toyota Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 (edited) Śliczna, mała suczka, która przebywa już długo w schronisku. Waży ok. 8 kg. Była bardzo "zaprzyjaźniona" z Nutką, która znalazła wspaniały DT u Gabi79: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229649-Uszka-Nutka-już-w-BDT-u-Gabi79-bardzo-prosi-o-wsparcie-finansowe-na-karmę-i-weta i okazała się zupełnie bezproblemowym, zrównoważonym i przyjacielskim psiakiem. Edited November 24, 2012 by toyota Quote
Aimez_moi Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Piekna sunia....... a jak daje sobie bidulka rade? Quote
Kryzia Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Melduję się na wątku. Może na początek nadamy jej imię - jakieś propozycje :) ? Quote
Beatkaa Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Zapisuję wątek biednej suni...a ile latek może mieć?? Quote
Beatkaa Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Lumix napisał(a):Jak się szefowa zgodzi to może Milenka♥ Mi się już podoba :) Quote
toyota Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Milenka, bardzo ładnie. W najbliższym czasie ustalę od kiedy jest w schronisku i wtedy będzie można ustalić jej wiek. Do tej pory sobie bardzo dobrze radziła, ale dzisiaj w schronie doznałam szoku. Zostały zlikfidowane boksy z 60 psami i te psy zostały dołożone do innych boksów. Już do tej pory miały miejsce pogryzienia i zagryzienia. Co będzie teraz, strach nawet myśleć. Jakiś miesiąc temu została zagryziona taka mała starsza sunia- weteranka, która była już bardzo długo w schronisku. Wszystko się może zdarzyć jak jest przepełnienie i dokładają psy. Quote
Beatkaa Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 toyota napisał(a):Milenka, bardzo ładnie. W najbliższym czasie ustalę od kiedy jest w schronisku i wtedy będzie można ustalić jej wiek. Do tej pory sobie bardzo dobrze radziła, ale dzisiaj w schronie doznałam szoku. Zostały zlikfidowane boksy z 60 psami i te psy zostały dołożone do innych boksów. Już do tej pory miały miejsce pogryzienia i zagryzienia. Co będzie teraz, strach nawet myśleć. Jakiś miesiąc temu została zagryziona taka mała starsza sunia- weteranka, która była już bardzo długo w schronisku. Wszystko się może zdarzyć jak jest przepełnienie i dokładają psy. O jeny.. :( Szczególnie starsze psiaki w takiej sytuacji są zagrożone.Bezbronne,ech nie mogę. :( Dobrze,że jest wątek dla suni! Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Piekna jest Milenka.....sliczna....:) Quote
Lumix Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 to niestety powszechnie stosowana praktyka w naszych schroniskach z przekładaniem, dopychaniem, przenoszeniem obawiam się, a raczej wiem z doświadczenia że nie stoi za tym nic dobrego. Quote
Beatkaa Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 karolina&sasza napisał(a):Co tam u Milenki? Też jestem ciekawa...taka paskudna pogoda za oknem a ona w schronisku... :( Quote
Recommended Posts