Tymonka Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 [quote name='oska1983']matko jedyna... jakoś nie zaglądalam długo na wątek a tu takie wieści... a co z tym pieskiem który (jeśli dobrze kojarzę) został adoptowany zaraz na początku? Chyba jako jedyny jest zdrowy . [quote name='bela51']Zapraszam na bazarek dla potrzebujących psiaków, częsciowo przeznaczony dla Loli http://www.dogomania.pl/forum/threads/250792-Ksiązki-płyty-ciuchy-kosmetyki-bizu-wszystko-od-fony-dla-psów-do-04-04-2014 Bardzo dziękuję !:) Quote
Aska7 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Aniu czy moja deklaracja marcowa dotarła, bo przelew zrobiłam prawie dwa tygodnie temu, a nie widzę tego w rozliczeniu. No i napisz co u Lolki. Quote
ocelot Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Aska7 napisał(a):Aniu czy moja deklaracja marcowa dotarła, bo przelew zrobiłam prawie dwa tygodnie temu, a nie widzę tego w rozliczeniu. No i napisz co u Lolki. Asiu wplata zaksiegowana na koncie fundacji 13 marca. bardzo dziękujemy:) Quote
Tymonka Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Aska7 napisał(a):Aniu czy moja deklaracja marcowa dotarła, bo przelew zrobiłam prawie dwa tygodnie temu, a nie widzę tego w rozliczeniu. No i napisz co u Lolki. Tak dotarła , jutro z samego rana uzupełnię wpłaty :) Lola odpukać bez zmian , nie jest dobrze , ale nie pogarsza się , mamy nadzieję ,że jak najdłużej będzie w takiej formie . Lola ma jeszcze siły na szaleństwa z Lizakiem , chętnie idzie na spacer na łąki więc nie jest źle . Quote
Radek Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Nawet to, że nie jest gorzej cieszy. Trzymaj się psinko jak najdłużej. Quote
terra Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Dobrze, że stan Lolci nie pogarsza się. Trzymam za nią kciuki. Quote
Radek Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 W przyszłym tygodniu przeleję zwyczajowy grosik. Quote
Tymonka Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 W środę nareszcie będą zdjęcia :) Zobaczycie jak się Lola trzyma . Quote
Tymonka Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Byłam wczoraj u Loli , chuda jest strasznie :( , na szczęście jeszcze ma siłę szaleć z Lizakiem : Quote
Shilomaniak Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Jaka jest diagnoza choroby Loli? Przejrzałam wątek i tak na prawdę to nie wiem co jej dolega. Wygląda baaardzo biednie :shake: Quote
Tymonka Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Shilomaniak napisał(a):Jaka jest diagnoza choroby Loli? Przejrzałam wątek i tak na prawdę to nie wiem co jej dolega. Wygląda baaardzo biednie :shake: Właśnie o to chodzi ,że nie ma konkretnej diagnozy , Tami miała wykonane wszystkie możliwe badania , a i tak nie udało się jej zdiagnozować , nie chcemy Loli męczyć tak samo , tym bardziej ,że weci są przekonani ,że to to samo paskudztwo męczy wszystkie psy.Najprawdopodobniej jest to choroba genetyczna . Lola dostaje leki i specjalistyczną karmę , tyle możemy dla niej zrobić . Quote
Shilomaniak Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Anja2201 napisał(a):Właśnie o to chodzi ,że nie ma konkretnej diagnozy , Tami miała wykonane wszystkie możliwe badania , a i tak nie udało się jej zdiagnozować , nie chcemy Loli męczyć tak samo , tym bardziej ,że weci są przekonani ,że to to samo paskudztwo męczy wszystkie psy.Najprawdopodobniej jest to choroba genetyczna . Lola dostaje leki i specjalistyczną karmę , tyle możemy dla niej zrobić . Tzn jakie paskudztwo? Choroba genetyczna ale jakiego organu? Jaka karme specjalistyczną-na co ukierunkowaną? Quote
ocelot Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Niunia trawi samą siebie. To co głównie im to choroba układu pokarmowego. Psy trawią ok 20 procent tego co jedzą, reszta przelatuje, zatrzymuje się następna część w jelitach i gnije tworząc wtórne zapalenie układu pokarmowego. To jest główny problem psów. pisałam o tym już parę razy. Quote
Tymonka Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 ocelot napisał(a):Niunia trawi samą siebie. To co głównie im to choroba układu pokarmowego. Psy trawią ok 20 procent tego co jedzą, reszta przelatuje, zatrzymuje się następna część w jelitach i gnije tworząc wtórne zapalenie układu pokarmowego. To jest główny problem psów. pisałam o tym już parę razy. Do tego dochodzi postępująca bardzo szybko niewydolność trzustki .Karmę lola dostaje RC gastro intestinal low fat i amyladol na trzustkę . Quote
bela51 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Zagladam z niepokojem.Niech chociaz jej sie uda...:modla: Quote
Tymonka Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 Lolcia chuda coraz bardziej , ale puki co nie wygląda na umierającą , w niedzielę u niej byłam na chwilę to chciała mi na głowę wejść :)Ale musimy się liczyć z tym ,że pogorszenie może nastąpić w każdej chwili :( Quote
Finlora Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Trzymam kciuki za sunię. Niedobrze, że chudnie :( Quote
terra Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Biedna mała :( trzymam mocno zaciśnięte kciuki , żeby jak najdłużej nic złego się nie działo. Quote
Aska7 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Bazarek dla Lolki http://www.dogomania.pl/forum/threads/252378-Du%C5%BCo-markowych-i-lnianych-na-chor%C4%85-Lolk%C4%99-do-23-04-do-21-00 Quote
Recommended Posts