Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak doszła,dziękujemy.Maluchy połykają migiem zawsze po 2-3 godzinnym hasaniu w ogrodzie mają ogromne apetyty więc jedzą samą suchą karmę a wieczorem i rano mają podaną w zupie,one w przeciwieństwie do mamusi wyglądają pięknie.Może Pepsi faktycznie po porodzie i odkarmieniu tylu dzieciaków przechodzi jakiś kryzys,mam nadzieje,że jutro wet powie co i jak żebyśmy się nie martwiły.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Amadorka']Tak doszła,dziękujemy.Maluchy połykają migiem zawsze po 2-3 godzinnym hasaniu w ogrodzie mają ogromne apetyty więc jedzą samą suchą karmę a wieczorem i rano mają podaną w zupie,one w przeciwieństwie do mamusi wyglądają pięknie.Może Pepsi faktycznie po porodzie i odkarmieniu tylu dzieciaków przechodzi jakiś kryzys,mam nadzieje,że jutro wet powie co i jak żebyśmy się nie martwiły.[/QUOTE]

Wet jest właściwie pewny , że to kwestia porodu , no i mamusia karmiła maluchy przez 8 tygodni , w tragicznych warunkach .

Zapraszam na kolejny bazarek dla naszych wyżlątek
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236999-Bajki-poradniki-co%C5%9B-dla-ogrodnika-Do-20-12?p=20102393#post20102393[/url]

Posted

Czoko chyba ma dom , w przyszły weekend wizyta PA , dom na wsi , duży ogród , pies będzie mieszkał w domu , do towarzystwa trójka dzieci 4,8 i 19 lat , 8-letni kot wychowany z psem , ludzie od zawsze mają duże psy , w tamtym tygodniu musieli uśpić jak dobrze zapamiętałam 12-letniego goldena , teraz chcą jakąś bidę :)

Trzeba im tylko psiaka dowieść bo nie bardzo mają jak przyjechać , ale pokryją koszty transportu bez mrugnięcia okiem :)

Posted

Przelałam z bazarku
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235868-Bazarek-z-prezentami-na-szczepienia-wy%C5%BCl%C4%85tek-do-1-12-godz-21-00/page10[/url]
126 zł. dla wyżlątek.
Proszę o potwierdzenie jak dojdą pieniążki.

Posted

[B]Deklaracje stałe[/B]
Anja2201-10zł (X,XI,XII)
Caryca26-5zł (X,XI,XII)
Sonek666-10zł (X,XI,XII )
Bambino -10zł
Katarzyna K -20zł (X,XI,XII )
Aska7-50zł (X,XI,XII )

Bambino nie wpłaciła ani razu swojej deklaracji :( zaraz napiszę przypominajkę .

Posted (edited)

Przepraszam bardzo, do końca tygodnia wpłacę deklarację listopadową i grudniową. A co się stało Madi ?

A mogłabym prosić w skrócie ile jest obecnie piesków, bo mój net b.wolno chodzi na dogo, a w pracy nie mogę zbyt długo siedzieć w necie

Edited by Bambino
Posted

[quote name='Bambino']Przepraszam bardzo, do końca tygodnia wpłacę deklarację listopadową i grudniową. A co się stało Madi ?

A mogłabym prosić w skrócie ile jest obecnie piesków, bo mój net b.wolno chodzi na dogo, a w pracy nie mogę zbyt długo siedzieć w necie[/QUOTE]

Piesków jest cały czas 6-jak dotąd nikt nie chciał małego,wyżłowatego przyjaciela.

Posted

[quote name='Bambino']Przepraszam bardzo, do końca tygodnia wpłacę deklarację listopadową i grudniową. A co się stało Madi ?

A mogłabym prosić w skrócie ile jest obecnie piesków, bo mój net b.wolno chodzi na dogo, a w pracy nie mogę zbyt długo siedzieć w necie[/QUOTE]

Madi nie przeżyła drugiej operacji :(

Psiaków jest 6 no i mamusia :(

Posted

[b]Anja[/b] Właśnie zrobiłam przelew - 19 złotych - to jest na wyżlątka w tym miesiącu, tyle miałam na koncie po prostu :D A moja stała deklaracja co miesięczna, to będzie 5 złotych, zapisz proszę.

Posted

[quote name='Anja2201']Tak :) Dzisiaj zaczynam szukać transportu :)[/QUOTE]
Uff...chociaż jednemu maluchowi się udało :)
Przez święta adopcje stoją niestety...