Gabi79 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Cudownie!!!!!!!!! Jaka śliczna i szczęśliwa!!!!!! Czy Milenka została wypatrzona w którymś z ogłoszeń???? Quote
Kryzia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Wchodzę i oczom nie wierzę. Patrzę na subskrybowane wątki i jakiś dziwny, nowy tytuł. Jestem w SZOKU. Toyota, pisz zaraz wszystko :) Quote
Kryzia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Toyota już poszła spać :) to ja też idę i czekamy na relację. Bardzo, bardzo się cieszę. Milusia już w swoim domu ! - ale niespodzianka. Quote
Gabi79 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Kryzia napisał(a):Wchodzę i oczom nie wierzę. Patrzę na subskrybowane wątki i jakiś dziwny, nowy tytuł. Jestem w SZOKU. Toyota, pisz zaraz wszystko :) Ja przeżyłam to samo, patrzę a tu jakiś nieznany tytuł:hmmmm: Czekamy na szczegóły!!!!! Quote
kolejna kobietka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 jaka sliczna na tych zdjeciach! mam nadzieje, ze to dobry domek, w ktorym bedzie bezpieczna i szczesliwa... Quote
Lumix Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 super oby była szczęśliwa . Nie chwale się nic a nic ale nadałam jej imię mam szczęśliwa rękę ho ho ho. Quote
kolejna kobietka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ciotunie, bardzo prosimy o udzial i pomoc :modla: bazarek jest dla mega zadluzonej Joszuni-psiego dziecka: http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-godz-21-00 Quote
Recommended Posts