Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tekst :
Sześć 12-tygodniowych szczeniaków do adopcji !

W pewnej wsi była sobie suczka. Urodziła 6 malutkich, niechcianych szczeniąt. Szczeniaki rosły i zaczęły łobuzować więc przestały byś potrzebne i... właściciel chciał pozbyć się problemu. Jednak znalazła się dobra dusza która nie pozwoliła odejść szczeniakom.
Obecnie szczeniaki mają 2 miesiące i przebywają w hoteliku gdzie jednak mogą zostać tylko miesiąc. Szukamy im najlepszego domków na świecie gdzie będą chciane i kochane.
Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i/lub poadopcyjna , podpisanie umowy adopcyjnej i zobowiązanie do kastracji / sterylizacji w określonym terminie . Szczeniaki są zdrowe , odrobaczone i zaszczepione . Są dwie dziewczynki i czterech chłopców .

Kontakt w sprawie adopcji :
[email protected]
694-195-509

album :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.529202217098931.126474.516471308372022&type=3

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cancer43 napisał(a):
Teraz sama skrobię na moje tymczasy,ale deklaruję opłacić hotel za styczeń,jeżeli to coś wam pomoże

Znalazłam właśnie ten post i zastanawiam się czy ja dobrze czytam ?? Zaraz poproszę Cancer43 o wypowiedź :)

Posted

Bambino napisał(a):
02.01.2013 wysłałam swoją deklarację na styczeń z opiską " Bambino dla wyżełków na styczeń" W 1 poście rozliczeniowym nie ma mojej wpłaty. Czy nie dotarła?

Wszystko jest , tylko zaksięgowałam jeszcze na grudzień , czyli w grudniu jest od Ciebie 30 zł (czyli 3 miesiące opłacone )

Posted

ja bym wyrzuciła z tekstu, ze sa one wyzlowate. wyzly moga sie roznie kojarzyc. Zawsze jak mialam "cos wyzlowatego" to bylo bardzo ciezko z adopcja. poza tym, przynajmniej dla mnie to one tak srednio wyzlowate.

Posted

[quote name='pumcia02']ja bym wyrzuciła z tekstu, ze sa one wyzlowate. wyzly moga sie roznie kojarzyc. Zawsze jak mialam "cos wyzlowatego" to bylo bardzo ciezko z adopcja. poza tym, przynajmniej dla mnie to one tak srednio wyzlowate.[/QUOTE]

Może rzeczywiście spróbujmy bez tych wyżłów .

Posted

Powiem szczerze, że i dla mnie, to szczylki mało z wyżłów mają, generalnie jak trafiłam na wątek, to byłam pewna, że faktycznie będą psiaki przypominające wyżlątka, ale skojarzyły mi się one raczej z owczareczkami krótkowłosymi czy labkami :)

Ech, gdybym tylko mogła ... :placz:

Dzisiaj puszczę przelewik.

Posted

Sytuacja maluchów robi się dramatyczna , nie mamy pieniędzy , dzisiaj zamawiam karmę , niestety tylko pedigree bo na najtańsze :(
W sobotę może uda mi się dotrzeć do hotelu to będą nowe zdjęcia .

Bardzo wszystkich proszę o pomoc , każda złotówka na wagę złota !!!

Posted

[quote name='pumcia02']napiszcie prosty tekst gdzie bedzie opisany charakter psiakow.[/QUOTE]

Pumcia , w sobotę będę w hotelu , poobserwuje psiaki i napiszę , będą też zdjęcia .