Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ana :)']Witam wszystkich :)
Nie wiem dlaczego ale nie mogę załadować zdjęć nie chce mi działać strona tinypic.[/QUOTE]
Hej:)

A może zamiast tinypic wgrywaj zdjęcia sobie tutaj? : [url]https://picasaweb.google.com[/url]

Posted

[quote name='Ptysiak']Hej:)

A może zamiast tinypic wgrywaj zdjęcia sobie tutaj? : [URL]https://picasaweb.google.com[/URL][/QUOTE]

heh szczerze mówiąc jak nie bardzo to ogarniam :) poczekam może faktycznie jakąś przerwę mają :P

Posted

Otto w końcu znalazł sobie godnego towarzysza do zabaw, a mianowicie jest to Tobi :D 6 miesięczny jack russell terrier :) przynajmniej Otto może się wybawić, a nie, że piesiur wymięka po 3 minutach zabawy :diabloti::D Ostatnio jak wyszalał się z nim na spacerze to najnormalniej w świecie w domu padł i leżał niesamowity widok :loveu:

Posted

Dzień dobrryyy.
Moja nadal skacze do samochodów (a ciężarówki to takie rarytasy) choć o wiele mniej. I ciągnie czasem nadal. Czasem az trace motywację, bo chyba wszystkie metody wypróbowałam włącznie z tym ze jak ciagnie to ide w druga stronę, ze smakołykami itp. Już nie mam pomysłów. A najgorsze jest to ze jak jestem w parku i np ktos biega albo jedzie na rowerze to od razu by sie rzuciła... :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Ana :)']Otto w końcu znalazł sobie godnego towarzysza do zabaw, a mianowicie jest to Tobi :D 6 miesięczny jack russell terrier :) przynajmniej Otto może się wybawić, a nie, że piesiur wymięka po 3 minutach zabawy :diabloti::D Ostatnio jak wyszalał się z nim na spacerze to najnormalniej w świecie w domu padł i leżał niesamowity widok :loveu:[/QUOTE]

bardzo dobrze ,teraz się porządnie wybawi :evil_lol: znam ten ból bo Luna zajeżdża kondycyjnie wszystko co mniejsze od niej,ciężko o dobrego kompana do zabaw:shake:

Posted

[quote name='Nath']Dzień dobrryyy.
Moja nadal skacze do samochodów (a ciężarówki to takie rarytasy) choć o wiele mniej. I ciągnie czasem nadal. Czasem az trace motywację, bo chyba wszystkie metody wypróbowałam włącznie z tym ze jak ciagnie to ide w druga stronę, ze smakołykami itp. Już nie mam pomysłów. A najgorsze jest to ze jak jestem w parku i np ktos biega albo jedzie na rowerze to od razu by sie rzuciła... :shake:[/QUOTE]

Witamy
u nas widać już małe postępy prawie w ogóle nie rzuca się na samochody jedynie raz na jakiś czas. Za to przerzucił się na ludzi.... do każdego by mnie zaciągnął żeby móc obskoczyć... chce się z nimi bawić ale wiadomo jest to niezwykle uciążliwe...

Posted

Witamy się:). Kolejny sobowtórek Kosteckiego, tylko trochę mniejszy ;). No dobra może nie sobowtórek ale podobni i widzę że też takie adhd ;). Pozdrawiamy i zapraszamy do naszej galerii. Co do samochodów też mam problem i to gorszy bo mój nie goni i nie szczeka, tylko wskakuje pod przedni zderzak skubaniec i to nie każdy samochód tylko głownie w momencie mocnego nakręcenia na zabawę.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Ana :)']albo pokazuje język :evil_lol::diabloti:
[IMG][IMG]http://i48.tinypic.com/2n07rli.jpg[/IMG][/IMG][/QUOTE]

słodkości:eviltong::loveu:

Posted

[quote name='Sonkowa']Hej :loveu:
No rzeczywiście trochę podobny do mojej Sonki ;)
Słodziak z niego , a ile teraz waży ? :loveu:[/QUOTE]

Teraz to 7kg no może ciut więcej jakieś 7kg200g ? :)