Gosia>>> Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Suczka ma półtora roku i jest mixem amstaffa. Jest jeszcze pełna radości i szczenięcego uroku. Niezwykle mocno garnie się do człoweieka, cały czas liże po rękach i wtula swój łepek , prosząc o każdą sekundę spędzoną przy niej.Nie mogłam odejść od krat i miałam łzy w oczach. Wsadziłam jej w pyszczek psie ciasteczko, oczy jej się ucieszyły ale nie zajęła się jedzeniem, tylko z przysmakiem w zębach dalej garnęła się do moich rąk.... Ta sunia bardzo potrzebuje domu, w schronisku szybko zgaśnie jej szczenięcy urok i chęć życia, to miejsce, w którym nadzieja ulatuje niesamowicie szybko, pozostaje tylko smutek i żal, wielki żal... Quote
dariaopole Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Podniosę suńkę kochaną, taka radosna i kochana sunia zasługuje na kochający domek. Trzymam kciuki za Ciebie mała !! Quote
kinga Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Heksa jest już zaadoptowana :lol: ...ale niestety nie znam szczegółów adopcji :niewiem: Quote
samoglow Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 mile wiesci przy tym chlodnym poniedzialku - pare ladnych adopcji u Ciebie, Kinga - gratulacje:loveu: kinga napisał(a):Heksa jest już zaadoptowana :lol: ...ale niestety nie znam szczegółów adopcji :niewiem: Quote
dariaopole Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 To cudownie .kolejna psina ma nowy domek ! Quote
Gosia>>> Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 A ja widziałam dzisiaj Heksę.... Przywiązana pod "Biedronką", w kolczatce i trzęsąca się z zimna:angryy: czekała na swojego nowego Pana. Ludzie, przeciez psom dopiero co wziętym ze schronu tak się nie robi....... Quote
dariaopole Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Jejku !!!!! miejmy nadzieję że ktoś odszedł tylko na chwilę a ta kolczatka to dla tego że sunia ciągnie. Nie wiem co o tym myśleć ale trochę mnie to zdołowało :( Quote
Gosia>>> Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Ja tylko żałuję,że nie zostałam chwile dłużej.... ale jak wracałam z zakupami to już jej nie było, więc chyba tylko na chwile została. Quote
dariaopole Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Miejmy nadzieje !! Ja wogóle nie lubię jak ktoś zostawia psa przed sklepem, zwłaszcza że to nowy właściciel Heksy więc biedulka na pewno była postresowana. a nie można jakoś się dowiedzieć czy ten dom był sprawdzony ? Quote
Gosia>>> Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Dom pewnie nie był sprawdzony, bo jeżeli Kinga nie zna szczegółów adopcji, to znaczy, że poprostu ktoś przyszedł do schronu i wziął sunię. ja mam nadzieję, że to jest dobry domek, a jeżeli spotkałam ja tak blisko mojego domu, to może będe spotykać częściej:cool3: Quote
dariaopole Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Aha. Trzeba wierzyć że trafiła do dobrego domku no i obserwować jak będzie okazja.;) Quote
Gosia>>> Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 HEKSA ZNOWU TRAFIŁA DO SCHRONISKA! Powód: alergia... tak, skąd ja wiedziałam, że tak będzie...:-( Quote
Poker Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 biedna piesia :placz: ,DURNI ludzie :mad::mad: Quote
dariaopole Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 nie no wierzyć mi się nie chce !!!!!!!!załamka na całego :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: nie wiem po prostu nie wiem co napisać :shake: Quote
Gosia>>> Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Ja nie wiem tymbardziej... z niej jest taka przylepa, tak się cieszy na widok człowieka, macha ogonem jak szalona, liże po rękach... no poprostu niesamowicie kochana jest, a ma takiego pecha... Quote
dariaopole Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :-(:-(:-(:-(Kto pokocha Heksę juz na zawsze :-(:-(:-( Quote
mama_Dorota Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ale tutaj to ona domek nieprędko znajdzie :placz: Koniecznie trzeba przenieść na PwP! Quote
Tengusia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Podnosze mordke i az boje sie myslec co ona tam przezywa teraz :( :( :( to musi byc straszny stres dla niej taka hustawka sytuacji :( :( :( Quote
mama_Dorota Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Czemu ona jeszcze nie przeniesiona na PwP????? :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts