Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='terra']Obiecany bazarek dla Tami:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/249751-Męskie-koszule-płaszczyk-zimowy-czapki-i-in-na-leczenie-Tami?p=21698578#post21698578

Zapraszam na zakupy i do podnoszenia bazarku.

dzięki ogromne :):)

[quote name='mdk8']zapisuję wątek.

Witamy :)

Niestety dziś rozmawiałam z DT , nie ma poprawy :( po południu będę dzwonić do kliniki w której Tami była .

Posted

Bardzo mnie martwią sunie. Nie mam zielonego pojęcia jak im pomóc i do jakiego specjalisty się udać. najgorsze, że nie wiem jakie badania im jeszcze zrobić.
Ania poproś aby klinika wypisała kartę informacyjną z tamtego pobytu i tego. Może będzie trzeba je jeszcze gdzieś skonsultować

Posted

ocelot napisał(a):
Bardzo mnie martwią sunie. Nie mam zielonego pojęcia jak im pomóc i do jakiego specjalisty się udać. najgorsze, że nie wiem jakie badania im jeszcze zrobić.
Ania poproś aby klinika wypisała kartę informacyjną z tamtego pobytu i tego. Może będzie trzeba je jeszcze gdzieś skonsultować

Ja mam kartę informacyjną , zawsze dostaję . Tami jedzie w niedzielę , wtedy będzie na dyżurze pani doktor która ją poprzednio prowadziła , pocieszające jest to ,że Lolce się nie pogarsza , tzn jest chuda , ale nie chudnie dalej .

Zapraszam na bazarek m.in. dla dziewczyn :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/249936-Mr-D-C-o-do-czyszczenia-psich-uszu-i-poraz-kolejny-psie-ciasteczka-z-dzika-!do-15-01?p=21721397#post21721397

Posted

zona napisał(a):
Przelałam cztery dyszki na wyżlątka. Jak się czują sunie?

Wszystkie wyniki Tami są zadowalające , a sunia i tak chudnie :( Klinika konsultowała Tami z jakąś specjalistyczną kliniką i dowiedzieli się ,że istnieją przypadki niewydolności trzustki przy prawidłowych wynikach , więc to chyba to bo wszystkie objawy na to wskazują . Tami ma dostawać weterynaryjne enzymy trzustkowe i karmę nisko tłuszczową , spróbujemy z Farminą eco pet lamb & rice , jesr sporo tańsza od RC a tłuszczu tylko 7 % .
obiezyswiat75 napisał(a):
Dzień dobry
Przyszłam z bazarku.
Nie mam siły czytać 56 stron - co jest Tami?
na jakie konto przelać grosik?

Dzięki za przybycie :)
To zależy czy chcesz wpłacić na leczenie i karmę czy na pobyt w DT bo są dwa różne konta :)

Posted

Anja2201 napisał(a):
Wszystkie wyniki Tami są zadowalające , a sunia i tak chudnie :( Klinika konsultowała Tami z jakąś specjalistyczną kliniką i dowiedzieli się ,że istnieją przypadki niewydolności trzustki przy prawidłowych wynikach , więc to chyba to bo wszystkie objawy na to wskazują . Tami ma dostawać weterynaryjne enzymy trzustkowe i karmę nisko tłuszczową , spróbujemy z Farminą eco pet lamb & rice , jesr sporo tańsza od RC a tłuszczu tylko 7 % .

Dzięki za przybycie :)
To zależy czy chcesz wpłacić na leczenie i karmę czy na pobyt w DT bo są dwa różne konta :)

za leczenie i karmę, bo tam dług dużo większy :oops:

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
za leczenie i karmę, bo tam dług dużo większy :oops:

super , teraz to najpilniejsze :) Tym bardziej ,że właśnie zamówiłam karmę i jest już prawie 2000 zł długu ,a w czwartek odbieramy Tami z kliniki i tam też faktura będzie do zapłacenia .

konto :

Amicus Canis Fundacja na Rzecz Zwierząt Skrzywdzonych
ul.Kolbe 2/4
97-200 Tomaszów Maz.
Nr konta 65203000451110000002613570