Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Śliczna, mała suczka, która przebywa już długo w schronisku.

Waży ok. 8 kg.

Była bardzo "zaprzyjaźniona" z Nutką, która znalazła wspaniały DT u Gabi79: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229649-Uszka-Nutka-już-w-BDT-u-Gabi79-bardzo-prosi-o-wsparcie-finansowe-na-karmę-i-weta i okazała się zupełnie bezproblemowym, zrównoważonym i przyjacielskim psiakiem.

Edited by toyota
  • Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Milenka, bardzo ładnie. W najbliższym czasie ustalę od kiedy jest w schronisku i wtedy będzie można ustalić jej wiek.

Do tej pory sobie bardzo dobrze radziła, ale dzisiaj w schronie doznałam szoku. Zostały zlikfidowane boksy z 60 psami i te psy zostały dołożone do innych boksów. Już do tej pory miały miejsce pogryzienia i zagryzienia. Co będzie teraz, strach nawet myśleć.
Jakiś miesiąc temu została zagryziona taka mała starsza sunia- weteranka, która była już bardzo długo w schronisku. Wszystko się może zdarzyć jak jest przepełnienie i dokładają psy.

Posted

toyota napisał(a):
Milenka, bardzo ładnie. W najbliższym czasie ustalę od kiedy jest w schronisku i wtedy będzie można ustalić jej wiek.

Do tej pory sobie bardzo dobrze radziła, ale dzisiaj w schronie doznałam szoku. Zostały zlikfidowane boksy z 60 psami i te psy zostały dołożone do innych boksów. Już do tej pory miały miejsce pogryzienia i zagryzienia. Co będzie teraz, strach nawet myśleć.
Jakiś miesiąc temu została zagryziona taka mała starsza sunia- weteranka, która była już bardzo długo w schronisku. Wszystko się może zdarzyć jak jest przepełnienie i dokładają psy.

O jeny.. :( Szczególnie starsze psiaki w takiej sytuacji są zagrożone.Bezbronne,ech nie mogę. :(
Dobrze,że jest wątek dla suni!

Posted

to niestety powszechnie stosowana praktyka w naszych schroniskach z przekładaniem, dopychaniem, przenoszeniem obawiam się, a raczej wiem z doświadczenia że nie stoi za tym nic dobrego.