Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dariaopole napisał(a):
podniosę bo coś cioteczek tu brak :placz:

przyznaje sie bez bicia ze ostatnio jakos brak mi energii na sledzenie watkow naszych sierotek :placz: cos sie moja depresja znowu odzywa :placz: a jak wchodze na chwile na net i widze te wszystkie sierotki to nawet nie mam sil zeby cos pisac :placz: :placz: :placz:

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinga napisał(a):
Heksa została adoptowana ;) , ale nic niestety nie wiem o tej adopcji.

Kingo a ja mam do Heksy jakieś szczęscie chyba czy co.... Przedwczoraj ja widziałam. Nie byłam pewna czy to ona ale dzisiaj zobaczyłam, że zniknęła ze strony schroniska, no i zajrzałam do wątku i prosze:lol: Miejmy nadzieję, że tym razem jej się uda, trzymam kciuki.

• 2 months later...
Posted

mozemy zorganizować konkurs, kogo dziś zobaczyłam w schronisku :placz:

kurna, Heksę.
ta suka już czwarty raz, jak nie piąty, jest w schronie.
co ona ma w głowie po tym roku, kiedy domy zmieniała jak rękawiczki - to nawet wolę nie myśleć :shake:

Gosia, Ty siedzisz w astach - proszę cię, wykombinujcie cokolwiek, zeby tę sukę wyrwać z tego zamkniętego koła, bo przecież jeszcze trochę i ona będzie miała tak zwichniętą psychikę, ze będzie nie do ułożenia

o - to jest urok bycia modną rasą, cholera jasna :angryy:

Posted

Ja pierdzielę znowu??!!

Co za pecha ma ta sunia, rozumiem- gdyby była agresywna, chora itp. ale ona jest taka cudna i już któryś raz z rzędu wraca do schronu.

Kingo kurcze niebardzo mam teraz pole do manewru bo w poniedziałek wyjeżdżam na 1,5 miesiaca... Ale jest jeszcze weekend, coś pomyśle, podzwonie, popisze i dam znac.