutro się dowiem jak mam rozpiskę do końca tygodnia to napiszę w który dzień mogłybyśmy się umówić Quote
Aimez_moi Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Boziu....:):):) Boziu....:):):) Boziu....;):):) Quote
Ingrid44 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 To by bylo cudownie gdyby Dziadzius spedzial emeryture w domku. :) Quote
Raczyna Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 już wiem że weekend u mnie odpada- w sobotę mam szkolenie a w niedzielę pierwszy dzień pracy ale w czwartek jak najbardziej, powiedz tylko o której możesz być i umówimy się na miejscu w schronisku :) przy okazji poznam ten słynny Psitul Quote
Bjuta Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 To muszę sprawdzić tramwaje. Ale to może umówmy się tak, że ja spróbuję dotrzeć na okolice dziesiątej - jedenastej i dam Ci znać że już jestem - (gdybyś mi mogła wysłać na PW nr telefonu). Dojazd tramwajami z Katowic to godzina niestety, Ty na pewno docierasz dużo szybciej, a ja bym sobie spokojnie na Ciebie czekała, robiąc jakieś spacerki. Quote
Recommended Posts