wiewiora1 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 no wlasnie ??????czy jakies dobre wiesci sa ,,bo ja teraz malo w temacie ,,wiem o lizaku!!!:multi::multi::multi:a reszta!!!!????? A mika tez musi pojsc to super pies!!!:-( Quote
brazowa1 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Znowu ja oszukalam,zamiast isc na spacer,puscilam na duzy wybieg :oops: Obiecuje,ze to ostatni raz. Quote
wiewiora1 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 wiem wiem jak ona sie wtedy zachowuje,,,podryguje w miejscu stoi pod bramka i mysli ,,cholerka i o co chodzi ,,nie idziemy???? pamietam pamietam,,,,,oj brazowa brazowa ,,,masz nagrabione!!!!!! Quote
akucha Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Mika - pies z pasja - czeka na dobry dom! Quote
Celina12 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Bidulko pokazuj się...ileż tych kamieni musisz jeszzce odszukac by natrafić na TEN właściwy...pod własny dom??? Quote
olenka_f Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 biegniemy....................................... Quote
wiewiora1 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Oj mamy kilka psow ,,ktore wrzucone juz dawno na dogo ,,nie maja caly czas domku!!!!Moka Hop Wigor...itp... Oby sie im w koncu udalo,,kiedys przeciez Delma niby nie byla do wziecia,,,(uszy),,,,potem Rudka ,,,(slepa ),,,Czarna (agresywna)....a co teraz sa zdrowe ,,madre ,grzeczne i kochane:multi::multi: Oby sie i reszcie udalo,,,bo wszystkie sa do adopcji!!!!! Quote
Kasia25 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Mika ze swoją pasją, czeka już tak długo!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Lubie wychodzic z tym psem-jest tak bezproblemowa,posłuszna.Sama przyjemnosc. Quote
Recommended Posts